Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:50 04.11.25 
Спорт
   >> Културизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Гинекомастия от Трибестан?нови  
Авторllliyan (Нерегистриран)
Публикувано01.11.06 17:34

Възможно ли е скоро след започване на прием на Трибестан по 4-5 таблетки дневно да се появи гинекомастия, при отсъствие на такъв проблем досега и без човекът да е взимал стероиди?

Тема Re: Гинекомастия от Трибестан?нови [re: llliyan]  
Автор martyr (мчк)
Публикувано02.11.06 10:03

Гинекомастия се получава от ароматизирането на тестостерона, не ми звучи изобщо вероятно. Освен ако не пие по цяла опаковка на ден.

Автор bluefan (НАТУРАЛЕН)
Публикувано03.11.06 19:06

еми явно не е от трибестана пич, шото аз и по 6 на ден съм взимал както си пише на самата опаковка.
може би ако се предозира може да се ароматизира ама от 5 хапа не ми се вярва.
на колко си години и колко кг ? да не си некой тийнейджър на 15 ? Тогава е обяснимо

Тема Re: Гинекомастия от Трибестан? [re: bluefan]  
Автор babaQga ( 6estak)
Публикувано15.11.06 14:59

или ако си мазен и тренира6 по три пъти и пове4е в седмицата гърди...

Кардио бате и леко с претренирването

пално шест.Моем сам любезен, ма моем и да не сам.Нема шест пет.

Тема Обръщам се към bluefanнови [re: bluefan]  
Авторaнoнимko (Нерегистриран)
Публикувано07.12.06 22:40

Забелязвам от твоето мнение, 4е употребяваш този продукт,
би ли бил така любезен да ми дадеш по подробна информация относно този препарат

Мерси

Авторgjhg (Нерегистриран)
Публикувано07.01.07 03:52

В трибестана основните активни вещества са т. нар. стероидни сапонини.Именно на тях се дължи известния анаболен ефект на продукта, поради факта че попаднали в организма част от тях се метаболизират до тестостерон.Така че нищо чудно да се появява и гинекомастия, поради факта че високите нива на тестостерон обуславят превръщането на част от него в естрогени (и съответно появата на гинекомастия, както и други женски вторични полови белези)

Автор nikbole (непознат )
Публикувано10.01.07 07:51

това са пълни глупости. абсолютно не може да е от това ! първо казваш 4е от скоро взимаш, второ дозата ти от 5 хапчета е лечебната, дори не спортната, абсурдно е .а иначе на теория е възможно, но при екстремно високи дози, които ти въобще няма да може да усвоиш.трибестана е стархотен препарат , намалява освен всичко серумния холестерол, триглицеридите ,регулира кръвното налягане, изчиства артериите от плаки.така че спокойно

Тема Re: Гинекомастия от Трибестан?нови [re: nikbole]  
Автор bobi_maxo (ненормален)
Публикувано10.01.07 08:39

Напълно си прав! Трибестана е натурален продукт,който няма страничните ефекти на стероидите.Взимал съм и по 10 хапа на ден,но не съм имал дори и гъдел в гърдите(което се е случвало с "химия").
Преди около 6 години ми попадна чиста билка"бабини зъби"(от това се прави трибестана),доктор ми каза да пия по 3 кафеени чаши на ден,а аз пиех по 1,5 л.!
Единственото странично действие беше висока чувствителност(нерви) към хората около мен(типично за стероиди).
По скоро отиди да ти направят изледване на нивата на тестостерона и естрогена в някоя лаборатория(ако си от София отиди в "ЦИБАЛАБ",аз там съм си правил).Ще ти излезе към10-20 лв.,но поне ще знаеш за какво става въпрос.
Успех!

Тема Цибалаб не са коректни,нови [re: bobi_maxo]  
Автор martyr (мчк)
Публикувано10.01.07 10:26

3 пъти ми правят грешни тестове на хормонални нива, като дори не става въпрос за фитнес а просто за здравето ми (инсулинова резистентност). Препоръчвам Кандиларов. Цените са същите горе-долу.

Тема Re: Цибалаб не са коректни,нови [re: martyr]  
Автор bobi_maxo (ненормален)
Публикувано10.01.07 11:44

Ами и аз си мисля,че им има нещо.Защото преди около 1 година си правих изледване след яка диета и ми показа тестостерон като на 5-6 годишно дете!
А,в същото време тренирах зверски и не съм имал проблеми в секс-а.След 3 седмици с трибестан резултата(при тях)беше с по-ниски показатели от преди това!
Казах на човека за "ЦИБАЛАБ" само защото знам само тях.
Къде е на "КАНДИЛАРОВ" центъра?
Благодаря!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.