|
|
|
Тема
|
Слагачите в БНТ
|
|
| Автор |
bob_denard (новак) |
| Публикувано | 05.11.09 20:41 |
|
|
Колеги,
Във вечерната емисия на БНТ имах огромното неудоволствие да гледам един куп блюдолизци пред бат Бойко, включително и такива, които минават за голямото добро утро в професията. Питам се няма ли да се намери някой, който да ги опердаши както подобава? Какви журналисти са това като са се проснали така обидно?
| |
|
|
|
Бихте ли уточнили за коя емисия става въпрос?
Прегледах наличните видеоматериали на техния сайт от вечерните часове на 5.12., но открих само някакъв репортаж от Варна с час 19,46. Едва ли имате предвид това.
Ако не Ви затруднява, споделете кои журналисти визирате.
Благодаря предварително.
П.П. Сега виждам, че датата е 5.11., а не 5.12.
Но търсенето в сайта на БНТ е много трудоемко и без гаранция за успех. Затова молбата ми остава.
Редактирано от contabile.bg на 06.12.09 19:39.
| |
|
|
|
Вероятно става дума за събития от преди един месец. Вие сте проверили пети декември, вместо пети ноември.
| |
|
|
|
Благодаря Ви, току що забелязах и се саморедактирах.
| |
|
|
|
Става дума за събитие отпреди 1 месец, когато премиерът откриваше обновения нюзрум на БНТ.
Е, обидно ми стана!
Поне по документи, телевизията не се води държавна, а обществена.
И по тази логика, защо я открива точно премиерът? И защо, като абсолютни марионетки, разни журналисти се въртят ухилени около него?
Как след това ще му зададеш остър въпрос, което всъщност ти е и работата? В края на краищата ти журналист ли си или чиновник?
| |
|
|
|
Пропуснала съм това шоу.
Използвам случая да отбележа, че на сайта на БНТ цари абсолютна цензура.
Неведнъж съм писала критични бележки във връзка с правоговора на някои персони, но нито една от тях до момента не е видяла бял свят.
| |
|
|
|
За цензурата си абсолютно права - това никак не е трудно да се усети и отвън.
Колкото до шоуто, не съжалявай - много скоро ще можеш да видиш ако не същото, то нещо подобно, макар и по друг повод.
| |
|
|
|
|