|
|
|
Тема
|
L-carnitin
|
|
| Автор |
Spyder () |
| Публикувано | 28.08.03 14:07 |
|
|
move li da se priema neprekysnato ili trqbwa da se wzema na interwali poneve az ne iskam da stawa ogromen a da mi se wivdat wsi4ki muskuli prez cqloto wreme piq wisoko belty4en protein i witamini ako nqma problem da se pie neprekysnato L-carnitin 6te otslabne li efekta ot nego sled wreme
lesno e da pobedi6 viwota stiga da ima6 smelost da riskuwa6 wsi4ko
| |
|
|
|
карнитина няма да станеш голям, вярвай ми. той не се приема, за да станеш от него голям. представлява нискомолекулно съединение, което участва в обмяната на мастните киселини и няма общо с растежа. с карнитин можеш да се изчистиши орелефиш, но трябва и здраво да се изпотиш в залата. пий колкото искаш,...
| |
|
|
|
znam za kakwo sluvi AZ NE ISKAM DA STAWAM golqm a prosto kato se pogledna w ogledaloto da mi se wivdat wsi4ki muskuli ama ne samo edin ili dwa meseca prez godinata a prez cqloto wreme no samo s dieta e mnogo slovno poneve 6te trqbwa da broq do poslednata kaloriika i za towa si mislq da piq ne6te za iz4istwane az we4e go priemam 2 meseca po malko 1 mg na den i nemoga da kava 4e nqma rezultat sprqh go za edna sedmica e korema wednaga mi se umazni
| |
|
|
|
Пий го колкото искаш, братле, не е вреден...............но и ефекта от него е нулев........това че си изгорил малко мазнинка не е от него
| |
|
|
|
ako si probwal termogenetici i gi srawnqwa6 s karnitina estestweno e da ti s stori 4e efektae nulew toj deistwa na korenno razli4en princip i efekta e zna4itelno po malyk no ne e kato da nqma efekt no az ne piq ni6to za koeto sym 4ul 4e wredi na organizma i za towa pitam a termogeneticite ne sa naj bezwrednoto ne6to
| |
|
|
|
Не....просто термогенетиците имат ефект,а л-карнитина няма.....благодаря ти, че ми обясни за различния принцип.........просто като си решил да отслабваш, освен че пиеш л-карнитин, правиш и други неща.......реално отслабваш от тези други неща (спорт, диета и т.н.)
| |
|
|
|
|