Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:37 17.07.25 
Градове
   >> Казанлък
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема браво!нови  
Авторkaзaнлъчaнka (Нерегистриран)
Публикувано15.02.01 21:42

Определено съм доволна от този клуб и от неговото създаване, но съм малко скептично настроена, дали някой ще пише тука....ХАЙДЕ ДЕ КАЗАНЛЪЧаНИ, СЪБУДЕТЕ СЕ....
Я ми кажете....има ли от вас, който е пил от водата на лъвовата чешма, и е останал завинаги тука

Тема Re: браво!нови [re: kaзaнлъчaнka]  
Авторpiraniata (Нерегистриран)
Публикувано16.12.07 19:07

bravo na tezi koito sa ocenili kazanlak az sam ot tozi grad i ne sajiliavam i sramuvam che jiveia tam obicham grada si super e malak i kiten spokoen

Тема Re: браво!нови [re: kaзaнлъчaнka]  
Авторak_47 (Нерегистриран)
Публикувано08.01.08 20:33

ами съпругата ми( тя е от Бургас ) не вярваше на тези лафове , ама като се оженихме й припомних

че едно време й казвах че който пие вода от лъва остава в Кз. Така че който иска да си взима мома от другаде и не иска да я изтарве бързо да я води да пие вода от чешмата

Тема Re: браво!нови [re: ak_47]  
Автор Free AngeL ((без титла))
Публикувано08.01.08 21:18

И защо го казвате чак сега???

Un verdadero amigo es aquel que lo sabe todo de ti y aun asi sigue siendo tu amigo

Тема Дай малко ИНФОнови [re: kaзaнлъчaнka]  
АвторKoko (Нерегистриран)
Публикувано19.01.08 07:27

Запознах се с една пичка, тя казва че всеки в града я познава, прави се на велика и е миолионерка, името й е ДОНКА КИРЕВА - казва че всеки в града я познавал. Ако можеш, аз съм на ivnikolaev@abv.bg

Тема Каква е тази чешма?нови [re: kaзaнлъчaнka]  
Автор zelin (непознат )
Публикувано12.05.08 12:34

За първи път чувам... Каква е тази чешма?
Да не е нещо като т.нар. „Пикаещо момченце” или The Maneken Pis.

Не мога да ви разкажа историята за това от къде идва името и изобщо идеята за статуята, защото ми разказаха поне 5 :) така че ако искате да научите повече за него просто потърсете в Гугъл.

Та, отивам аз да видя това известно нещо и за малко щях да го подмина. На една малка уличка, на ъгъла видях аз едно шадрафанче и над него тази прословута статуя. Малко невзрачно ми се стори, но кой съм аз да съдя? :) Оказа се една малка фигурка там на момченце, от „пишлето” на което тече вода. Около 3-4 педи голяма – не повече.

Повече ме зарадва зарадва факта, че преди няколко месеца бяха облекли този „пикльо” с българска народна носия и из медийното пространство в цял свят се разпространи снимката на „Пикаещото момче” в българска народна носия. Тука в Белгия много си го тачат това нещо.

Тема Ква е тав пирания... да не ми го захапе? [re: piraniata]  
Автор zelin (непознат )
Публикувано12.05.08 12:40

Тема кой е Г. Иванов?нови [re: Koko]  
Автор zelin (непознат )
Публикувано12.05.08 13:44

кой е този виден съгражданин?

Тема Re: Каква е тази чешма?нови [re: zelin]  
Автор ASSASSlN: (специалист)
Публикувано13.05.08 17:59

Обичам курвите, но не и техните номера!

Тема Re: кой е Г. Иванов? [re: zelin]  
Автор милaниcт (Обичащ )
Публикувано17.05.08 15:42

На всяко гърне мерудия

В 90 % от изказванията си не казва нищо свързано с Казанлък

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.