|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Naidobria dostavcik
|
|
Автор | Fen (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.06.03 23:11 |
|
Bez samnenie tova e www.cablebg.net
| |
Тема
|
Re: Naidobria dostavcik
[re: Fen]
|
|
Автор | Maxee (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.06.03 23:16 |
|
НЕЕЕЕЕ
Това са cyberGATE
имат тарифи за които и те самите не знаят. Даже за всеки клиент изготвят индивидуална оферта !
Иначе аз съм си супер доволен от моя ISP.
| |
Тема
|
[re: Maxee]
|
|
Автор |
zlmage (непознат
) |
Публикувано | 21.06.03 00:32 |
|
Или иначе казано от самия себе си?
| |
Тема
|
[re: zlmage]
|
|
Публикувано | 22.06.03 10:21 |
|
И така да е ПАК НЕ СЕ СПОМЕНАВА ИМЕ !!! А НЕ КАТО НЕБЕЗИЗВЕСТНАТА CYBERGATE !!!
+ да те информирам ... Да ISP съм, даже WISP , ама само с корпоративни клиенти се занивам !
Айде със здраве .... И фанете некое лапе да ви сложи новата тарифа на страничката, че иначе само аз ще знам за нея !
айде със здраве
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zlmage (непознат
) |
Публикувано | 22.06.03 12:34 |
|
Много добре знам, че си WISP :-)
Само ти си мислиш, че не личи. Хващаш и правиш един search по Maxee и ще установиш, че Maxee на лягане и на ставане хвали WISP, както и др. дребни подробности.
Както и да е.
А за тарифата - когато страницата стане напълно готова ще бъде публикувана. Стига аматьорски изпълнения...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Дpeмeщ (заспал) |
Публикувано | 22.06.03 13:07 |
|
какво е wisp?
-----------------------
гърбавия ковчег ще го изправи
| |
Тема
|
[re: Дpeмeщ]
|
|
Автор |
zlmage (непознат
) |
Публикувано | 22.06.03 15:57 |
|
WISP е съкращение от Wireless Internet Service Provider. В конкретния случай обаче става дума за име на фирма или услуга с име WISP-BG, както и за лицето с nick WISP. Виж http://web.orbitel.bg/stanyo/.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
WlSP (WISP) |
Публикувано | 22.06.03 16:57 |
|
Съжалявам, но грешиш! Последното нещо, с което ще започна да се занимавам, е да се разправям глупаво по форумите с конкуренцията. Това обикновено е занимание на доволни и недоволни юзери или служители.
Нямам нищо против вашата фирма, още повече, че сте далеч по-напред в развитието си, но понеже ме предизвикваш директно, ще отговоря:
WISP НЕ Е Maxee
Maxee е клиент на
Цялата разправия идва от практиката на вашата фирма да уведомява клиентите си, че са ограничени по трафик чак когато го натрупат. Предполагам, че вече сте се отказали от нея.
Иначе знаеш много добре, че прекрасно съжителстваме на пазара, дори в един блок...
| |
Тема
|
[re: WlSP]
|
|
Публикувано | 22.06.03 17:03 |
|
Искам да се извиня на WISP-BG , но простотията ходи по хората !
Аз казах, че съм WISP ( безжичен и-нет доставчик ) а не WISP-BG
ТАКА ЧЕ РАЗГРАНИЧАВАЙТЕ НЕЩАТА И НЕ ЧУВАЙТЕ ТОВА, КОЕТО ВИ СЕ ИСКА !!!
айде със здраве
PS: Не виждам нещо да се е променило в отношението на CyberGate към клиентите им ... Ама те ако искаха да се оправят нямаше да пишат глупости тука и да се занимават с мене ами щяха да седнат и да посмятат малко ...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NeonSun (Chrysobеryl) |
Публикувано | 22.06.03 18:54 |
|
Maxee, dude, нали ти казах да не се дъниш от името на клиентите на cybergate, младенецо -- нито си им клиент, нито съдник, та да поставяш оценки и диагнози, че и да пробутваш собствените си изкривени изводи на public. Засрами се, ще ти се смеят и кучетата!
