Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:53 15.07.25 
Спорт
   >> Културизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема POMOST - STRIDI - CEPNAH SE !!!нови  
АвторLUD KOH (Нерегистриран)
Публикувано05.04.02 04:13

Pomognete byrzo hora dokato ne sym se nacepil zdravo. Ot mnogo vreme treniram ama vchera zabeliazah che sym pochnal da se cepia na tricepsa i ne znam kvo da pravia . Mnogo kofti rabota, vijdal sym kvo stava i ne iskam i az da stavam taka. Daite niakakyv akyl - kvo da vzimam, s kvo da se maja ili izobshto neshto stoto inache losho.
Mersi predvaritelno na vsichki

Тема ...нови [re: LUD KOH]  
АвторOsogovetz (Нерегистриран)
Публикувано05.04.02 05:52

sre6tu striite nqma sigurno spasenie, no posle moje6 da si wzeme6 razni ne6ta deto 6e oprawqt belezite...
Ako namerq drugi re6eniq, koito rabotqt, 6e ti kaja...:>>>

Тема NEMA OPRAVIA BATKAнови [re: LUD KOH]  
АвторSTONE COLD (Нерегистриран)
Публикувано05.04.02 09:38

VSI4KI PO-GOLEMI SA ZDRAVO NACEPENI.NEMA SPASENIE.TE (STRIITE),SLED VREME IZSVETLIAVAT I POCVAT DA NE SE VIZDAT.NE SE VRUZVAI NA RAZNI MAZILA I PREPARATI,AZ SUM PROBVAL VSI4KO, NE STAVA.EDINSTVENOTO RESHENIE E PLASTI4NATA HIRURGIA - INTERESUVAH SE ,OBA4E LEKARITE KAZAHA 4E 80% OT TIA OPERACII BILI S LETALEN KRAI(V POSLEDSTVIE HORATA UMIRALI).
NEMA ZA KVO DA TE LUZA NE SI HVURLIAI PARITE ZALUDO.

Тема Re: ...нови [re: Osogovetz]  
Автор achko (K`va titla, be?)
Публикувано05.04.02 10:37

kakvo opravq belezite? ... 4e me zaintriguva...

Коцетой, Джекитой... Уиляп... уицтрой сей... Бърже!!!

Тема Re: NEMA OPRAVIA BATKAнови [re: STONE COLD]  
Авторtechni (Нерегистриран)
Публикувано05.04.02 11:40

ami v fevruarskiq broi na Olimp imashe cqla stranica za striite i za kojata.
opitai ot nqkoi priqtel da si namerish broq i pro4eti!

Тема Re: NEMA OPRAVIA BATKAнови [re: techni]  
АвторGAME (Нерегистриран)
Публикувано05.04.02 17:31

Stone Cold не знам при какви лекари си ходил и какво си пробвал,но срещу стриите със сигурност има много решения.
Има един препарат, който не мога да се сетя в момента как се казва(но със сигурност мога да разбера), който се предписва за големи белези от операции, рани и други подобни. Струва скъпо и не съм го пробвал,защото стриите ми си минават и от друго нещо.
Става въпрос за едно руско кремче,което се дава специлано за стрии - казва се Икаров и го има в много аптеки, а като него има много подобни кремчета, които са главно за бременни жени, но дестват и при нас билдерите.
То действа блестящо когато стриите още не да релефни,а са само под формата на червени петна.Дори и да са релефни обаче с продължително използване (около месец) остават само много мали белези, които се виждат ако подобно се вглеждаш. Последното нещо за което ви казах -Икаров съм ползвал много и аз. Изсипваш си малко на ръцете, след което започваш да растриваш мястото където са стриите и така кожата се омазнява и става по-еластична.Въпросното кремче може и да се ползва профилактично,докато още намаш стрии.
Четох статията в Олимп, но тя е изключително неточна.Срещу стриите има лек - е да не е хапче, не е само да се мацнеш и да изчезнат, но става с разтриване.
100% гаранция,защото успехи съм пожънвал не само аз, но и много мои познати!

Тема Re: NEMA OPRAVIA BATKAнови [re: STONE COLD]  
Автор diwaka (ot gorata)
Публикувано05.04.02 18:01

Ей приятел,
на клавиатурата ти в ляво има един клавиш с надпис “Caps Lock”. Я го натисни така, че светодиода (оная лампа горе в дясно, дето свети зелено) да изгасне. Стига с тия големи букви бе.

Тема Re: NEMA OPRAVIA BATKAнови [re: GAME]  
АвторSTONE COLD (Нерегистриран)
Публикувано05.04.02 22:42

TVA CE KOZATA STAVA PO - ELASTI4NA OT KREMOVETE E TAKA.NO TE NE PREMAHVAT STRIITE.TOVA DETO GO PREDPISVAT SLED OPERACII SE KAZVA CONTRATUBEX,OT NEGO MOZE DA IMA NEKUF EFECT OSHTE V SAMOTO NA4ALO,AMA E TASHAK RABOTA.AKO IMASH NEKVA SERIOZNA INFORMACIA IA NAPISHI ,A NE SE PRAI NA RAZBIRA4 S NEKVI PRAZNI PRIKAZKI.
"EDNI MOI PRIATELI, AMA TE SE MAZAT S NESHTO ,AMA TO IM POMOGNALO ,AMA AZ PA NE ZNAM KVO E"
ILI DAI NEKVO OBEKTIVNO MNENIE ILI SI TRAI.TIKVENIK PROS.

Тема Re: NEMA OPRAVIA BATKAнови [re: diwaka]  
Автор 9-rлaвaтa лaмя (Нерегистриран)
Публикувано06.04.02 00:44

Ти пък си бахти човека, оня е 100 и кусур кила, ти ше го караш да пише с малки букви. Ми то просто не му отива Пък и ако има кат мойта клавиатура едва ли ше са справи с инструкциите. Аз тука немам никви лампи

Тема Re: POMOST - STRIDI - CEPNAH SE !!!нови [re: Rocco Siffredi]  
Автор CherniqМодератор (taliban)
Публикувано07.04.02 01:05

Пичове, искам само да ви кажа, че Роко Сифреди е и ЛУД КОН
Чудя се защо ли този господин вместо да благодари, че сте му отгооворили на въпроса почва да пише с друг ник глупости.
Ето и мястото откъдето пише
Jamestown College (NETBLK-JC-CBLK)
6088 Jamestown College
Jamestown, ND 58405
US

Яж ми кура, копеле нещастно

БГ Рап

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.