|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Пени Маркет ще правят хипермаркет в Ямбол !
[re: djondoy]
|
|
Автор |
djondoy (непознат
) |
Публикувано | 17.04.07 12:56 |
|
Всеки мект си има косурите , но при този мандат той привлече ОГРОМНИ инвестиций (Миролио , Язаки , Била , .... само това са инвестиций за над 200млн.лева) . Кметът има удоволствието да го познавам не е лош човек , просто на хората в съвета не е удобен защото им подрива бизнеса с привличането на тези инвеститори , и те всячески се опитват да го очернят , по случаят с тези пари за тласкателя , те пряко не минават през него отиват в шефа на ВиК и подизпълнители . А по-точно кои хора искат да го очернят замисли се ще ти посоча едно две имена - Банков , г-н Желев , "благодарение'' на тях нямаме пътища защото г-н Тодоров предложи заем за 4 млн.лева те го откааха .Понякога нещаат не изглеждат такива каквито са ..По въпроса за следващите кметове до сега има две неофицилни кандидатур - НидялкУ , и Гонзо .
| |
Тема
|
|
|
Автор | XXX (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.04.07 13:34 |
|
Те тези кандидатури са в графата "Любопитни щуротии".
Аз лично като гражданин на Ямбол съм доволен от привлечените наистина сериозни инвестиции. Но града като инфраструктура наистина не изглежда добре. Всичко е занемарено на Н-та степен. Ясно, че не зависи всичко от кмета ами и от общинските съветници, но пък кмета трябва да е добър и в преговорите и с опонентите си, и да им "извади душата с памук" както се казва.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Emigrat (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.10.09 11:48 |
|
Пени Маркет са по малката сестра на Била. Също толкова по немски педантична, капризна, подла и стисната.
Експлоататорска фирма. Работа по 12 часа ниско заплащане.
В магазините най-високата заплата е 400 бруто. Шефа е едно надменно чешко жуже. Бягайте далече от такива немски експлоататори. Предупредени сте да не плачете после.
| |
Тема
|
[re: Emigrat]
|
|
Автор |
ying_yang (ХХХ) |
Публикувано | 13.10.09 23:36 |
|
Брей, как я изрови тая тема от архива?! Пени маркет не са никакви хипермаркети а едни баракоподобни магазини в които има ограничен брой артикули на ниска цена. Честно казано не знам дали такъв магазин си заслужава вниманието.
| |
Тема
|
[re: ying_yang]
|
|
Автор | Niki (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.10 03:14 |
|
Поправка: Най-вероятно бъркате веригата Плюс, която е немска с Карфур (която е френска). Карфур дори вече би трябвало да имат действащ магазин в Бургас. И Пени МАРКТ не е чак толкова мизерно, колкото го описвате. Вярно е, че не е от топ веригите, но продуктите едва ли са по-зле от тези на пазара.
| |
Тема
|
[re: Niki]
|
|
Автор |
apple-juce (новак) |
Публикувано | 07.05.10 02:17 |
|
Строи ли се нещо на мястото на стария ДАП , ако да какво , и до къде са стигнали нещата ?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
djondoy (член) |
Публикувано | 07.05.10 12:21 |
|
Мдааа те го отвориха преди седмица ....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
apple-juce (новак) |
Публикувано | 07.05.10 19:14 |
|
Дайте повече информация , защо не е отразено никъде ?
| |
Тема
|
[re: apple-juce]
|
|
Автор | kriogen (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.05.10 14:50 |
|
Пeнито,са най-големите мизерници в ЕВРОПА,нормалните хора се притесняват да ядат стоки от тях,това са магазини за емигранти,предимно негри и дръпнати,у нас може да послужат на циганите.Избягвайте веригите,в хипермаркета е лесно,но за плодове и зеленчуци направо си е самоубийство и от към цена и качество, тъй като е внос всичко,за месото е същата работа,остават вакумираните колбаси с двайсет годишно говеждо и соя,и шампоаните,които ти докарват пърхот.Там си струва само за минерална вода и бира.
| |
Тема
|
[re: kriogen]
|
|
Автор | Dimo (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.06.10 21:56 |
|
Днес си купих от тези амбулантни търговци замразена скумрия,и след като я изчистих и размразих кокалите и се уголиха и месото и се разкапа. Голям номер ми погодиха тези мизерници но не ми се разваляше почивния ден с разправии. Но нищо аз познавам доста хора и голямо разказване ще падне относно качеството на стоката.Иначе асортимента им е като на квартален гараж със затихващи функции.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|