|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Ей, пич(КА)
не си ти човекът, който ще ми казва какво да правя ... ТУК ПИШЕ ДОСТАВЧИЦИ НА ИНТЕРНЕТ ... ще коментирам този "доставчик" ! Дали са ми изкривени разбиранията или не , това е друг въпрос ! Това, че си клиент на CyberGate да не те прави голям DUDE ??!?!??!?!?!
Само да те питам тая дума юзерфрендли в речника ли я търси ... ? Може в рекламата на фирмата да сложат юзерфрендли и в скоби превод съпорт ... ! Анонимкик .... ? Защо ... не съм ... само дето се не разбрах къде си вея белите гащи 192 кбпс НЕОГРАНИЧЕН * за 30 лв ...
* след достигане на 3 ГБ скороста става 3к ...
| |
|
В отговор на:
ще коментирам този "доставчик"
Не, Maxee, не коментираш -- точно в това е проблемът! Как може да си толкова тъп. И не осъзнаваш дори, че практически не вадиш очи на del, а им изписваш вежди.
Хората виждат как един простак се нахвърля на конкуренцията без да е запознат нито с качеството на работата им, нито с цените и условията, при които предоставят услугите си -- и веднага разбират, че всъщност простакът е с яко закъсал бизнес и се опитва да прави черен PR* без да знае, че този похват носи повече негативи за прилагащия го отколкото за target-a.
Всички тук видяхме, че си яко зян във всяко едно отношение.... и като професионалист, и като личност. Липсата ти на коректност и здрав разум е повече от очебийна. Изложи се достатъчно, време е да смениш ника, че освен кучетата -- и гаргите ти се смеят. Geesh~
* Ако не знаеш какво означава тази думичка -- може да ти я разясня, барабар с user-friendly... С удоволствие ще помогна за повишаването на поне една страна от общата ти култура. Макар че ще е всуе, все едно на прасе перли да сложиш.
--
Shine on~
| |
|
DUDE, ти ще се научиш ли да четеш ? Ама за кво ти е ... ?
Ти така или иначе успяваш да излееш гнойта от болния си мозък тук !
Къде видя , че съм доставчик ?
Как разбра, че не съм ползвал услуга на дел?
Ти ако си козметик и изписваш вежди, аз НЕ СЪМ !
Аман от простотия
ДАВИДОВ Е НАЙ - ДОБРИЯ ISP & WISP
| |
|
В отговор на:
Как разбра, че не съм ползвал услуга на дел?
А ползвал ли си наистина? Лъжец :) Само да ти припомня какво изрече съвсем наскоро
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=8&Board=isp&Number=1939719947&page=0&view=collapsed&sb=5
В отговор на:
Автор Maxee (Нерегистриран)
Публикувано 22.06.03 10:21
+ да те информирам ... Да ISP съм, даже WISP , ама само с корпоративни клиенти се занивам !
Последно -- ISP ли си или клиент? Или обикновен шизофреник?
--
Shine on~Редактирано от NeonSun на 23.06.03 00:09.
| |
|
На моменти е забавно да гледам как се излагате по форумите,
но това вече си е обикновена низост:
> Ей, пич(КА)
> Защо ... не съм ... само дето се не разбрах къде си вея белите гащи 192 кбпс НЕОГРАНИЧЕН * за 30 лв ...
> * след достигане на 3 ГБ скороста става 3к ...
Достойно изказване от колега!
Какъв Ви е проблема с неограничения ни акаунт?
Със сигурност нищо няма да спечелите когато го анонсираме на сайта си.
Защо толкова драпате да го видите там? За ваше успокоение - да, има такъв акаунт. Можете да получите оферта за него по естествения начин - като си я поискате. Лично наша работа е коя услуга анонсираме на сайта си и коя не.
Срамно е да разпространявате откровени лъжи за конкурент. Нищо няма да спечелите с подобно поведение, освен презрение.
