Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:58 06.07.25 
Градове
   >> Казанлък
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема abe q se stegnete  
АвторYaHoooo (Нерегистриран)
Публикувано18.06.03 10:19

kakvo stava be hora,ve4e nikoi ot ni6to li ne se interesuva v toq klub,kakvo sega detski izpalneniq -taka li.
i na kade varvi vsi4ko,tolkova govorehme i se vazmu6tavahme ot tova 4e mladoto pokolenie ot ni6to ne se intteresuva ( zagrijeni sme za na6iq si grad-6te me raberete) ami i sega ostava i da go dokajem.
nqma temi ,nqma mneniq, ami kakvo da vi kaja ,az na puk na vsi4ko 6te si zadavam vaprosite ,pak na koito ne mu e kriv sveta ,moje da mi drasva po nqkoe red4e,a ostroumnite kritiki 6te priema sas mnogo nepokizam i edna golqma

aidiiiiiii 4ao

Тема Re: abe q se stegneteнови [re: YaHoooo]  
Авторwudugirl (Нерегистриран)
Публикувано20.06.03 10:13

хей,незнам всъщност защо реших да драсна някой ред,незнам и ти какъв си,но може би не си срещнал правилните хора,които се интересуват от много и разнообразни неща,не само от "жисиеми",коли,мъже с дебели портфейли,нови снобарски заведения;незнам ти от кое поколение си,но е вярно че сегашното го вълнуват по-различни неща,предимно от материалната сфера,или може би ние не се усещаме че сме пораснали и сме станали по-мъдри,това което те преживяват в момента ние сме го минали,;много се разфилософствах,ще оставя продължението или опровержението на теб.

Тема Re: abe q se stegneteнови [re: wudugirl]  
Публикувано20.06.03 10:35

v otgovor na kolebaniqta ti milo momi4e ,iskam da ti kaja 4e az sam edno ot 4ove6kite sa6testva ,koeto iska da znae po malko za vsi4ko( po mnogoza vsi4ko ne moga da znam ) .
temata mi be6e s cel da nakaram sarditkovcite v tozi klub da se otarsqt ot detinskite navici ,no qvno ne sam uspql,oba4e kakvo da ti kaja,az sa6testvuvam i 6te prodaljavam da si zadavam jiteiski vaprosi -a dali otgovora 6te trqbva da namiram sam ili s pomo6ta na drugi klubari,koito sa6to si gi sa6to si gi zadavat ili sa si gi zadavali nqkoga-ve4e ne me kasae
abe na kratko -qvno i ti si ot rorata sas razli4ni vkusove,koito haresvam
a v zakliu4enie-az sas sigurnost ne sam 4oveka koito se interesuva ot ot "jisiemi",pari i drugi(ot koli se interesuvam oba4e).ако знае6е биографията ми 6te6e da si obedena 4e e taka .abe gordeq se 4e sam takav opak

Тема Re: ;- 0нови [re: YaHoooo]  
Автор Bell (belle)
Публикувано20.06.03 13:17

Добре, бе , малък, стига си врещял, че искаш да размърдаш клуба. Лошо няма, че каките и чичковците тук се вдетенили - като одъртеем и станем баби и дядовци съвсем като децата ще сме:) И що се срамувате двамата с вещерката да се интересувате от "жисиеми"? Аз си се интересувам и от телефоните и от тузарските заведения и от мъжете с дебели портфейли / от коли по-малко, само на външен вид.../ Пък тя апатията е разболяла не само малометата на по 15, но и малометата на по 45, ама както вече си говорихме, не му е тук мястото, нито начина да го поправим. Какво като се оплакваме - няма кой да ни помогне. Говорим си напразно - ей тъй да запълним скуката...
Айде, бъбривец, давай нататък... що пък да не почнем пак и темата за времето...?

Винаги Важните неща са Очевидните неща, които Никой Никога Не казва

Тема Re: kaka Bell :)нови [re: Bell]  
Публикувано20.06.03 21:23

kako Bell (edva li 6te ima6 ne6to protif da te nari4am taka) hubavo de-ne e lo6o da se interesuva6 o jisiemi ,ama pak ne i te da ti stavat na4in na jivot ili pak-edinstvenoto ne6to ot koeto da se interesuva 4ovek ,nali.
Za mejate-bez komentar ti si znae6 nai dobre ama davai 6ans i na po skromnite 4arovnici de-abe i tuk ne mi e rabotata ,ama ve4e go kazah
Abe kak4e ,tolkova li da sme iz4erpali temite ,4e da po4vame s vremeto ,aide sega ,posle i na politika trebe da minem ,ei uesno nema,ama razduvkata trqbva da q ima.

aide 4ao

Тема Take it easy,man!нови [re: YaHoooo]  
Автор change (Brothers of War)
Публикувано21.06.03 04:39

Ей,не млъкна тоя младеж,ве!Много му се общува с някой,ама кой да му каже,че сбъркал клубо,ве!?Ама ко да се праи треа да има и такиви ентусиастидето да палят отдавна отказалите се да пишат в тоа клуб юзъриЕй,моето момче кажи нещо за Казанлък,знаеш нещо се поотдалечих напоследък от любимия град!
Бай дъ уей мноо зе да ми липсва малкия убавец(става въпрос за Казанлък,де)

Follow the Leader ! ! !

Тема Re: Take it easy,man!нови [re: change]  
Публикувано21.06.03 13:17

hei Change,
moje i da sam zbarkal kluba,no kade spored teb trqbva da pi6a? V klub ekologiq moje bi
A malkiq ubavec e vse sa6tiq-za nqkoi sku4en, a za nqkoi izto4nik na novi priklu4eniq

бай дъ уей- blagodarq 4e mi predostavi da polzvam Xt-to ,6te go ostavq na Smasher

jivi i zdravi

Авторwudugirl (Нерегистриран)
Публикувано23.06.03 15:17

ама много заядливи сте нещо вие там,погледнете философски;вярно е че всеки човек е различен,но трябва да се отсява качественото в живота;за много хора жисиемите са начин на живот,не средство за бърза и лесна комуникация,както е по света;отворете си малко въображението,защо сте такива злояди,много кофти звучите,а на този,който почна темичката желая всичко най-хубаво,умен си,и любопитен,не спираш на едно място,продължавай да питаш,винаги ще има кой да ти отговори,а ако няма-допитай се до книгите,там е истината за живота;ако искаш можеш да пишеш на този адрес-karmelka1525@yahoo.com, бих се радвала да обсъдим по-обстойно някоя и друга тема,да не занимаваме тук аудиторията

Публикувано25.06.03 11:50

abe kakvoto i da govorim ,mai ni6to nqma da stane ,

v takav slu4ai mnogo hora kazvat -vseki da se spasqva po edini4nooo!!!

ai na hairliq dai

Тема Брато, що не пишеш на кирилица?нови [re: YaHoooo]  
Автор ASSASSlN (ветеран)
Публикувано25.06.03 14:51

Това, че не ебаваш главните букви е много добре. И аз съм против тях, щото нямат никакъв смисъл. В 90% от езиците изобщо няма такова понятие "Главна буква".

Бях се заканил да не отговарям на латински писания. Изобщо даже не се мъча да отгатна какво е написано. Ако такива хора пишат на английски ще е сто пъти по-добре. Нали си градски - кво да те правя? Прежалих се и те прочетох. Но втори пъг няма да има.

Не ми обяснявай, че така си свикнал, че така се налага и т.н. и т.н. И не ме агитирай да минавам на латиница. Тц, не си губи времето.

По-здрав!

Редактирано от ASSASSlN на 25.06.03 16:21.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.