|
Тема
|
Карлово-пълни олигофрени
|
|
Автор |
ГHETbO ГAЛOШEB () |
Публикувано | 18.09.08 23:56 |
|
Жалко,че Левски е от там
| |
Тема
|
Re: Карлово-пълни олигофрени
[re: ГHETbO ГAЛOШEB]
|
|
Автор | CUTTlNG EDGE (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.08 01:25 |
|
От поста ти се разбира,че в Карлово са дошли някакви пълни олигофрени,вероятно екскурзианти от селото на др.галошев!А баш-олигофрена се жалва,че Левски бил от Карлово!
Олигофренска работа...болест,какво да го правиш...то ако си пиеше хапчетата на време нямаше въобще да бара клавиатура,ама на...болест...
| |
|
Аз ако бях нормален нямаше да съм тук
| |
|
CUTTING EDGE-това от филма *Кънки с остър връх* ли е?
| |
Тема
|
Re: Карлово-пълни олигофрени
[re: pru4le]
|
|
Автор | CUTTlNG EDGE (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.08 00:49 |
|
Цък,това е една от систените за обучение по англ.език на Longman.
Ако ти е интересно Гугъл дава малко информация.Можеш да погледнеш и на страницата на езиково у-ще "Maximum"(дано да почерпят за безплатната реклама).
| |
|
"да бараш клавиатурата"м ...... е това не е истина вече. няма по-голямо.... отдавна не се бех смял така
хехехехехех еееееей вие в Карлово май много я барате клавиатурата
ебаси много ме развесели
на когото и да го кажа - всички си умират от смях, благодарение на тебе и селската ти лексика - има-няма едно 30 човека си развелесил днес. може да си горд със себе си
виждаш ли, понякога и от простотията и селянията има полза - повеселихмесе, посмяхме се всички в офиса
и за посляерно - внимавай как бараш клавиатурата :)))))))))))))))))
| |
|
На тебе специално ще ти дам да бараш меча, г-н гражданино.И не знам от простотията и селянията дали има полза, но от неграмотни дебили като тебе определено няма-родил си се напразно, а баща ти сигурно те е правил когато най-не му се е искало.
Абе вие, които се пишете големи граждани- на училище ходите ли или направо-хоп на веселбата в офиса?
Защото като ти гледам неграмотно написания пост едва ли си завършил 1 клас.Все пак един първокласник пише доста по-грамотно от тебе, въпреки изтънчената ти градска лексика!
Хайде сега всички барачи от офиса продължавайте да олигофренирате на място докато станете барливи!
| |
|
Аз съм бил няколко пъти в Карлово и никога не съм се срещал с негативно отношение!
| |
|
Не бих казал!
| |
|
|
|
|