|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Розариума....?!?
|
|
Автор |
SLOOPY () |
Публикувано | 30.08.02 12:01 |
|
Я кажете какво правите всяка вечер вие там а?
Отдавате се на пороци в един от символите на Казанлък
Събирате се до фотото и после групичката потегля...
Минава през денонощния на края на "Скобелевска"...
И стига розариума...и....
Разправете ми интересни случки и истории от там...
Живи и здрави 
| |
Тема
|
Re: Розариума....?!?
[re: SLOOPY]
|
|
Автор |
Firefox (devil) |
Публикувано | 31.08.02 12:59 |
|
adaf
" Vanity. Deffinitely my favourite sin!..."
| |
Тема
|
|
|
Автор | NeoMetalBoy (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.09.02 14:31 |
|
Е що не дойдеш някой път тогава...?
Наистина става интересно.
И без тва няма къде другаде да се ходи....

| |
|
Aз бях един път. Бяхме около 40 човека - броих ги. '+' - '-' 2,3-ма. Яко е. Беше ги страх да си свият щото от толкова народ, и 2 пъти няма да мине през тебе. Супер си е. Казанлък ме кефи много. Ама сигурно сега с началото на учебната година, остават само учениците и селските бекове.
По хубав град от Казанлък няма...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
[morf] (XcoreX) |
Публикувано | 05.09.02 10:48 |
|
С началото на учебната година ще умре града.Децата ще се прибират рано, а ние работягите и без това много, много не излизаме през седмицата.Да не говорим, че и времето скоро ще се скапе и няма да може да се стои на открито...
Бирарията я затвориха...лошо.Остана ни едно Стъргало, ама то е твърде малко за да събира алкохолиците и джойнтерите на Казанлък  .Дано открият някоя нова кръчма, че иначе ни чака лоша зима...пред камината с кана вино в едната ръка и свински бут в другата .Скукааа
Ъъъ...
| |
Тема
|
[re: [morf]]
|
|
Автор |
change (Rider) |
Публикувано | 08.09.02 04:24 |
|
Взе да става студено ей,не че ми пречи аз зимата се чувствам даже по-добре.Няма нищо по-яко от заведение като старата бирарийка както каза колегата.Ама както всички хубави неща в Казанлък и тя си отиде!
Follow the Leader
| |
Тема
|
|
|
Автор |
SLOOPY () |
Публикувано | 19.09.02 08:58 |
|
Ясно....
А, я ми кажете, как са дискотеките в Казанлък, къде се намират, яки ли са. За какво става въпрос. И момичетата все още ли са толкова хубави?

| |
Тема
|
|
|
Автор |
[morf] (XcoreX) |
Публикувано | 19.09.02 11:58 |
|
Десперадо - намира се в хотел Казанлък - скапана работа.Чалга и селяни колкото искаш.
Грант(д) - намира се в хотел Казанлък - абе к'во а ти кажа.Става ако си "нормален" тип.В смисъл ако не прекаляваш с алкохола, наркотиците и ако слушаш разни еднодневни хитчета :))Става да заведеш гаджето там и да си изкарате културно :))
Корпус - за мен това си е най-доброто.Събират се главно роботчета, хип-хопери и разни типове, които слушат по-тежка музика.Там със сигурност че срещнещ много пияни и много надрусани типове :)). През 2-3 месеца се организират и разни електронни партита със "свестни" DJ-и, а не такива които имата 20 CD-R-ки и се мислят за голяма работа.Както и да е.Не слушам електроники и това не ме касае, но засега по-свястна дискотека няма.
Хората, които ходят в Розариума, със сигурност можеш да ги намериш в Корпус по-късно вечерта...и то в доста по-добро настроение :)))
Ъъъ...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
O!rнянчo (ентусиаст) |
Публикувано | 23.09.02 03:46 |
|
Коя бирария са закрили?!?
няма ме 3 седмици и виж какви стават...
Живи, здрави
| |
Тема
|
[re: O!rнянчo]
|
|
Автор | Bexт юзъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.09.02 15:19 |
|
Затвориха старата бирария дето беше зад пощата...
И то поне преди два три месеца...
А там беше яко. Яка музика, алкохол, тинеджърки, веселба, ...
Сега всички висят в градинките и после в розариума с бутилките в ръце. Накрая на вечерта или началото на сутринта се ходи в Корпус-а...
Обаче нещо взе да става студено и ще се почват домашните запивания с Morf-a :))))
Подушвам че сме от една порода....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|