|
|
|
Тема
|
Да ви питам журналисти
|
|
| Автор |
ПЪTниk (на автопилот) |
| Публикувано | 11.08.05 21:27 |
|
|
Добре ли ви плащат....не виждам друга причина за невъзможноста в която е изпаднала нашата журналистика...и зная че не ви плащат добре....а какво е тогава....има ли кой да отговори....миии при сегашната нечуваемост една тема трябва да стои на преден план до тогава докато не им писнат ушите на тези които се правят на глухи, а не да не смогваме да ги следваме представяте ли си на екрана на телевизора дни наред да стои надпис...примерно... че какво да дам за пример ...примерно....какви съставки има в хляба, който ядем ние и нашите деца....обзалагам се че няма кой да отговори...оооо яжте каквото си щете...толкова по- важни неща има сега....баси в каква яма сме пропаднали....извинете ми журналисти...зная че инерцияата ви е увлякла и не можете да излезете от нея....до кога
А ние защо не сме на море.
| |
|
Тема
|
Re: Да ви питам журналисти
[re: ПЪTниk]
|
|
| Автор |
Amplifier (Amplified) |
| Публикувано | 12.08.05 03:30 |
|
|
Секи клечи, спотайва се и дебне отде ще задуа фетъра. Няма инерция, има дебене, зъбене, и млоу поръчков мат'рял. Тва ни е журналистика, дет със всеки изминал ден заприличва на една шундралистика
| |
|
Тема
|
[re: Amplifier]
|
|
| Автор |
ПЪTниk (на автопилот) |
| Публикувано | 12.08.05 21:59 |
|
|
Сега си задавам и въпроса...като нацията ни е една от първите по интелект на индивидите ни, защо се получава това?
Сигурен съм че има кадърни журналисти....оказва се че да си кадърен журналист не е достатъчно....винаги съм казвал че осъзнаването е критерия.....и отговорността...пред себе си.
А ние защо не сме на море.
| |
|
|
|
Има кадърни журналисти, разбира се, но ако откажат да се занимават с глупости - потъват или пък стават обекти на интриги и ножове в гърба и сами се отказват. Тази среда не понася индивидулността и таланта. Единици са тези, които наистина знаят как да работят и работят с достойнство.
Top Vampire Writer
| |
|
Тема
|
[re: ПЪTниk]
|
|
| Автор |
Aitlebiss (непознат) |
| Публикувано | 31.01.06 10:30 |
|
|
плащат ни, аз вмемам 4 минимални работни заплати...
Новините обаче са нещо ежедневно, ТВ емисииите и полетата за пълнене в вестника стават все повече....
Това е една от причините за да гледа не малко глупости. Емисията и вестника ги има всеки ден. А една качествена тема не става за един ден, нито за два.
БГ медиите нямат потенциала (нито пък рекламния пазар го има) за да си позволят ресурс, време и хора, които да разчупят модела.
Надявам се ме разбираш. НЕ е рентабилно.
С това не оправдавам тнемалкото ми тъпи колеги
| |
|
|
|
|