|
Тема
|
selekciqta na otbora
|
|
Автор |
fena_na_ferari (готин) |
Публикувано | 27.07.03 15:02 |
|
Mislq,4e mojem da sme dovolni ot privle4enite mom4eta-dano tozi Demba-Niren se adaptira dobre i izpolzva fizikata si!Vladi Gerasimov moje uspe6no da zameni Golovskoi,a Lucio Vagner si e napravo biser v selekciqta!qd me e,4e izgonihme Lawal po tozi na4in-vse pak tova e dokazan futbolist i moje6e da pomogne!Bukarev e izrastnal dosta otkakto be6e pri 4orbarite,a pak i dobre,4e sa mu kazali da ne se ma4i kato napadatel!o4akvam pove4e ot Tapata i Bobi Dimitrov,za6oto ako prodadem Chilikov te 6te trqbva da vkarvat!Kolev prodaljava da razo4arova i za sajalenie mqstoto mu mai ne e v Levski!spored men na otbora trqbva o6te 1 za6titnik i ako vzemem Niki Krastev moje da se sloji krai na selekciqta!o4akvam da stanem pak champions i da otstranim 2-3 otbora za UEFA!daite si mnenieto za selekciqta pls-i neka silata bade s vas :)
Samo Levski,Ferrari i Barcelona
| |
|
и сега ако ми кажеш че си гледал и един от мачовете ни в подготовката досега, ще си помисля дали да се съглася с по-голяма част от мнението ти...
| |
|
Левски, Ферари и Барса... сега остава да кажеш и Само Стойчков и ще ме изненадаш . Все едно аз да кажа Само ЦСКА, Челси и ... кат са замисля няма друга известна паплач в синьо (или не се сещам) (мое би Уилямс, но те са готини).
Иначе Левски има възможността да визма играчи с изтекли договори... (не бързате като ЦСКА за турнирите) ...качествата на тез играчи са спорни именно заради начина им на придобиване (а на някои и заради ниската им цена)... но има турнири там ще се види...
Пожелвам успех на Левски от сърце (аз съм Българин преди всичко), дано отборът донесе желаното в турнирите. (пък и малко да помогне за вдигането на БГ коефициента, че след 2 години ЦСКА да тръгва от 3ти кръг на ШЛ)
САМО ЦСКА
Няма невъзможни неща, има неродени идеи
| |
Тема
|
Re: Ама го каза ...
[re: Toia]
|
|
Автор |
beastie (Млад Снайперист) |
Публикувано | 29.07.03 12:17 |
|
тва е мноо тъпо... да поддържаш някой отбор само щото екипа му е някъв цвят... се едно да си избирам националността според "любимия ми национален отбор" ... баси.... мноо зле.
| |
|
Вагнер,Боби Димитров и Тапата наистина не са лоши,но не мисля,че Герасимов е по-добър от Головской.Мисля си,че ни трябва ляв халф.Тодоров използва различни варианти(Вагнер,Тапата)на тоя пост ,но е най-добре да се вземе играч,който играе на тази позиция.За десен халф също може да се поразтърсят нашите,че Телкиеца няма душа да изкара цял мач на високо ниво.
| |
Тема
|
не се впрягай, малко се шегувах да ви разведря
[re: beastie]
|
|
Автор |
Toia (CMAXHAT) |
Публикувано | 01.08.03 13:22 |
|
за цвета си прав
Все пак ще се радвам, ако найстина се оценя и Стойчков. Той ни е богатство и това ще се види поне още 1-2 пъти.
САМО ЦСКА
Няма невъзможни неща, има неродени идеи
| |
|
|
|
|