Аз СЪМ клиент на del и нямам никакви оплаквания от работата им, от услугата, която си плащам, от нищо. И админът им, и client service персоналът са си точни и user-friendly. Не се е случвал кой знае колко голям проблем с връзката ми (да чукна на дърво), но 2-3 пъти се е налагало да звъня и винаги са ми оказвали навременен съпорт. Админът даже ми даде номера на личния си мобилен телефон за връзка. Бе кво ли се разправям с един анонимник като тебе -- и аз не знам...
--
Shine on~
| |
|
Ей, пич(КА)
не си ти човекът, който ще ми казва какво да правя ... ТУК ПИШЕ ДОСТАВЧИЦИ НА ИНТЕРНЕТ ... ще коментирам този "доставчик" ! Дали са ми изкривени разбиранията или не , това е друг въпрос ! Това, че си клиент на CyberGate да не те прави голям DUDE ??!?!??!?!?!
Само да те питам тая дума юзерфрендли в речника ли я търси ... ? Може в рекламата на фирмата да сложат юзерфрендли и в скоби превод съпорт ... ! Анонимкик .... ? Защо ... не съм ... само дето се не разбрах къде си вея белите гащи 192 кбпс НЕОГРАНИЧЕН * за 30 лв ...
* след достигане на 3 ГБ скороста става 3к ...
| |
|
В отговор на:
ще коментирам този "доставчик"
Не, Maxee, не коментираш -- точно в това е проблемът! Как може да си толкова тъп. И не осъзнаваш дори, че практически не вадиш очи на del, а им изписваш вежди.
Хората виждат как един простак се нахвърля на конкуренцията без да е запознат нито с качеството на работата им, нито с цените и условията, при които предоставят услугите си -- и веднага разбират, че всъщност простакът е с яко закъсал бизнес и се опитва да прави черен PR* без да знае, че този похват носи повече негативи за прилагащия го отколкото за target-a.
Всички тук видяхме, че си яко зян във всяко едно отношение.... и като професионалист, и като личност. Липсата ти на коректност и здрав разум е повече от очебийна. Изложи се достатъчно, време е да смениш ника, че освен кучетата -- и гаргите ти се смеят. Geesh~
* Ако не знаеш какво означава тази думичка -- може да ти я разясня, барабар с user-friendly... С удоволствие ще помогна за повишаването на поне една страна от общата ти култура. Макар че ще е всуе, все едно на прасе перли да сложиш.
--
Shine on~
| |
|
DUDE, ти ще се научиш ли да четеш ? Ама за кво ти е ... ?
Ти така или иначе успяваш да излееш гнойта от болния си мозък тук !
Къде видя , че съм доставчик ?
Как разбра, че не съм ползвал услуга на дел?
Ти ако си козметик и изписваш вежди, аз НЕ СЪМ !
Аман от простотия
ДАВИДОВ Е НАЙ - ДОБРИЯ ISP & WISP
| |
|
В отговор на:
Как разбра, че не съм ползвал услуга на дел?
А ползвал ли си наистина? Лъжец :) Само да ти припомня какво изрече съвсем наскоро
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=8&Board=isp&Number=1939719947&page=0&view=collapsed&sb=5
В отговор на:
Автор Maxee (Нерегистриран)
Публикувано 22.06.03 10:21
+ да те информирам ... Да ISP съм, даже WISP , ама само с корпоративни клиенти се занивам !
Последно -- ISP ли си или клиент? Или обикновен шизофреник?
--
Shine on~Редактирано от NeonSun на 23.06.03 00:09.
| |
|
На моменти е забавно да гледам как се излагате по форумите,
но това вече си е обикновена низост:
> Ей, пич(КА)
> Защо ... не съм ... само дето се не разбрах къде си вея белите гащи 192 кбпс НЕОГРАНИЧЕН * за 30 лв ...
> * след достигане на 3 ГБ скороста става 3к ...
Достойно изказване от колега!
Какъв Ви е проблема с неограничения ни акаунт?
Със сигурност нищо няма да спечелите когато го анонсираме на сайта си.
Защо толкова драпате да го видите там? За ваше успокоение - да, има такъв акаунт. Можете да получите оферта за него по естествения начин - като си я поискате. Лично наша работа е коя услуга анонсираме на сайта си и коя не.
