Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:11 14.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Тема selekciqta na otboraнови  
Автор fena_na_ferari (готин)
Публикувано27.07.03 15:02

Mislq,4e mojem da sme dovolni ot privle4enite mom4eta-dano tozi Demba-Niren se adaptira dobre i izpolzva fizikata si!Vladi Gerasimov moje uspe6no da zameni Golovskoi,a Lucio Vagner si e napravo biser v selekciqta!qd me e,4e izgonihme Lawal po tozi na4in-vse pak tova e dokazan futbolist i moje6e da pomogne!Bukarev e izrastnal dosta otkakto be6e pri 4orbarite,a pak i dobre,4e sa mu kazali da ne se ma4i kato napadatel!o4akvam pove4e ot Tapata i Bobi Dimitrov,za6oto ako prodadem Chilikov te 6te trqbva da vkarvat!Kolev prodaljava da razo4arova i za sajalenie mqstoto mu mai ne e v Levski!spored men na otbora trqbva o6te 1 za6titnik i ako vzemem Niki Krastev moje da se sloji krai na selekciqta!o4akvam da stanem pak champions i da otstranim 2-3 otbora za UEFA!daite si mnenieto za selekciqta pls-i neka silata bade s vas :)
Samo Levski,Ferrari i Barcelona

Тема Re: selekciqta na otbora [re: fena_na_ferari]  
Автор dany_m111 ()
Публикувано27.07.03 22:37

и сега ако ми кажеш че си гледал и един от мачовете ни в подготовката досега, ще си помисля дали да се съглася с по-голяма част от мнението ти...

Тема Ама го каза ...нови [re: fena_na_ferari]  
Автор Toia (CMAXHAT)
Публикувано29.07.03 00:36

Левски, Ферари и Барса... сега остава да кажеш и Само Стойчков и ще ме изненадаш . Все едно аз да кажа Само ЦСКА, Челси и ... кат са замисля няма друга известна паплач в синьо (или не се сещам) (мое би Уилямс, но те са готини).
Иначе Левски има възможността да визма играчи с изтекли договори... (не бързате като ЦСКА за турнирите) ...качествата на тез играчи са спорни именно заради начина им на придобиване (а на някои и заради ниската им цена)... но има турнири там ще се види...
Пожелвам успех на Левски от сърце (аз съм Българин преди всичко), дано отборът донесе желаното в турнирите. (пък и малко да помогне за вдигането на БГ коефициента, че след 2 години ЦСКА да тръгва от 3ти кръг на ШЛ)
САМО ЦСКА

Няма невъзможни неща, има неродени идеи

Тема Re: Ама го каза ...нови [re: Toia]  
Автор beastie (Млад Снайперист)
Публикувано29.07.03 12:17

тва е мноо тъпо... да поддържаш някой отбор само щото екипа му е някъв цвят... се едно да си избирам националността според "любимия ми национален отбор" ... баси.... мноо зле.

Тема Re: selekciqta na otboraнови [re: fena_na_ferari]  
Автор Olmek (consignori)
Публикувано29.07.03 20:06

Вагнер,Боби Димитров и Тапата наистина не са лоши,но не мисля,че Герасимов е по-добър от Головской.Мисля си,че ни трябва ляв халф.Тодоров използва различни варианти(Вагнер,Тапата)на тоя пост ,но е най-добре да се вземе играч,който играе на тази позиция.За десен халф също може да се поразтърсят нашите,че Телкиеца няма душа да изкара цял мач на високо ниво.

Тема не се впрягай, малко се шегувах да ви разведрянови [re: beastie]  
Автор Toia (CMAXHAT)
Публикувано01.08.03 13:22

за цвета си прав
Все пак ще се радвам, ако найстина се оценя и Стойчков. Той ни е богатство и това ще се види поне още 1-2 пъти.
САМО ЦСКА

Няма невъзможни неща, има неродени идеи

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.