Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:13 08.07.25 
Градове
   >> Кюстендил
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема За фирма "ДИМЯНА"ЕООД- не почвайте работа  
Автор burbery_f (непознат )
Публикувано30.11.07 22:00

http://kuber-press.com/fullnews.php?id_news=370. Тук пише всичко за тази фирма която не плаща и не си държи на споразумението.От потърпевш.

Тема Re: За фирма "ДИМЯНА"ЕООД- не почвайте работанови [re: burbery_f]  
Автор bljoky (непознат )
Публикувано06.04.08 12:55

само ще допълня, че новото име на фирамата май е БДИАС, всичките ми познати , които почваха там много бързо се отказваха заради условията и неизплащането на заплати, въпреки безработицата в града.

Тема Re: За фирма "ДИМЯНА"ЕООД- не почвайте работанови [re: bljoky]  
Автор bdias (непознат )
Публикувано09.06.08 14:17

Аз съм представител на фирма БДИАС.
Изключително некоректно е да изказвате твърдения, когато не сте проверили фактите.
Фирма БДИАС няма нищо общо с фирма Димяна и мисля, че е редно да се извините след като не сте проучили фирмите и пишете невярни твърдения. Действието Ви е или неволна грешка или злоумишлено деяние. Надявам се да е неволно и вярвам, че ще направите необходимото, за да поправите злодеянието, което ни причинихте.
Получихме писма от хора, пострадали от фирма Димяна, които ни пишат като цитират Вас и в следствие на това предполагат, че ние имаме нещо общо.
Ще помоля и администратора на форума да заличи Вашето твърдение, защото то може да причини вреди на нашата фирма.
БДИАС е фирма с дългогодишна традиция, за което можете да погледнете и уеб сайт www.bdias.com
БДИАС е абривиатура на Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз. Клиенти на БДИАС са Министерства, Агенции, Библиотеки, много физически и юридически лица.
Фирма Димяна и фирма БДИАС нямат никаква юридическа или каквато и да било свързаност. Двете фирми бяха конкуренти в търга за архивиране на ведомостите в НОИ, като Димяна спечели, защото оферира по-ниски цени.

Тема Re: За фирма "ДИМЯНА"ЕООД- не почвайте работанови [re: bdias]  
АвторИДИOT (Нерегистриран)
Публикувано09.06.08 17:04

Това изказване на представител на ф-ма БДИАС беше извънредно интересно и подействува образователно на цялата аудитория ,следяща и вълнуваща се от безкрайните лупинги на г-жа Яна Георгиева , лице и собственик на фирма "Димяна"...
Да не губим НИШКАТА господа!
А кой е собственик на фирмата ,захранваща половин София с интернет!?

АвторИДИOT (Нерегистриран)
Публикувано09.06.08 17:13

Та...ето името на фирмата -дъщерна на" Димяна"...
OPTIC-COM

Тема Re: За фирма "ДИМЯНА"ЕООД- не почвайте работанови [re: ИДИOT]  
АвторПPOCTAK (Нерегистриран)
Публикувано09.06.08 18:03

Абе,с една дума идиго гони"Михаля"- кое е ОПТИК-КОМ.ltd !?
А - кое е ОПТИК.КОМ.eu!?.....
Те ,брат ми не знаят сами кой,кой е ..хи,а клиентите им- хептен,ама хич!

Авторxepoнимo (Нерегистриран)
Публикувано09.06.08 18:15

Хорицата от БДИАС го дават обидени ,че нямали връзка с "наглата" лелка "Димяна-ЕООД"!
Ха,сега да ви чуя!
Гонг!Втори рунд!Кой и как спечели конкурса за архивиране на НОИ!?-Била дала ниска цена за услугата...е,що тогава се чудите ,че операторките й ходят с гипсирани ръце за жълти стотинки?! Ами ,тя -бедната лелка няма с какво да им плаща ,та затуй взема БЕЗПЛАТНИ БЕЗРАБОТНИ от БЮРАТА ПО ТРУДА!
OFF COURS!?

Тема Re: За фирма "ДИМЯНА"ЕООД- не почвайте работанови [re: burbery_f]  
Автор cappy_ (непознат )
Публикувано14.01.10 10:23

Здравейте на всички.Аз съм просто изумена какви неща пишете тука.Просто не е истина.Аз лично съм служител на фирма Димяна от 5 години.Видяла съм много неща.Но никога заплатата не ми е закъснявала,винаги са били коректни и честни.Ако служителя си гледа работа,не виждам защо работодателя да не си гледа неговата.Лично моето мнение относно коментарите на служителите от Невестино са неуместни...по ред причини.Незнам дали сте наясно,че Димяна плаща заплатите в Невестино,за индексиран символ или за сканирано изображение,в зависимост какво точно работите.След като е било написано в обявата 300 лв. значи те наистина ги дават.Но след като вие сте получили 200 лв следователно не ви е виновна фирмата,а вашите ръчички.Просто сядате вкъщи и тренирате с една клавиатура.Аз лично почнах да работя като индексатор още в самото начало.Имах същият проблем,но хората ми си казаха.Ако набираш повече символи,повече пари ще получиш.Започнах със 180 лв заплата,в момента не падам по 600 лв.Много пъти ги проверявах дали не ми махат по някой символ,дали нещо не ме лъжат...но според мене са много коректни работодатели.Мечтана работа според мене,защото заплатата си зависи само от собственото Ви желание за работа.След като сте мързеливи как искате да получавате добри пари.Вие какво искате да си клатите краката по цял ден и да ви дават въпросните 300 лв.Не става...иска се работа.Другото нещо което е....щом НОИ предоставя на фирма Димяна тази сграда за работа,не мислите ли,че тя е подходяща за тази вид работа.Щом не вярвате на Димяна,защо не повярвате на НОИ.Не мислите ли,че ако имаше нещо нередно НОИ щяха да си мълчат.Просто не ви разбирам .....Аз не мога да кажа нищо лошо за тази фирма...видяла съм само добро.Благодаря ви,лек ден :)

Тема Re: За фирма "ДИМЯНА"ЕООД- не почвайте работанови [re: cappy_]  
Автор venseremoss (непознат )
Публикувано09.02.10 11:05

Как не те е срам бе cappy_ - поне кажи че си внучка на управителката на Димяна.
Как няма да ти е мечта работата, баба сигурно всичко ти дава, а? И кога ти си индексирала бе!

За справка на всички:

вижте профила на cappy_ - samanta13@abv.bg
вижте и как се е регистрирала тук (сравни e-mail-а): http://www.rus-edu.bg/sch-leav/2006/students/Georgieva%20Yana/index.htm

записах страничката: http://backupurl.com/gb7hrt (да не вземе внучката да си промени профила)

друго нещо да кажеш. Уникални селяни сте

Редактирано от venseremoss на 09.02.10 11:12.

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.