Срамно е да разпространявате откровени лъжи за конкурент. Нищо няма да спечелите с подобно поведение, освен презрение.
Големи спекулации чета от една седмица по въпроса с ограничеността на акаунтите ни, а истината е следната:
- вярно е, че при някои акаунти има месечни ограничения на трафика;
- не е вярно, че потребителите не знаят за тях предварително - описани са в Договора, който подписват с нас. Ограниченията осигуряват средно 50% свободен капацитет в резервирания за клиента канал. Не искам да обиждам интелигентността на читателите с разяснения за разликата между наситен и ненаситен канал - все пак сме във форум на доставчици.
- не е вярно че след изчерпване на лимита ограничаваме скоростта, както подличко намеквате. Лимитите са препоръчителни и не предприемаме никакви рестриктивни мерки срещу клиент, който превиши лимита си 1..2 пъти стига това да не е всеки месец. Клиентите са културни хора и се съобразяват с правилата. Един или двама на сто клиента не разбират от дума и решават че канала им е бащиния и могат да притискат всички останали клиенти в ъгъла. С тях се разделяме - отговорност на доставчика е да гарантира на клиентите си честно поделяне на съвместно използвания от потребителите канал.
Би трябвало да се радвате, че предлагаме предимно дискутирания тип акаунти - това Ви дава възможност да превръщате неограничеността на собствените си акаунти в конкурентно преимущество.
Вместо да се възползвате от това и да отидете да съберете клиенти за услугите си плачете денонощно по форумите. Е, вече има и неограничени акаунти. Ако Ви трябва оферта просто я поискайте и ще я имате,
не е нужно да се унижавате по форумите за да ни провокирате да я публикуваме час по-скоро.
--
David Davidov
Internet services department manager
http://del.bg
| |
|
Както казах вече по-горе, тук главно се заяждат юзери помежду си. Въпросните "изказвания" също идват от тая посока. Да не смесваме нещата. Вашата фирмена политика си е ваша работа, нашата - наша. За всеки влак си има пътници, е понякога се прекачват... ама, нейсе!
Та, мисълта ми беше: не палете на четвърт оборот, няма смисъл, той, керванът си върви. Каквото съм казал за вашите акаунти, съм го чул от клиенти - може да не е вярно, може и да е - повече няма да го коментирам и ако съм ви обидил, моля да ме извините! Колкото до това, че трябва да се радвам от типа на предлаганите от вас услуги, е не, повярвайте ми, това ми е последната грижа, имам достатъчно друга работа, че да гледам в чуждите паници. И още нещо - неограничеността на нашите акаунти е продиктувана от общата тенденция на тези услуги по света, не от стремеж да прецакаме конкурентите, може да е малко рано за България, но вече идва... скоро ограничените по трафик акаунти ще са само архаизъм - obsolete, както би казал един по-горен любител на чуждиците.
Та, това е с няколко думи. Успешна работа!
С уважение: С. Бояджиев
WISP-BG, powered by MURA NOVA Ltd.
| |
Тема
|
Леле!
|
|
Автор |
WlSP (WISP) |
Публикувано | 23.06.03 02:23 |
|
Махее, спирка нямаш, а? Енергията в правилната посока насочи, успех ще постигнеш!
Yoda
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Дpeмeщ (заспал) |
Публикувано | 27.06.03 21:07 |
|
абе много ми е интересно, защо няма wisp.bg едните че не са си събрали пари за това кат се хостват във фрий на орбител са ясни, а другите, също ли закъсали?
-----------------------
гърбавия ковчег ще го изправи
| |
Тема
|
[re: Fen]
|
|
Автор | Fenco (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.06.03 21:20 |
|
Nai dobrite sa EVROKOM
EVROKOM
EVROKOM
EVROKOM
EVROKOM
| |
Тема
|
|
|
Автор |
WlSP (WISP) |
Публикувано | 28.06.03 10:44 |
|
Не че нещо разбрах от въпроса ти, но само да поясня - хостването в Орбител не е безплатно.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Maxee (разбирач) |
Публикувано | 28.06.03 12:40 |
|
Айде по страниците ще ги мерим ... Що не ги мерим по качество на услугите !!!
а ?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|