Големи спекулации чета от една седмица по въпроса с ограничеността на акаунтите ни, а истината е следната:
- вярно е, че при някои акаунти има месечни ограничения на трафика;
- не е вярно, че потребителите не знаят за тях предварително - описани са в Договора, който подписват с нас. Ограниченията осигуряват средно 50% свободен капацитет в резервирания за клиента канал. Не искам да обиждам интелигентността на читателите с разяснения за разликата между наситен и ненаситен канал - все пак сме във форум на доставчици.
- не е вярно че след изчерпване на лимита ограничаваме скоростта, както подличко намеквате. Лимитите са препоръчителни и не предприемаме никакви рестриктивни мерки срещу клиент, който превиши лимита си 1..2 пъти стига това да не е всеки месец. Клиентите са културни хора и се съобразяват с правилата. Един или двама на сто клиента не разбират от дума и решават че канала им е бащиния и могат да притискат всички останали клиенти в ъгъла. С тях се разделяме - отговорност на доставчика е да гарантира на клиентите си честно поделяне на съвместно използвания от потребителите канал.
Би трябвало да се радвате, че предлагаме предимно дискутирания тип акаунти - това Ви дава възможност да превръщате неограничеността на собствените си акаунти в конкурентно преимущество.
Вместо да се възползвате от това и да отидете да съберете клиенти за услугите си плачете денонощно по форумите. Е, вече има и неограничени акаунти. Ако Ви трябва оферта просто я поискайте и ще я имате,
не е нужно да се унижавате по форумите за да ни провокирате да я публикуваме час по-скоро.
--
David Davidov
Internet services department manager
http://del.bg
| |
|
Както казах вече по-горе, тук главно се заяждат юзери помежду си. Въпросните "изказвания" също идват от тая посока. Да не смесваме нещата. Вашата фирмена политика си е ваша работа, нашата - наша. За всеки влак си има пътници, е понякога се прекачват... ама, нейсе!
Та, мисълта ми беше: не палете на четвърт оборот, няма смисъл, той, керванът си върви. Каквото съм казал за вашите акаунти, съм го чул от клиенти - може да не е вярно, може и да е - повече няма да го коментирам и ако съм ви обидил, моля да ме извините! Колкото до това, че трябва да се радвам от типа на предлаганите от вас услуги, е не, повярвайте ми, това ми е последната грижа, имам достатъчно друга работа, че да гледам в чуждите паници. И още нещо - неограничеността на нашите акаунти е продиктувана от общата тенденция на тези услуги по света, не от стремеж да прецакаме конкурентите, може да е малко рано за България, но вече идва... скоро ограничените по трафик акаунти ще са само архаизъм - obsolete, както би казал един по-горен любител на чуждиците.
Та, това е с няколко думи. Успешна работа!
С уважение: С. Бояджиев
WISP-BG, powered by MURA NOVA Ltd.
| |
Тема
|
Леле!
[re: Maxee]
|
|
Автор |
WlSP (WISP) |
Публикувано | 23.06.03 02:23 |
|
Махее, спирка нямаш, а? Енергията в правилната посока насочи, успех ще постигнеш!
Yoda
| |
Тема
|
Re: Naidobria dostavcik
[re: zlmage]
|
|
Автор |
Дpeмeщ (заспал) |
Публикувано | 27.06.03 21:07 |
|
абе много ми е интересно, защо няма wisp.bg едните че не са си събрали пари за това кат се хостват във фрий на орбител са ясни, а другите, също ли закъсали?
-----------------------
гърбавия ковчег ще го изправи
| |
Тема
|
[re: Fen]
|
|
Автор | Fenco (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.06.03 21:20 |
|
Nai dobrite sa EVROKOM
EVROKOM
EVROKOM
EVROKOM
EVROKOM
| |
Тема
|
[re: Дpeмeщ]
|
|
Автор |
WlSP (WISP) |
Публикувано | 28.06.03 10:44 |
|
Не че нещо разбрах от въпроса ти, но само да поясня - хостването в Орбител не е безплатно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|