Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:32 13.07.25 
Градове
   >> Кърджали
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема кой да бъде новият областен управител на Кърджали?  
Авторrodopchanin (Нерегистриран)
Публикувано17.08.05 18:02

Подлагам на отвоена дискусия и мнение въпроса за това кой да бъде новия
областен управител на Кърджали?
Очаквам мнения и оценки! Сравнения с досегашните областни уравители -Пламен Иванов и Калин Примов?
Мнения за спряганите имена от БСП - Милан Миланов,Ангел Коджаманов, Милко Багдасаров и Траян Бабунски ? Други ?

Тема Re: кой да бъде новият областен управител на Кърджали? [re: rodopchanin]  
Авторrapи (Нерегистриран)
Публикувано24.08.05 17:52

Милко Багдасаров има голям потенциал. Ще бъде добър. Не може да се сравнява с предишните. Много е над тях. Милан Миланов също е добра кандидатура - но трябва да се разберат двамата. Само те са. Никакви други имена не могат да бъдат спрягани. Да си подадат ръка - за първи път - да работят заедно.

Тема Re: кой да бъде новият областен управител на Кърджали?нови [re: rapи]  
АвторПaoлa (Нерегистриран)
Публикувано25.08.05 12:59

Излишно е да се спрягат четири кандидатури.Най-достайния от всички предложени е Милко Багдасаров.Човек с широко мислене и много нови идеи.Човек доказал се през годините.Човек, който ще работи за доброто на цялата община,а не за лични интереси.Човек, от когото може да се очаква много.

Тема Re: кой да бъде новият областен управител на Кърджали?нови [re: Пaoлa]  
Авторkъpджaлиeц (Нерегистриран)
Публикувано25.08.05 23:50

Милко Багдасаров ли?Вие имате ли акъл?Знаете ли, че от последните избори въпросният господин Багдасаров си е прибрал доста от парите, отпуснати за предизборната кампания. Затова почти веднага след това изскочи с нова, скъпа кола.Да той е доста общителен и приветлив и зад тази негова осмивка се крие доста корумпиран тип.

Тема Re: кой да бъде новият областен управител на Кърджали?нови [re: rodopchanin]  
Автор--------- (Нерегистриран)
Публикувано26.08.05 08:57

Доста интересна тема си подхванал, Кърджалиец. Да аз също не харесвам Багдасаров, мисля, че той е слаба кандидатура и няма да работи добре като областен управител. То това се вижда само ако си слушал някои от заседанията на общинския съвет. Как Багдасаров веднъж не взе думата и не поиска да се постави на дневен ред някой наболял в общината въпрос. Той винаги седи, подсмихва се, в добро отношение е с всички, но не работи за хората, от него работа не може да се върши. Той става за говорител на областния управител или за връзки с обществеността, но не е човек, който може да взима отговорни решения. Това го знам от личните си контакти с него. За съжаление на нас на ни трябва такъв областен управител като него. Той е слаб и като лидер- докзателство за тези мои думи се съдържат в ъв фактите, че Багдасаров има 2 провалени избори, когато е трябвало да се гласува за него- веднъж водеше листата за депутат, а преди това се беше кандидатирал за кмет. Всеки уважаващ себе си политик при това положение би се отказал от управленски амбиции, но той- не. Сега и областен ще ни стане. Еми то за това България скоро няма да се управи, защото такива хора като Багдасаров ни управляват, хора без никакви качества, но с болни амбиции и мания за величие!!!

Тема Re: кой да бъде новият областен управител на Кърджали?нови [re: rapи]  
Автортя (Нерегистриран)
Публикувано27.08.05 11:26

Аз го познавам много добре!Личност , най-достойна за този пост!

Проблема му е ,че винаги помага и разчита на хора недостойни да бъдат в неговото обкръжение!

За мен Кърджали има нужда от една обединяваща личност- и за турци ,и за българи, и за млади ,и за стари!Човек организатор,с опит,диалогичен ,готов да помогне на всеки ,с големи контакти!
По отношение на закупената кола ,защо не се замислите ,че може да бъде закупена със заем?

