|
Тема
|
Място за гейове
|
|
Автор | Kaлoян (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.01.08 18:03 |
|
Здравейте. Аз съм на 21 години, от София, студент. Работа в една фирма. Слагат ми го момчета. Гейче съм от 7 години. В началото на февруари ще бъда в командировка в Ямбол и искам да попитам има ли удобни заведения там. Дали ще си намеря някой да ме вртъка? В кои заведения да отида? Моля ви, помогнете ми.
| |
Тема
|
Re: Място за гейове
[re: Kaлoян]
|
|
Автор |
K9 (непознат) |
Публикувано | 15.01.08 22:13 |
|
да не идваш на секс туризъм :D
| |
Тема
|
|
|
Автор | az_bre (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.01.08 22:40 |
|
pi6i na fox88@mail.bg
| |
Тема
|
|
|
Автор | westminster (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.01.08 13:45 |
|
Dolen lyav pedal(saedinitel)pusni tova pitane v kluba na pedalite - Adam i Adam,zashtoto v protiven sluchai mozhe da se varnesh v Sofia s raspran gas.Ne mi obyasnyavai,che ne tryabva da te mrazya i che si normalen,zashtoto shte izleze che vsichki heteroseksualni kato mene ne sa normalni.Tova e klub za novini,svarzani s Yambol,a ne forum za pedali.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Ивa (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.01.08 21:53 |
|
Общо взето, можеш да си намериш боя тук, както се разбра от горното мнение, така че внимавай много! Няма място за гейове, не защото няма гейове, а поради друга причина...
| |
Тема
|
[re: Ивa]
|
|
Автор | A3 (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.08 00:44 |
|
Искам само да ви кажа, че бях в Ямбол и наистина нямаше нищо. 100 пъти помолих някой да ме праска, ама не стана..... егаси града!
| |
Тема
|
[re: A3]
|
|
Автор |
ying_yang (ХХХ) |
Публикувано | 01.04.08 09:28 |
|
Ако искаш аз бих могъл Реших че няма какво повече да се крия! Така че ако желаеш ми пиши на
| |
Тема
|
[re: ying_yang]
|
|
Автор | cмok (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.08 09:35 |
|
Леле пич ти ме разочарова, а аз си мислех, че си интелегентен мъж. А ти си бил с обратна резба. Що се излагаш така.
| |
|
Емиии, к'во да се прави Като за 1-ви Април май добре се получи
| |
|
|
|
|