|
Тема
|
Разгледайте Копривщица тук
|
|
Автор |
fan_na_grada (непознат
) |
Публикувано | 25.10.06 18:17 |
|
Здравейте приятели ,
Вероятно информацията, която търсите ще намерите тук:
- богата информация и много снимки от Копривщица
| |
Тема
|
Re: Разгледайте Копривщица тук
[re: fan_na_grada]
|
|
Автор | downunder (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.12.06 16:40 |
|
Сайта ти е много хубав, но през този клуб минават много малко хора и ... няма
кой да го популяризира и оцени за съжаление. Харесва ми дизайна - сигурно доста време е отнело да го направиш този сайт.
Няколко препоръки ако може: Тези, които се нуждаят от информация за града трудно сте намират този сайт. Сега всеки използва Google за да търси инфо. Ако аз търся за 'koprivstica' или пък 'koprivstica photos' не ми излиза твоя сайт на първите няколко страници (мойте снимки от Копривщица са на първата страница и в двата случея). Ако сложиш повече текст на латиница/английски предполагам, че Гугъл сте го индексира по добре.
Другото, което исках да кажа , добре сте е ако добавиш информация от/за фолклорният фестивал, който се провежда всяка година в Копривщица. Този фестивал е много популярен и в чужбина.
Това е. Успех. (и не си казвай 'дали си заслужаваше' ; )
| |
Тема
|
|
|
Автор | lrena (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.07 20:18 |
|
Здравей, искам да ти кажа благодаря за сайта. Разгледах всичко и много ми харесва.
| |
|
аа, много готино
| |
Тема
|
|
|
Автор | STUFF (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.10.07 17:50 |
|
KAK MOGA DA RAZBERA KOLKO STRUVAT KARTOFITE OT KOPRIV6TICA I S KOGA MOGA DA SE SVURJA OSTAVETE MI TELEFON
| |
Тема
|
|
|
Автор | horserider (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.12.07 12:34 |
|
Чудесен сайт - Браво!
| |
Тема
|
[re: horserider]
|
|
Автор | Kpиcи (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.01.08 14:13 |
|
Това лято минахме през Копривчица. Предишното ми ходене е било преди 20 години. Останах очарована. Много чист, много зеленина, уреден, спретнат, старинното не е комерсиализирано и променено.В сравнение с другите исторически градчета - подпалкански, Копривчица и Клисура ми направиха много силно впечатление.
| |
|
|
|
|