Тема Re: кой да бъде новият областен управител на Кърджали?нови [re: rodopchanin]  
Авторpeaлнo мнeниe (Нерегистриран)
Публикувано28.08.05 14:23

Работя с Милко Багдасаров и бих споделила, че това е човек, който подкрепя всеки човек, застава зад него и се радва на чуждите успехи. Ученици и учители го обичат, искрено и безрезервно. Притежава завидни умения да работи с хора. Консенсусна личност е, не създава конфликти, надсмива се над дребнодушието. В работа с него всеки се чувства свободен и независим от опеката му. Не познавам , в системата на образованието, толкова благороден и толерантен човек. Не е властен, няма поведение на човека "последна инстанция". Той е добър по характер, а това е безкрайно важно, за да се управляват хора, деца и семейство. Неговите оръжия са добротата , чувството му за хумор и умението да зачита чуждото мнение. Не е, и няма да бъде, авторитарен ръководител. Притежава отворено съзнание и подкрепя всичко, което е новаторско и дръзко. Привлича младите хора около себе си. Представителен и добре възпитан, с прекрасна съпруга и синове. Не парадира със семейството си, но те са силно свързани и близки.
За да успее , мисля че трябва да се обкръжи с млади, кадърни и свободомислещи хора. Мисля, че добре усеща, кой има манталитет на слугинаж и кой е достолепен човек. Дано събере такива хора около себе си и ги насърчи да творят и се развиват.
А училището ще осиротее, мисля че там ще бъде душата му. Той е роден да бъде учител...
Колкото до колата, бъдете великодушни в злобата си... понякога човек може да бъде принуден да си купи кола след неприятни инциденти...

Тема Re: кой да бъде новият областен управител на Кърджали? [re: peaлнo мнeниe]  
АвторCъceд (Нерегистриран)
Публикувано30.08.05 07:54

Лично на мен все ми е едно, кой ще бъде областен управител! Не ми се наложи да имам работа с предишния, едва ли ще опра и до новия. Е, не се знае какво го чака човек. Но с тези "големи " правомощия които ги имат едва ли ще има значение въобще за областта името на новия областен!

Авторanti (Нерегистриран)
Публикувано30.08.05 09:57

Аз също съм на мнение, че Милко Багдасаров не е никакъв политик. Той става единствено за учител и като иска толкава да ръководи нещо- да си седи в училището и без друго неговите учителки от Славейков му се кланят до земята. Може би неговите учителки са единствените хора в града, които подкрепят кандидатурата на Багдасаров за областен управител. Но оттук идва и въпроса- защо това е така- защото виждат в него един голям "професионалист" (пълен смях) или и на тях им е писнало от универсалното момче за всичко- Милко Багдасаров и искат той да се махне от поста директор на училището. Аз не разбирам, въпросният г-н Багдасаров няма ли малко срам и свян, не вижда ли, че не е добре приет и почти никой не иска той да е областен управител. Ето само този факт трябва да доказва колко подъл и алчен човек е той. ЗА ТОВА АЗ ИСКАМ ДА ПРЕДСТАВЯ ВЪПРОСА ТАКА- НЕКА КЪРДЖАЛИИЦИ ДА ЗАЕМЕМ ОТГОВОРНА ПОЗИЦИЯ И ПОДОБНО НА ВАРНА И ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ, КЪДЕТО ХОРАТА СЕ ДИГНАХА НА БУНТ СРЕЩУ ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ОТ ДПС, ТАКА И НИЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ НАЗНАЧАВАНЕТО НА БАГДАСАРОВ В КЪРДЖАЛИ!

Тема Re: кой да бъде новият областен управител на Кърджали?нови [re: peaлнo мнeниe]  
Авторanti (Нерегистриран)
Публикувано30.08.05 14:20

Щом душата на Багдасаров е в училището- нека си седи там.Поне за директор на училище става. И без друго никой не го иска за Областен управител.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.