|
Тема
|
Tribestan
|
|
Автор |
The_Beast () |
Публикувано | 30.06.00 15:10 |
|
Здрасти,
Някой да има наблюдения върху ефикасността на Трибестана. На първо прочитане това било лекарство за импотентност, но прочетох, че правел и муслкули. Давали го на българските тежкоатлети наред със стероидите.
Някой ползва ли го?
| |
|
Tribestana diga s 20-30% nivata na Testosteron v organizma . (za sravnenie takiva neshta kato Bioanabola ili Retabolila go digat s 300%)!!!
Absolutno bezvreden e , ako imash pari go probvai,efectut shte e minimalen..:(((
| |
|
viarno e tova koeto si chul, ot sofarma go reklamirat i prodavat nashiroko s shtatite, pravi tova onova ama ne e koi znae kakvo, triabva da se vzima v golemi kolichestva za niakakvi reezultati(2-3 opakovki na den), a izliza mnogo pari.
| |
|
Ama Bionabola, ne e li anabolen steroid. Vse pak kofti da se zapochva sas steroidi. Neshto podobno po dejstwie, ama ne steroid, mai niama, a ?
| |
|
ami vzehte li si novata kniga za kulturizma?v neja go reklamirat
| |
|
Tribestana uskoriava vuzproizvodstvoto na testosteron v organizma no e bezvreden naistina dava sila na trenirovka i povishava muskuinata masa no ne ochakvai fantastichni rezultati.
| |
|
4ove4e ne6to sum se navil da opitam sus tribestan no se 4udq dali tova e nai efikasnoto sredstvo za masa ? ako moje6 da mi predloji6 dobra programa nqma da e zle da mi q prati6 . predvaritelno blagodarq i ako ima ne6to svurzano s 6tangi i programi moje6 da me pita6 spokoino . az 6te ti otgovorq na e-maila ti . are 4ao zasega .
HOTCH-POTCH
| |
|
|
|
|