Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:27 19.07.25 
Спорт
   >> Културизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Фитнес и хранененови  
Автор E.L.F. ()
Публикувано19.06.00 23:05

Гледм, че тук сте се събрали все вещи батковци, дали ще можете да ми отговорите на няколко въпросчета: Ако целта на заниманията по фитнес е отслабване и стягане на фигурата как трябва да се храни трениращият? Колко часа преди и колко часа след тренировка? С каква храна преди, и с каква храна след мероприятието?

Тема Искаш да се храниш?нови [re: E.L.F.]  
Автор Топалски ()
Публикувано20.06.00 05:55

И да отслабнеш? Не става! :о)

Тема Разбира се!нови [re: Топалски]  
Автор E.L.F. ()
Публикувано20.06.00 13:13

Аз искам да отслабна /малко, щото съм 48 кг./, а не да изчезна! Храненето е свързано с физическто оцеляване, нали така? :-) Освен това съм забелязала, че когато не се храня не мога да тренирам пълноценно. Правилното подбиране и приемане на храната е неотменно свързано с постигането на отлична форма. Така че очаквам съвети, а не иронични подмятания!

Тема Добре бе, добре!...нови [re: E.L.F.]  
Автор Топалски ()
Публикувано20.06.00 14:23

Колко си висока?

Тема Не е добре, не виждам съветинови [re: Топалски]  
Автор E.L.F. ()
Публикувано20.06.00 22:38

В моя случай въпросът трябва да бъде "Колко си ниска?". Всъщност искам да редуцирам повече от някои обиколки, не толкова от килограмите /вече съм 47 :-)/. Айде, няма ли кой да ми отговри на фундаменталния въпрос за съчетаването на храненето с тренировките!

Тема Няколко прости правила...нови [re: E.L.F.]  
Автор Топалски ()
Публикувано21.06.00 11:01

1. Не се храни след 19:30 ч. 2. Преди и след тренировка избягвай основни хранения. 3. По-добре е 5 пъти на ден да ядеш по 150 гр. отколкото 1 път 750. 4. Тренировката кратка, много интензивна и средно лека! 5. Наблегни на аеробни упражнения - тичане,колело,степер...

Тема Мерсинови [re: Топалски]  
Автор E.L.F. ()
Публикувано21.06.00 23:14

Благодаря! Ти си ми кадем, защото точно след като прочетох простите правила, които беше така мил да напишеш, открих доста интересна информация в нета. Ето тук:http://free.bol.bg/jekov/hrana3.htm Всъщност не е ли редно инструктурите по залите да са компетенти по тези въпроси? Щото в моята зала не са :-(

Тема Мерсинови [re: E.L.F.]  
Автор Топалски ()
Публикувано21.06.00 23:59

Я, зала ли си имаш? Смени инструкторите... :о))))))

Тема положението е сериозно [re: Топалски]  
Автор E.L.F. ()
Публикувано22.06.00 21:18

О, ти си бил голям шегоубиец! :-) Обаче хич не е за майтап. Когато преди няколко месеца попитах инструктура си дали мога да ям след тренировка /и кога по-точно, и какво, и колко/, той добродушно усмихнат и приятно разсеян ми каза лежерно, че веднага като се прибера мога да си хапна хубавичко каквото си искам! И за какво тогава се тормозя яко в залата, щом следвайки подобни "компетентни" съвети не мога да постигна пълния ефект от заниманията?!

Тема Проблеманови [re: E.L.F.]  
Автор Топалски ()
Публикувано22.06.00 23:50

с храненето преди и след физическо натоварване е следният: когато стомаха е пълен избутва диафрагмата нагоре и тя ограничава пространството (притиска в най-лошия случай) на сърдечния мускул. Айде след транировка сърцето е в процес на успокояване (трае 1-2 часа), обаче представяш ли си някой, който се е натъпкал, как започва интензивна тренировка... Поздрави! :о)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.