|
Тема
|
Има ли нормални тука?
|
|
Автор |
AudiV6 (V.A.G-forever) |
Публикувано | 04.08.02 11:29 |
|
Поздрав за всички карловци в нета които не избиват някакви детски комплекси(и псуват като хамали)
AUDI-Vorsprung durch Technik
| |
Тема
|
Re: Някои предложения за новия сезон !
[re: AudiV6]
|
|
Автор |
Лeдoвe (Левскарче) |
Публикувано | 09.09.02 22:28 |
|
Временно тук ще обсъждаме нещата покрай отбора ни,понеже в другия клуб ни надушиха както знаете.Надявам се (и действам ) скоро да имаме сайт с форум кадето на спокойствие ще обсъждаме нашите си неща.Това ще стане евентуално за другия кръг ,а този ще го обсъдим тук !
Първото ми предложение е относно схемата на игра ,която да приложим.Направил съм 2 паралелни схеми ,които сега ще ви опиша и ще си кажете мнението.
1 Първата схема предвижда всеки от нас да почива в даден кръг и така да се въртим.Ето и как ще изглежда тя в първите 5 кръга :
1кръг:
А
Л
Т
П
2 кръг
Н
А
П
Т
3 кръг
Л
П
Т
Н
4 кръг
А
Л
Н
Т
5 кръг
П
Л
А
Н
Натам схемата се повтаря и така се въртим до края.Сложил съм само първите букви на никовете ,но се разбира кой кой е и тн.В тази схема на игра всички почиват по равно и играят по равно,като само аз пропускам един мач повече !
Второто предложение се състои в това,да играем всички във всички мачове ,като винаги 2 ма ще играят на един пост.Ето и примерна схема на игра:
1 кръг:
Л+А(един пост)
Т
П
Н
2 КРЪГ
Т+П
Н
Л
А
3 КРЪГ
Н+Л
Т
П
А
4 КРЪГ
А+П
Т
Н
Л
5 КРЪГ
Т+Н
Л
А
П
Натам схемата следва хода си.Направил съм я за всички кръгове ,ако се приеме ще ви я пусна цялата.В крайна сметка се получава така ,че всички са по равно резерви и титуляри,само аз съм повече пъти резерва,но това не е проблем!
Това са предложенията относно схемата на игра.Чакам да си кажете мнението утре за да знам как ще играем през сезона.Предвид 26 те кръга на игра ,не може да се направи абсолютно еднаква за всички схема затова се получава някой да почива повече или повече пъти да е резерва.
Другото предложение по което ще ви питам мнение е :Какъв да бъде девиза ни за новия сезон?
Дали да остане стария : Our enemiesare SIX FEET UNDER
или да го сменим на :HASTALA VICTORIASIEMPRE(което означава:"До победа/та завинаги")
Аз съм си сложил новия,но ако решите ще оставим стария за мачовете ?!
Третото нещо което искам да обсъдим е заглавието на постингите ,когато пускаме прогнози.
Ще дам няколко примера ,а вие кажете кой е най-сполучлив:
1" Ледове- пост 1"
2"ТСP/IP-1
3" Navy-играч 1
Ако се сещате за нещо друго казвайте ? Ако пък смятате,че няма нужда чак от такава координация може да оставим всеки да си пуска постинга както си иска ?
Това са ми предложенията ,чакам да изкажете мнение и да почваме да мачкаме вече
HASTALA VICTORIASIEMPRE
| |
Тема
|
Коментар......
[re: Лeдoвe]
|
|
Автор |
TCP® (скромен) |
Публикувано | 10.09.02 00:10 |
|
Ето моите коментари:
1.Втората схема като цяло е по-добра, защото винаги участваме всички и се запазва веселбата....но пък от гледна точка на това, че понякога някой нещо е ангажиран ще стане някой фал........за това по-рационално е да караме по първата схема!!!!Според мен ...
2.Тоя девиз испанския много ..много не ме кефи..това си е мое мение и ако другите решат да е той ще е той...но аз харесвам стария повече.....
3.За Това как пускаме темата на мен лично ми харесва например:
Домакин Играч 1...или нещо такова.....без да пишем имена щото то се вижда от кой е темата..:-)))
Това е от мен..чао....
| |
Тема
|
Re: Някои предложения за новия сезон !
|
|
Автор |
navy (специалист) |
Публикувано | 10.09.02 00:39 |
|
И аз съм съгласен със Сашо, макар и да му съм малко сърдит за една тема в клуб футбол. За девиза мисля, че новият също е подходящ.
And justice for ALL
| |
Тема
|
Re:Значи !
[re: navy]
|
|
Автор |
Лeдoвe (Левскарче) |
Публикувано | 10.09.02 00:52 |
|
Играем по 2 рата схема и ако се наложи някой кръг някой да го няма минаваме на вариант без резерва !
Относно сигнатурата незнам какво да ви кажа ? Ако искате да пробваме с новата и ако зациклим нещо и не ни върви да си върнем старата?
За постингите приемаме идеята на Сашо и така ще пускаме прогнозите !
HASTALA VICTORIASIEMPRE
| |
Тема
|
ОК....разбрахме се....
|
|
Автор |
TCP® (скромен) |
Публикувано | 10.09.02 12:58 |
|
.....ПАвкаааа...що се цупиш бе???Кени ми е другар и искаше от мен подкрепа....нямам нищо лично...особено пък към теб..а и все пак съм си ЦСКА-р бе батка...  
| |
|
...вече казах оф-лайн на кептъна, че май стнаха множко формалностите и ме притеснява да не наблегнем прекалено много на тях за сметка на самата игра.
Така че няма да коментирам другите неща - както се разберете - така.
Само за въртенето - дайте да пробваме по втората схема, за да играем всички, пък никой не е казал, че не може да се промени в хода на играта.
А пък за цупенето и сърденето, с кептъна най-добре си се разбираме- К** за Уефски (от моя страна) и К** за ЦСКА (от негова) - пък после НАЗДРАВЕ!    (последната част е най-важна!)   
| |
|
Е това ти е играта Кире
А Наздраве
HASTALA VICTORIASIEMPRE
| |
|
Нали? 
Да ти се (по)връща!!!!  
| |
Тема
|