|
Тема
|
Може ли некой да пусне снимките
|
|
Автор | Alexander (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.02.05 22:34 |
|
Снимките на остатъците на крепоста в Кюстендил и крепостната кула в града ? Благодаря предварително !
| |
Тема
|
Re: Може ли некой да пусне снимките
[re: Alexander]
|
|
Автор |
thorn (Краси) |
Публикувано | 14.02.05 04:01 |
|
Александър, като дете съм си играл и в крепостта и в кулата. Крепостта е почти напълно разрушена, реставрирана е една стълба към куртината. Кулата е здрава, заключена е и служи за склад за боклуци на местния музей. В сравнение с другите подобни кули е напълно неизразителна - високо правоугълно тяло без зъбери, без машикули и т.н. Щом се прибера до вкъщи ще я снимам. 
| |
Тема
|
[re: thorn]
|
|
Автор | Alexander (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.02.05 03:06 |
|
Здравей Thorn !Не съм знаял , че имаш нещо общо с Кюстендил ! Но ако щракнеш некоя снимка , то ще ми направиш голем кеф.Аз се надявам , че кюстендилци ще си достроят замъка , щото ще го направи град още похубав.
Колкото за кулата , тази е дна от малкото фортификации запазени , и си заслужава също проучване. Бих бил много благодарен за подробностите за Велбужкият замък и кулата в града. Некакви данни. Пък , нема те никаъв сега в клуб "цивилизации и исторически въстановки" , пак аз исках да започнеш работата по темата от кремиковския манастир. Бъдъмба вече нарисувала
"момък с меч и шестопера ". Пък за снимките от Кюстендил , ще съм много благодарен.
| |
Тема
|
[re: Alexander]
|
|
Автор |
peshokn (непознат
) |
Публикувано | 09.05.06 12:34 |
|
http://kyustendil.net/gallery
Търси там! Има снимки само дето трябва да се разтърсиш из страниците!
| |
|
|
|
|