|
Тема
|
Нейно величество ЛЕЖАНКАТА
|
|
Автор |
GAME (I AM THE GAME) |
Публикувано | 20.01.02 01:17 |
|
Ако има упражнение,което влиеяе най-силно на горната част на тялото,то това е Бенчпресата или вдигането на щанга от лег.
Какви са постиженията ви?
Какви серии правите?
И нека аз отговоря първи на тези въпроси.....
Постиженията ми са скромни....
140х1;100х12 и 80х20
Правя най-млако един максимум на две седмици и тренирам в пирамида обикновено с не по-малко от 7 серии.
Айде - вие сте наред!
| |
Тема
|
Re: Нейно величество ЛЕЖАНКАТА
[re: GAME]
|
|
Автор |
old_moon () |
Публикувано | 20.01.02 12:11 |
|
ama nishto ne kaza za razmerite si.
vajnoto e syotnoshenieto kg na chvoeka i kg-mite koito vdiga.
i v kultorizma ne e vajno kolko, a kak.
tva ne e silov triboi.
az sym mnogo po-skromen :)
teja 78 kg i sym visok 188 cm, tva go pisah i drugade
vdigam max 105 za 1 pyt
80 za 8 pyti.
tva e.
ama pak povtariam, tva ne e ot znachenie. Mnogo tejko ti skapva stavite. Garancia francia. BTW, kato posochvate kg-ime si, kajete i priblizitelno kolko sa vi maninkite, shtoto pri men mai gi niama mnogo mnogo. N emoga da spia, ako hvana neshto pred koremnite si muskuli. BTW s koremni presi zapochvam trenirovkata i s tova svyrshvam. Za niakoi shte e stranno tova, no za men efikasno.
no pain - no gain
| |
Тема
|
Горната част на тялото
|
|
Автор |
Пиkaco (почти изчезнал) |
Публикувано | 20.01.02 13:59 |
|
се състои най-вече от гръб и рамене. Легът е основно упражнение... в силовия трибой.Много важно (за горната част)също е да клякаш. Да не говорим за тягата...
изкуството иска жертви
ти си следващата!
| |
Тема
|
|
|
Автор | d_bodyb (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.01.02 22:03 |
|
Ne e vazhno kolko vdigash a kak vdigash i dali se natovarvash dostatuchno.Nie ne sme silachi bez akul ,tozi sport triabva i glavata da vkliuchish inache za gorni gurdi predpochitam s dumbeli.Pravia go s 20-22 kg.Vse pak sum zhena i ne vzimam steroidi zasega.
| |
Тема
|
[re: d_bodyb]
|
|
Автор | Yossarian (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.01.02 16:22 |
|
Аз вместо да пиша разни скучни цифри, ще ви покажа една снимка на ЕЛИЯ...нека това ви е темата за размисъл :))
http://www.geocities.com/elia74m/vulni1.htm
П.С. Извинявай Елия, просто ме можах да се сдържа ... ама какво да правя, като съм такъв
| |
Тема
|
[re: Yossarian]
|
|
Автор |
GAME (I AM THE GAME) |
Публикувано | 24.01.02 01:05 |
|
Цифрите хич не са скучни. Кажи ни ги.
А колкото до Елиа.Поне от снимките,които видях - не виждам какво толкова се трогваш - то най-малкото очите и не се виждат....иначе може и да е хубава....
| |
Тема
|
Слаб съм
|
|
Автор |
File99 (ентусиаст) |
Публикувано | 26.01.02 00:41 |
|
Вдигам от лежанка едва 107,5 кг , 90 кг 5 пъти , 80 кг 12 пъти . Тежа 70 кг с вариации от 67 до 73 кг .
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bigbro (ONE from many) |
Публикувано | 27.01.02 19:31 |
|
az ne znam za Elia,no znam za tazi,kojato e pisala kak vdiga i kolko ot leg.. smeia da tvurdia,che prevuzhozda Elia...... dostatuchno mnogo..
BEST OF LUCK: Velizar Simeonov
| |
|
|
|
|