|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
кой да бъде новият областен управител на Кърджали?
|
|
Автор | rodopchanin (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.08.05 18:02 |
|
Подлагам на отвоена дискусия и мнение въпроса за това кой да бъде новия
областен управител на Кърджали?
Очаквам мнения и оценки! Сравнения с досегашните областни уравители -Пламен Иванов и Калин Примов?
Мнения за спряганите имена от БСП - Милан Миланов,Ангел Коджаманов, Милко Багдасаров и Траян Бабунски ? Други ?
| |
Тема
|
Re: кой да бъде новият областен управител на Кърджали?
[re: rodopchanin]
|
|
Автор | rapи (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.08.05 17:52 |
|
Милко Багдасаров има голям потенциал. Ще бъде добър. Не може да се сравнява с предишните. Много е над тях. Милан Миланов също е добра кандидатура - но трябва да се разберат двамата. Само те са. Никакви други имена не могат да бъдат спрягани. Да си подадат ръка - за първи път - да работят заедно.
| |
Тема
|
[re: rapи]
|
|
Автор | Пaoлa (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.08.05 12:59 |
|
Излишно е да се спрягат четири кандидатури.Най-достайния от всички предложени е Милко Багдасаров.Човек с широко мислене и много нови идеи.Човек доказал се през годините.Човек, който ще работи за доброто на цялата община,а не за лични интереси.Човек, от когото може да се очаква много.
| |
Тема
|
[re: Пaoлa]
|
|
Автор | kъpджaлиeц (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.08.05 23:50 |
|
Милко Багдасаров ли?Вие имате ли акъл?Знаете ли, че от последните избори въпросният господин Багдасаров си е прибрал доста от парите, отпуснати за предизборната кампания. Затова почти веднага след това изскочи с нова, скъпа кола.Да той е доста общителен и приветлив и зад тази негова осмивка се крие доста корумпиран тип.
| |
Тема
|
|
|
Автор | --------- (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.08.05 08:57 |
|
Доста интересна тема си подхванал, Кърджалиец. Да аз също не харесвам Багдасаров, мисля, че той е слаба кандидатура и няма да работи добре като областен управител. То това се вижда само ако си слушал някои от заседанията на общинския съвет. Как Багдасаров веднъж не взе думата и не поиска да се постави на дневен ред някой наболял в общината въпрос. Той винаги седи, подсмихва се, в добро отношение е с всички, но не работи за хората, от него работа не може да се върши. Той става за говорител на областния управител или за връзки с обществеността, но не е човек, който може да взима отговорни решения. Това го знам от личните си контакти с него. За съжаление на нас на ни трябва такъв областен управител като него. Той е слаб и като лидер- докзателство за тези мои думи се съдържат в ъв фактите, че Багдасаров има 2 провалени избори, когато е трябвало да се гласува за него- веднъж водеше листата за депутат, а преди това се беше кандидатирал за кмет. Всеки уважаващ себе си политик при това положение би се отказал от управленски амбиции, но той- не. Сега и областен ще ни стане. Еми то за това България скоро няма да се управи, защото такива хора като Багдасаров ни управляват, хора без никакви качества, но с болни амбиции и мания за величие!!!
| |
Тема
|
[re: rapи]
|
|
Автор | тя (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.08.05 11:26 |
|
Аз го познавам много добре!Личност , най-достойна за този пост!
Проблема му е ,че винаги помага и разчита на хора недостойни да бъдат в неговото обкръжение!
За мен Кърджали има нужда от една обединяваща личност- и за турци ,и за българи, и за млади ,и за стари!Човек организатор,с опит,диалогичен ,готов да помогне на всеки ,с големи контакти!
По отношение на закупената кола ,защо не се замислите ,че може да бъде закупена със заем?
| |
Тема
|
|
|
Автор | peaлнo мнeниe (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.08.05 14:23 |
|
Работя с Милко Багдасаров и бих споделила, че това е човек, който подкрепя всеки човек, застава зад него и се радва на чуждите успехи. Ученици и учители го обичат, искрено и безрезервно. Притежава завидни умения да работи с хора. Консенсусна личност е, не създава конфликти, надсмива се над дребнодушието. В работа с него всеки се чувства свободен и независим от опеката му. Не познавам , в системата на образованието, толкова благороден и толерантен човек. Не е властен, няма поведение на човека "последна инстанция". Той е добър по характер, а това е безкрайно важно, за да се управляват хора, деца и семейство. Неговите оръжия са добротата , чувството му за хумор и умението да зачита чуждото мнение. Не е, и няма да бъде, авторитарен ръководител. Притежава отворено съзнание и подкрепя всичко, което е новаторско и дръзко. Привлича младите хора около себе си. Представителен и добре възпитан, с прекрасна съпруга и синове. Не парадира със семейството си, но те са силно свързани и близки.
За да успее , мисля че трябва да се обкръжи с млади, кадърни и свободомислещи хора. Мисля, че добре усеща, кой има манталитет на слугинаж и кой е достолепен човек. Дано събере такива хора около себе си и ги насърчи да творят и се развиват.
А училището ще осиротее, мисля че там ще бъде душата му. Той е роден да бъде учител...
Колкото до колата, бъдете великодушни в злобата си... понякога човек може да бъде принуден да си купи кола след неприятни инциденти...
| |
Тема
|
[re: peaлнo мнeниe]
|
|
Автор | Cъceд (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.05 07:54 |
|
Лично на мен все ми е едно, кой ще бъде областен управител! Не ми се наложи да имам работа с предишния, едва ли ще опра и до новия. Е, не се знае какво го чака човек. Но с тези "големи " правомощия които ги имат едва ли ще има значение въобще за областта името на новия областен!
| |
Тема
|
|
|
Автор | anti (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.05 09:57 |
|
Аз също съм на мнение, че Милко Багдасаров не е никакъв политик. Той става единствено за учител и като иска толкава да ръководи нещо- да си седи в училището и без друго неговите учителки от Славейков му се кланят до земята. Може би неговите учителки са единствените хора в града, които подкрепят кандидатурата на Багдасаров за областен управител. Но оттук идва и въпроса- защо това е така- защото виждат в него един голям "професионалист" (пълен смях) или и на тях им е писнало от универсалното момче за всичко- Милко Багдасаров и искат той да се махне от поста директор на училището. Аз не разбирам, въпросният г-н Багдасаров няма ли малко срам и свян, не вижда ли, че не е добре приет и почти никой не иска той да е областен управител. Ето само този факт трябва да доказва колко подъл и алчен човек е той. ЗА ТОВА АЗ ИСКАМ ДА ПРЕДСТАВЯ ВЪПРОСА ТАКА- НЕКА КЪРДЖАЛИИЦИ ДА ЗАЕМЕМ ОТГОВОРНА ПОЗИЦИЯ И ПОДОБНО НА ВАРНА И ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ, КЪДЕТО ХОРАТА СЕ ДИГНАХА НА БУНТ СРЕЩУ ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ОТ ДПС, ТАКА И НИЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ НАЗНАЧАВАНЕТО НА БАГДАСАРОВ В КЪРДЖАЛИ!
| |
Тема
|
[re: peaлнo мнeниe]
|
|
Автор | anti (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.05 14:20 |
|
Щом душата на Багдасаров е в училището- нека си седи там.Поне за директор на училище става. И без друго никой не го иска за Областен управител.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|