Тема
|
Dva vaprosa...
|
|
Автор | RoadRunner (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.11.02 19:31 |
|
Imam dva vaprosa.Kajete mi uprajnenia za krakata osven biagane.Kliakane i takiva dali stavat.Kajete neshto.I nali znaete.Mejdu pupa i slabinite imam slanina.Tq kak se svalia.Samo tam imam po koreme i ot 2 godini nemoga da e mahna.Kak stava???
|
|
|
Тичането не е упражнение за краката. То е за цялото тяло. Точно с тичането ше свалиш оная гадна част от корема. Упражнения...ми клек . Можеш да пробваш и полуклек-колянка - изпълнява се подобно на нападите с малка тежест, но изнасяш по-малко единия крак напред и приклякаш докато докоснеш коляното на задния крак в пода. Бедрени сгъвания за двуглавия и разгъвания за четириглавия също са добра идея. Дори е добре да почваш тренировката за крака с тях, за да си дорбе разгрял за клека.
|
|
|
Клека не го препоръчвам, особено ако си висок. Много яко можеш да си преебеш гърба. Аз си блъскам на лег пресата.
|
|
|
храбрия свинар ти колко си висок?
Има има истина една . Тя е само Левски София!
|
|
|
182-183ллл нещо такова
|
|
|
hmm az sam 190 :)
|
|
|
az i murtva tqga ne praq zaradi rusta
|
|
|
Защо смяташ, че ръста пречи на тягата? Или обратното...?
|
|
|
ami kazvali sa mi 4e za visok 4ovek kato men tqgata e vredna za6toto imalo po golqm risk za krusta
nai-ve4e zaradi krusta . osven tova ne se nau4ih da q izpalnqvam pravilno => stava opasno ako sloja golemi kilogrami zatova predpo4itam da pravq me4ka
|
|
|
Естествено никой не се е родил научен...
Няма извинение за това, че някой не прави тяга- или го мързи, или не иска. Освен това мечката въобще не може да замени тягата.
А и всички знаем колко високи шампиони има- едва ли са станали шампиони без тяга. Не ме разбирай погрешно- не съм привърженик на старата школа (мъртва тега, лег и клек- тва ти требва ), просто знам какво прави тягата с тялото.
|
|