Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:18 15.07.25 
Градове
   >> Карлово
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Карлово-пълни олигофрени  
Автор ГHETbO ГAЛOШEB ()
Публикувано18.09.08 23:56

Жалко,че Левски е от там

Тема Re: Карлово-пълни олигофренинови [re: ГHETbO ГAЛOШEB]  
АвторCUTTlNG EDGE (Нерегистриран)
Публикувано21.09.08 01:25

От поста ти се разбира,че в Карлово са дошли някакви пълни олигофрени,вероятно екскурзианти от селото на др.галошев!А баш-олигофрена се жалва,че Левски бил от Карлово!
Олигофренска работа...болест,какво да го правиш...то ако си пиеше хапчетата на време нямаше въобще да бара клавиатура,ама на...болест...

Тема Re: Карлово-пълни олигофренинови [re: CUTTlNG EDGE]  
Автор ГHETbO ()
Публикувано21.09.08 12:03

Аз ако бях нормален нямаше да съм тук

Автор pru4le ()
Публикувано21.09.08 19:25

CUTTING EDGE-това от филма *Кънки с остър връх* ли е?

Тема Re: Карлово-пълни олигофренинови [re: pru4le]  
АвторCUTTlNG EDGE (Нерегистриран)
Публикувано22.09.08 00:49

Цък,това е една от систените за обучение по англ.език на Longman.
Ако ти е интересно Гугъл дава малко информация.Можеш да погледнеш и на страницата на езиково у-ще "Maximum"(дано да почерпят за безплатната реклама)

.

Автор star123 (непознат )
Публикувано04.03.09 16:14

"да бараш клавиатурата"м ...... е това не е истина вече. няма по-голямо.... отдавна не се бех смял така

хехехехехех еееееей вие в Карлово май много я барате клавиатурата
ебаси много ме развесели
на когото и да го кажа - всички си умират от смях, благодарение на тебе и селската ти лексика - има-няма едно 30 човека си развелесил днес. може да си горд със себе си
виждаш ли, понякога и от простотията и селянията има полза - повеселихмесе, посмяхме се всички в офиса
и за посляерно - внимавай как бараш клавиатурата :)))))))))))))))))

Тема Re: Карлово-пълни олигофренинови [re: star123]  
Автор cutting edge (ръб)
Публикувано18.03.09 19:06

На тебе специално ще ти дам да бараш меча, г-н гражданино.И не знам от простотията и селянията дали има полза, но от неграмотни дебили като тебе определено няма-родил си се напразно, а баща ти сигурно те е правил когато най-не му се е искало.
Абе вие, които се пишете големи граждани- на училище ходите ли или направо-хоп на веселбата в офиса?
Защото като ти гледам неграмотно написания пост едва ли си завършил 1 клас.Все пак един първокласник пише доста по-грамотно от тебе, въпреки изтънчената ти градска лексика!
Хайде сега всички барачи от офиса продължавайте да олигофренирате на място докато станете барливи!

Тема Re: Карлово-пълни олигофренинови [re: cutting edge]  
Автор georgisd (непознат)
Публикувано03.06.10 15:05

Аз съм бил няколко пъти в Карлово и никога не съм се срещал с негативно отношение!

Тема Re: Карлово-пълни олигофренинови [re: ГHETbO ГAЛOШEB]  
Автор lMSeed (Протос №1)
Публикувано30.07.12 22:59

Не бих казал!

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.