|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
koi kvi djapanki nosi , ako nosi de!
|
|
Автор |
aiwii (emi na ) |
Публикувано | 25.04.07 20:55 |
|
gledam sq predi malko "ferrari" pisal/a kva marka djapanki nosi - tema Selo Kneja -, ta si vikam dai da napraim takava tema. E moje da pi6ete i za drehite i obuvkite ako 6tete i ga6tite i t...n... xaxaxaaaa
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от aiwii на 25.04.07 20:56.</EM></FONT></P>Редактирано от aiwii на 25.04.07 20:58.
| |
Тема
|
Re: koi kvi djapanki nosi , ako nosi de!
[re: aiwii]
|
|
Автор |
aiwii (emi na ) |
Публикувано | 25.04.07 21:06 |
|
ama 4estno da vi kaja me qdosa tva , kvi djapanki nosel/a ferrari i da se podigrava , 6toto tva 4e kneja e maluk grad nezna4i 4e horata ne sa 4uvali za markovi stoki !
| |
Тема
|
|
|
Автор | m.markov (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.04.07 13:09 |
|
ia si nosa mnogo sgodni japanki,daje sum 4uval i za marki.moite sa marka Inter(t.nar.interki). S teh oda da kopaa kukuruza i porivam na stokata. ve4er gi ostrugvam, mia gi na 4ushmuta i slazam s teh da sa razpru4a pred Oazis-a na teferi4.ako nekoi saka da si kupi ot moita marka na pazara sa po 2.50 lv.aide, i boi po putkata na fara!drug put she vi razpravam za gashtite
| |
Тема
|
|
|
Автор | ferrari (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.04.07 15:12 |
|
izglejda 4e v kneja samo az i m.markov nosim japanki. ne 4e se izhvarliam ama me izdrazni izkazvaneto na MIRIQN. AMI TI AIWII KAKVI NOSI6?
| |
Тема
|
[re: ferrari]
|
|
Автор |
aiwii (emi na ) |
Публикувано | 29.04.07 20:00 |
|
ami ako si 4el/a otgovora na komentara ti ot tema Selo Kneja , 6te6e da znae6 Sergio Tacchini sa moite (!!! ako si gi 4uval/a de)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
aiwii (emi na ) |
Публикувано | 29.04.07 20:10 |
|
4estno da ti kaja takiva hora kayo toq Mariqn me draznat stra6no mnogo , koi znae i toi ot koe divo selo e, ama ina4e trugnal da mi govori za kneja ,i horata tam i koi kak se obli4a . 6toto toi si misli 4e kato jivee v po golqm grad(ako jivee izob6to v grad!!) i e ne6to pove4e ot horata v kneja. Ti "ferrari ot kade si?
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 04.05.07 21:25 |
|
ot kneja sam. az japankite gi izbiram po tova da ne se hlazgat otdolu. imam i tok4eta.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
aiwii (emi na ) |
Публикувано | 04.05.07 21:49 |
|
xexexex bravo !! az puk ne obi4am djapanki s tok4eta, mnogo sa mi sme6ni. No vseki si ima vkus
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 05.05.07 20:24 |
|
mnogo mi e sme6no tova,koeto e napisal m.markov. napravo si pripadam!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | nina (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.05.07 22:24 |
|
Здравейте !Аз не съм от Кнежа,но съм жйвяла малко там.Сега живея в по-голям град,но и тука носят джапанки.Така,че хора носете каквото искате,а пък на който не му харесва да го д...а.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|