Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:48 14.07.25 
Спорт
   >> Културизъм
*Кратък преглед

Тема Koлко често тренирате мускулна групанови  
АвторGAME (Нерегистриран)
Публикувано07.03.02 20:18

Аз лично тренирам всичко по веднъж, но след първите две седмици не съм доволен нещо.Особено гърдите много изостават и направо нещо ми се виждат отпуснати.Какво мислите по въпроса - вие как тренирате?

Тема Re: Koлко често тренирате мускулна групанови [re: GAME]  
Автор achko (K`va titla, be?)
Публикувано07.03.02 21:55

2 sedmici?

Дейба и тия мартянци!

АвторGAME (Нерегистриран)
Публикувано07.03.02 22:03

Исках да кажа, че тренирам всяка мускулна група по веднъж седмично, но след като веча са изминали две седмици имам чувството, че не съм се натоварил хубаво.По точно е да се каже, че се натоварвам, но далеч преди да измине една седмица. Примерно тренирам гърди в понеделник. Много здрава тренировка правя и като се прибера в къщи направо съм се вдървил.Само че още в сряда съм отново готов, но гърди тренирам пак чак следващия понеделник. Кажете какво мислите по въпорса. Да тренирам всяка група по 2 пъти в седмицата а?

Тема Re: Koлко често тренирате мускулна група [re: GAME]  
Автор eлия ()
Публикувано08.03.02 09:33

Тренирай дадена мускулна група всеки трети до пети ден, след като е била натоварена. Това дава възможност на мускулите да се възстановят минимум 48 часа, но не трябва да надвишава 96 часа. Изследванията сочат, че ако дадена мускулна група не се стимулира в рамките на 96 часа след последната тренировка, се губи мускулна маса (или така наречената атрофия).
Ако не се стимулира дадена мускулна група в рамките на 168 часа (1 седмица) след последната тренировка, може да се загуби до 10% от силата .

Тема Re: Koлко често тренирате мускулна групанови [re: eлия]  
АвторSTONE COLD (Нерегистриран)
Публикувано08.03.02 10:33

MOITE UVAZENIA ...,OBACE S TEZI SUVETI MOZESH KATO NISHTO DA PREDIZVIKASH VMANIACAVANE.AZ NE SUM TRENIRAL DVE SEDMICI EDNO KILO NE SUM SVALIL , NITO PUK SUM SE SPUHNAL NESHTO.ZA SILATA E VERNO.
IZSLEDVANIATA IM EBI MAIKATA.NEMA NUZDA DA SE PREVRUSHTASH V MANIAK.DAI SA DA TRENIRAME DENONOSHNO.A SHTO SE ODNASIA DO GURDITE , GARANCIA NE GI TRENIRASH PRAVILNO.

Автор achko (K`va titla, be?)
Публикувано08.03.02 14:36

na4i savsem pravilno sam razbral :)

>>> za 2 sedmici kav efekt iska6? >>> potrenirai taka pone polovin godina i togava pak prikazvai

>>> golqma 4ast ot profitata trenirat po 1 pyt muskulna grupa na sedmica

>>> tqlo se pravi s godini pyk ti razpravq6 tuka za 2 sedmici...

Дейба и тия мартянци!

>>> i trqbva da ima6 vreme za po4ivka >>> 1 pyt sedmi4no si e prosto OK

Редактирано от achko на 08.03.02 14:39.

Тема Re: Koлко често тренирате мускулна групанови [re: STONE COLD]  
Автор тyчo чyчo (издръжлив)
Публикувано08.03.02 15:34

Много, ама много...просто не можеш да си представиш колко МНОГО ТЕ МОЛЯ: като не разбираш нещо, НЕ давай дебелашките си, тъпи съвети и при това поднесени по най-просташкия начин!
МОЛЯ ТЕ!!!
Не пречи на останалите да се изказват обективно, защото мен лично мненията ти ме изнервят и след това не ми се иска да споделям каквото и да било от опита си.
Благодаря ти за вниманието!
На всички останали се извинявам за невъздържаността си, но тъй като не мога да оставя бележка на нерегистриран, си позволих да го направя на всеогледание.

Тема Re: Koлко често тренирате мускулна групанови [re: тyчo чyчo]  
АвторSTONE COLD (Нерегистриран)
Публикувано08.03.02 18:51

HIC NE MI DREME KVO ME MOLISH BE.DANEBI NESHTO DA NE SUM PRAV.MNOGO UVAZAVAM ELIA.OTBELIAZVAM SAMO CE NE VSICKO KOETO SE PISHE E PRAVILNO.
TI PA GOLEM RAZBIRACH SE IZVUDI BE.KATO TE IZNERVIAT MNENIATA MI MNOGO MI DREME NA KURA HODI SE SHIBAI NEKUDE(NE GI CETI).
NIAMALO DA SPODELIA OPITA SI - KATO NE GO SPODELIASH GOLEMA RABOTA,NAPRAVO NE ZNAM KVO SHE PRAIME BEZ TEBE.

TUCO DA ME FANE ZA MARKUCO

Тема Re: Koлко често тренирате мускулна групанови [re: тyчo чyчo]  
Автор Majesty (Дивак)
Публикувано09.03.02 20:00

ХЕ-Хе добре му го каза обаче
Въобще не му се връзвай на приказките.Той май само това може-да приказва глупости
Поздрави :Majesty

Тема EEEEEEEEEEE ACHKO!нови [re: achko]  
Автор mistermeth (LUD SAM!)
Публикувано10.03.02 02:36

evala be
edin pyt da sam saglasen s tebe
hehehe
moje da ti uvri glavata nqkoj den:)
1 pyt na sedmica e dostaty4no i deto vika STONE naistina sigurno ne ternirash prawilno shtoto men gyrdite mi kato gi prawq v ponedelnik me otpuskat 4ak kym 4etvyrtyk petyk

Posetete http://mistermeth.hit.bg - ringtones za vodeshtite marki telefoni !

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.