|
Тема
|
абе да ви питам нещо за зърнени десерти
|
|
Автор |
spider4o™ (брокерче) |
Публикувано | 29.12.06 12:00 |
|
Случайно стана така, че от Метро се сдобих с няколко кутии "Корни". Това са тия вафли, ако се сещате от рекламата, които са изцяло зърнени и малко шоколад има в тях. Уж давали енергия. Та така и така трябва да ги ям, че останаха за мен, и реших да ги ям след фитнес. Ама не съм сигурен такива неща преди, по време на или след тренировка се ядат?
Мерси.
|
Re: абе да ви питам нещо за зърнени десерти
[re: spider4o™]
|
|
Автор |
bluefan (НАТУРАЛЕН) |
Публикувано | 05.01.07 23:37 |
|
и преди и след баце,много ясно как не си се сетил сам ?
| |
Тема
|
Re: абе да ви питам нещо за зърнени десерти
[re: bluefan]
|
|
Автор |
spider4o™ (брокерче) |
Публикувано | 07.01.07 14:22 |
|
абе де да знам, мислех че е само след.
ама щом е така, ще ям по две
Извинявай да те питам,а ти не си ли онзи дето тренира по специален начин и храни хората по специален начин?
Ако е така ти незнаеш ли как да се храниш?Ако незнаеш,тогава какъв измислен герой си ти след като незнаеш как да се храниш!!!!!!!!
И,хората ти вярват?Ужас!
| |
|
Този спайдърчо, за когото говориш, е друг. Той се занимава професионално с тези неща и доколкото подочувам не е назад с материала.
А аз не консултирам никого. Тренирам от 4 години, ама яденето ми е на принципа когато и колкото :) Та затва попитах. Въпроса е решен.
Извинявай!
За спайдъра само ще ти кажа,че докато в света има хора заблудени и вярващи на такива като него ще е напред с материала(паричният,не във фитнеса).Лично познавам един от клиентите му,и сестра му,и от 3 години са едни и същи.Даже сестрата стана по-дебела от Мани(мамута от ICE AGE)!
А,за корнито мисля ,че е по-добрият вариант за след тренировка.Така възтановява нивата на кръвна захар,които са ниски след тренировката.
Успех!
| |
|
|
|
|