Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:31 09.07.25 
Градове
   >> Казанлък
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Розариума....?!?  
Автор SLOOPY ()
Публикувано30.08.02 12:01

Я кажете какво правите всяка вечер вие там а?
Отдавате се на пороци в един от символите на Казанлък
Събирате се до фотото и после групичката потегля...
Минава през денонощния на края на "Скобелевска"...
И стига розариума...и....
Разправете ми интересни случки и истории от там...
Живи и здрави

Тема Re: Розариума....?!?нови [re: SLOOPY]  
Автор Firefox (devil)
Публикувано31.08.02 12:59

adaf

" Vanity. Deffinitely my favourite sin!..."

АвторNeoMetalBoy (Нерегистриран)
Публикувано03.09.02 14:31

Е що не дойдеш някой път тогава...?
Наистина става интересно.

И без тва няма къде другаде да се ходи....

Тема Re: Розариума....?!?нови [re: NeoMetalBoy]  
Автор SLOOPY ()
Публикувано04.09.02 15:12

Aз бях един път. Бяхме около 40 човека - броих ги. '+' - '-' 2,3-ма. Яко е. Беше ги страх да си свият щото от толкова народ, и 2 пъти няма да мине през тебе. Супер си е. Казанлък ме кефи много. Ама сигурно сега с началото на учебната година, остават само учениците и селските бекове.
По хубав град от Казанлък няма...

Автор [morf] (XcoreX)
Публикувано05.09.02 10:48

С началото на учебната година ще умре града.Децата ще се прибират рано, а ние работягите и без това много, много не излизаме през седмицата.Да не говорим, че и времето скоро ще се скапе и няма да може да се стои на открито...
Бирарията я затвориха...лошо.Остана ни едно Стъргало, ама то е твърде малко за да събира алкохолиците и джойнтерите на Казанлък .Дано открият някоя нова кръчма, че иначе ни чака лоша зима...пред камината с кана вино в едната ръка и свински бут в другата.Скукааа

Ъъъ...

Тема Re: Розариума....?!?нови [re: [morf]]  
Автор change (Rider)
Публикувано08.09.02 04:24

Взе да става студено ей,не че ми пречи аз зимата се чувствам даже по-добре.Няма нищо по-яко от заведение като старата бирарийка както каза колегата.Ама както всички хубави неща в Казанлък и тя си отиде!

Follow the Leader

Автор SLOOPY ()
Публикувано19.09.02 08:58

Ясно....
А, я ми кажете, как са дискотеките в Казанлък, къде се намират, яки ли са. За какво става въпрос. И момичетата все още ли са толкова хубави?

Автор [morf] (XcoreX)
Публикувано19.09.02 11:58

Десперадо - намира се в хотел Казанлък - скапана работа.Чалга и селяни колкото искаш.
Грант(д) - намира се в хотел Казанлък - абе к'во а ти кажа.Става ако си "нормален" тип.В смисъл ако не прекаляваш с алкохола, наркотиците и ако слушаш разни еднодневни хитчета :))Става да заведеш гаджето там и да си изкарате културно :))
Корпус - за мен това си е най-доброто.Събират се главно роботчета, хип-хопери и разни типове, които слушат по-тежка музика.Там със сигурност че срещнещ много пияни и много надрусани типове :)). През 2-3 месеца се организират и разни електронни партита със "свестни" DJ-и, а не такива които имата 20 CD-R-ки и се мислят за голяма работа.Както и да е.Не слушам електроники и това не ме касае, но засега по-свястна дискотека няма.
Хората, които ходят в Розариума, със сигурност можеш да ги намериш в Корпус по-късно вечерта...и то в доста по-добро настроение :)))

Ъъъ...

Автор O!rнянчo (ентусиаст)
Публикувано23.09.02 03:46

Коя бирария са закрили?!?
няма ме 3 седмици и виж какви стават...

Живи, здрави

Тема Re: Розариума....?!?нови [re: O!rнянчo]  
АвторBexт юзъp (Нерегистриран)
Публикувано25.09.02 15:19

Затвориха старата бирария дето беше зад пощата...
И то поне преди два три месеца...
А там беше яко. Яка музика, алкохол, тинеджърки, веселба, ...
Сега всички висят в градинките и после в розариума с бутилките в ръце. Накрая на вечерта или началото на сутринта се ходи в Корпус-а...
Обаче нещо взе да става студено и ще се почват домашните запивания с Morf-a :))))
Подушвам че сме от една порода....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.