|
Тема
|
Топлофикация Ямбол
|
|
Автор | тoплoфиkaтop (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.01.10 13:00 |
|
Здравейте ямболии,
Професионално се занимавам с топлофикационни централи, затова се интересувам от състоянието на Вашата топлофикация. Рових се в нета, но за съжаление не намерих почти нищо. Затова искам да Ви помоля за малко повече информация. Интересувам се най вече от това дали действа в момента, състоянието и като цяло, частна, общинска или държавна е и евентуално някакви имена от ръководството и.
Благодаря предварително
| |
|
Значи до колкото знам Топлофикация Ямбол последно бе собственост на АКБ Форест - Николай Банев . През 2006-2008 имаше амбициозна програма за възстановяването и даже се прокараха тръби до ж.к. Златен ог доста от жителите си закупиха и радиатори всъщност реално централата функционира 2007 зимата до 2008 зимата ,след което преустанови но поради защо не зная ,това е което имам като информация
046 664433 , 664432 не зная дали са актуални телефоните .
Това е ,което имам като инфо .
| |
Тема
|
Re: Топлофикация Ямбол
[re: тoплoфиkaтop]
|
|
Автор | frrr (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.01.10 02:01 |
|
Мисля, че няма особен смисъл от подобна инвестиция. Градът е на 95 % газифициран, а единствената топлофикация, която може да предложи по - ниска цена на парното от газа е софийската, тъй като държавата плаща половината от цената на енергията.
| |
Тема
|
Re: Топлофикация Ямбол
[re: frrr]
|
|
Автор | toplofikator (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.02.10 12:34 |
|
Изключително съм благодарен за информацията.
| |
|
|
|
|