|
Тема
|
KARAVANATA NA VALIA I PETIA
|
|
| Автор | PRlATELKA (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.08.05 18:28 |
|
|
ZAPOVIADAITE TAM NAMIRA SE V ZL. ROG 32 BLOK SUPER TEXNIKA 2 RAKA IAKI CENI I MNOGO IZBOR
|
|
|
Тема
|
Re: KARAVANATA NA VALIA I PETIA
[re: PRlATELKA]
|
|
| Автор | Измaмeнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.08.05 21:12 |
|
|
Това не са ли сестрите Валя и Петя, които продават техника втора употреба?
Наистина цените им са много яки, продават по-скъпо, отколкото на магазините по центъра. А майка им е толкова сладкодумна, че успя да ме убеди да си купя от тях прахосмукачка без колела и без торбичка, която на всичкото отгоре виеше като разгонено коте, при това на "невероятната" цена от 80 лева..... Тръгнах по магазините да търся торбичка и колела и едва тогава видях, че новите прахосмукачки струват доста по-малко.
За бога, хора, не ходете там, защото може да ви накарат да си купите гуми втора употреба, дори и да нямате кола
|
|
|
Тема
|
[re: Измaмeнa]
|
|
| Автор | ELENA (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.08.05 23:19 |
|
|
be xoraaaaaaaaaaaaaaaa cuvate li se ko govorite as pak sam naistina dovolna ot tiax
1-te sa mi nai nai-dobrite priatelki
2 nikoi ne go karat na sila da si kupi tva koeto tarsi vasc e problema ce posle mislite drygo...
3 vseki peceli tai kakto moge
te sa rabotlivi znaiat xiliadi nesta ..uporiti i naxodcivi....
4 biznesa im varvi.....i ste varvi zastoto izkarvat parite si s cesten tryd..i imat xiliadi klienti s pozitivno mnenie z a razlika ot gornoto izkazvane
5 BRAVO VALE BRAVO PETE I BRAVO NA CICO TONCO I LELIA VESI CE SA DIGNALI PALAT ZA KOITOIM ZAVIGDAT POLVINIA GRAD...
...KOITO VI MRAZI POD VAS DFA LAZIIIIIIIIIIIIIIII
PRlATELKA Реклама на фирмата - добре (Въпреки, че на кирилица би била по-добре)
ELENA Но, самоопровергаването, представяйки се ДРУГ човек не говори добри неща, особенно придружен и от последното Ви изречение.
Моля, бъдете коректни. .Редактирано от Чo :) на 29.08.05 00:14.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | KLlENTKA (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.08.05 22:04 |
|
|
коя сте вие измамената че така грозно и злобно да коментирате.много ми прилича на злоба и завист.аз имам заведение и хр.магазин и цялото ми оборудване изцяло сам закупела от тях и смело твардя че всичко работи безупречно.това са много коректни и честни момичета и мнението ми напълно съвпада с това на предното момиче че май на тях п
много им завиждат заради великолепният ЗАМЪК който строят и те наистина много работят.ВАЗХИТЕНА САМ ОТ ТЕЗИ МОМИЧЕТА.
|
|
|
Тема
|
[re: KLlENTKA]
|
|
| Автор | mis liato (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.08.05 23:49 |
|
|
ebete se v ystata vsicki VIE KOITO zavigdate na kadarnite momiceta te sa za PRIMER na mnogo zastoiali kravi koito cakat za 100 leva na mesec zaplatka
i se ebat s magete si samo za da ne zaspat keliavi kurvi zavistlivi
a taia det e pisala za praxysmokackata neka i tai i se pada te ne i trebvat kolela da si slogi markuca y GAZA I DA SE KEFI na syxo
of selo mi kato si tolkoz opravna ko prai v magazina sto ne pita sto kupuivasc stoka det ne ti xaresva..nali oci imasc ko pliuesc sega sled svarscen fakt egati bokluka
ARE VZEMI SI OSMUCI DEBELIA GAZ I si izmii zabite predi da pliuesc tyka kesten zaspal ..
bravo na momicetata as sam i iaka klientka i evala im praia i na tiax i na zamaka im    
|
|
|
|
|
XA BRAVO NA PO GORNIA TOCNO TYI MI BESCE MISALTA HIHIHI  
Моля Ви за пореден път - бъдете коректни.
Вие сте един и същи човек: PRlATELKA, ELENA, mis liato и
Редактирано от Чo :) на 30.08.05 12:26.
|
|
|
Тема
|
[re: arestanta]
|
|
| Автор | зa пpaвдaтa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.08.05 00:38 |
|
|
здравейте аз лично не познавам тези момичета но зная че те са много земни и много работят.не сам съгласна с излъганата защото това че майка им или продавачката е била сладкодумна е плюс за един търговски обект сега шефовете пари дават за сладкодумни продавачки.а и не вярвам някой да ви опре пистолет за да купите а и трябва да сте малоумна за да купите прахосмокачка без колела това просто не го вярвам и как така тръгнахте за колела много е смешно това.....явно в ЯМБОЛ зависта кипи с пълна сила.хората работят и си строят готин ЗАМАК единствен за града ни ще разнообразят града а вие пишете ГЛУПОСТИ за колеленца ами ГОСПОЖО гледайте не бъдете ШМАТКА че утре ще си купите от магазина бисквити КАТЕРИЧКА и после ще пишете че вътре е нямало КАТЕРИЧКА......Може ли да има такива злобни простакели......
|
|
|
|
|
OF GOSPOD TAKIVA GI KARA DA STRADAT ZA ZAVIST
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | ивaн (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.09.05 08:49 |
|
|
потресен съм от глупавото и злобно момиче което си е купило ПРАХОСМОКАЧКА и пише глупости.този магазин в ЗЛ РОГ го има отдавна и е с чудесна стоках и сърдечно обслужване.аз съм много доволен от всичко закупено от там.купех си пералня МИЕЛЕ за много ниска цена и същата марка перални видях в БУРГАС за 2500 лева,така че напротив 'измамената' от този магазин може да закупите стойностна,маркова стока.аз благодаря за чудесната пералня,която ми препоръчаха в този магазин и която вече 5 години ми служи безотказно.момичета,не се ядосвайте на злобната госпожа и нейната ПРАХОСМОКАЧКА защото вие продавате много хубава стока и сте чудесни момичета.
|
|
|
Тема
|
[re: ивaн]
|
|
| Автор | Elena (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.09.05 11:51 |
|
|
bravo ivane radvam se ce ima xora det zapusvat ystite na niakoi zlobni staricki kaki koito ot lipsa na pari stavat zlobni ...vmesto da si nameriat rabota...
savetvam tazi kaka s praxosmykackata da otide pri VALIA I PETIA i da gi pomoli za rabota taka moge bi ste cisti karavanata im i niama da ima vreme da pliue i govori kolkoto da n e zaspi.....
momicetata sa mnogo rabotlivi,ymni dobri i na takiva kato neia namirat dage i rabota....taka ce premaxvat bezraboticata v iambola..
bravo vale pete
NAPRED V BIZNESA I NA TAKIVA ZLOSTORNICI IM EBETE ..........AIDE DA NE KAZVAM 
|
|