Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:47 22.07.25 
Спорт
   >> Културизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Трябва ли да си комплексар........нови  
Автор konan ()
Публикувано01.07.00 12:04

Трябва ли да си комплексар,за да си губиш времето с вдигане на железарии....?!Май че да или трябва да си луд.Аз се занимавах 5 години,направех 47см. ръка,43см. прасец,124,5см. гръдна и какво?!Колегите ме избягват,жените ме мислят за мутра.Да оставим на страна изгубеното време за тренировки 4 дни седмично и парите за храна и прочие.Знаете ли,всички ще умрем някой ден и хубавите ни мускули ще станат храна за червиите,тогава защо да се мъчим?Аз съм минал на режим на подържане на формата.

Тема Трябва ли да си комплексар........нови [re: konan]  
Автор Iggiberry ()
Публикувано02.07.00 16:05

kogato 4ovek ve4e ima forma lesno e da mine na poddyrjane, no kagato nqma.....

Тема Трябва ли да си комплексар........нови [re: Iggiberry]  
Автор konan ()
Публикувано04.07.00 20:47

Koato njama ja pravi,a kogato razbere bezsmislieto......togava kakvo!?

Автор Iggiberry ()
Публикувано05.07.00 09:44

spored men ne si prav! ne e bezsmisleno da se sportuva! e, vsi4ko prekaleno e losho, no losho li e da otidesh na plaj i vsi4ki da ahnat ...ili drugiq variant - da ne ti se hodi na plaj, zashtoto se pritesnqvash ot figurata si!

Автор konan ()
Публикувано05.07.00 21:48

Tova za plaja mi go razpravja i edin ot Kjustendil,i toi kato nas manjak,abe ima si i dobri i lohi strani!!!

Автор ГОРСКИЯ ()
Публикувано12.07.00 23:24

Конан, направо ме шашкаш! Искаш да кажеш, че преди 5 години си влязъл в залата само за да избиеш комплексите си? Сигурен съм, че съвсем не е само това причината! Трябва да те уверя, че има много билдъри, които, също като мен, ходят в залата, за да се чувстват добре, да имат прекрасна кондиция, здраво и хармонично тяло и т. н., но не непременно за да имат ТЯЛО НА СЪСТЕЗАТЕЛ или НАДУТА С АНАБОЛИ МУСКУЛАТУРА! Още преди да вляза в зала си изглеждах много добре. Но от добре до по-добре (или върховно) границата не се нарича КОМПЛЕКС(АРСТВО).

Автор RiP ()
Публикувано13.07.00 10:26

Не трябва! Но може:)

Автор konan ()
Публикувано13.07.00 13:57

Ех,момчета,момчета....работата не е в кондицията!Как ще сме след 30 години,а после толкова сили,старание ,а на края:"Добър апетит,червеи!" И защо е всичко,тук драги хора е проблема.Не сега ,а после!!!

Автор ГОРСКИЯ ()
Публикувано14.07.00 00:11

Конан! А бре пич! Че нещо тези дни не си на кеф, то е явно. Ама недей да си го изкарваш на спорта, който толкова време те е радвал и разочаровал, нахъсвал и отчайвал. Не търси причина за временното си неразположение там, където я няма. В крайна сметка залата е станала част от живота ти и по логиката, която следваш в момента, то излиза, че няма смисъл да ядем щото все някога ще умрем... или пък че няма смисъл да сваляме гърли, защото само след 5 - 10 - 20 или 30 години пишките ни няма вече да стават! А че всички сме на тази земя само за малко, то е ясно. Но колкото и време да останем тук, трябва да си изживеем дните с кеф и нито за минута да не спираме. Ако човек спре да бъде или да се стреми да бъде съвършен, просто вече го отпиши. Неговото време все още не е отминало, но той се е предал преждевременно на старостта (пер. К. Кастанеда). P.S. Състоянието, в което си в момента, ми е познато и на мен ми идва обикновено около Нова Година. Казвам му МЪЖКИ МЕНЗИС : )

Автор Грахче ()
Публикувано14.07.00 17:41

Я виж ти ... знам, че не ми е работа да се намесвам в мъжкия ви разговор, но много приятно ме изненада. За какви работи са способни да си говорят момчетата от залата ... Всеки от вас си е прав от една страна и не е прав от друга. Много йезуитско изказване направих. Но мускулатурата е някакъв път за себедоказване, независимо дали е магистрала или просто помощно платно. А това, че след като фърлиш топа от всичките ти влакна нищо не остава, но от това дето си го направил с мозъчните клетки обикновенно живее доста дълго ... написал, сътворил, измислил нещо ... Е какво, мускули се трупат, GSM- и се купуват, мацки се свалят ... но не е там най-важното. Открихте ли го вече?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.