Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:49 19.05.26 
Градове
   >> Ямбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема KARAVANATA NA VALIA I PETIAнови  
АвторPRlATELKA (Нерегистриран)
Публикувано28.08.05 18:28

ZAPOVIADAITE TAM NAMIRA SE V ZL. ROG 32 BLOK SUPER TEXNIKA 2 RAKA IAKI CENI I MNOGO IZBOR

Тема Re: KARAVANATA NA VALIA I PETIAнови [re: PRlATELKA]  
АвторИзмaмeнa (Нерегистриран)
Публикувано28.08.05 21:12

Това не са ли сестрите Валя и Петя, които продават техника втора употреба?
Наистина цените им са много яки, продават по-скъпо, отколкото на магазините по центъра. А майка им е толкова сладкодумна, че успя да ме убеди да си купя от тях прахосмукачка без колела и без торбичка, която на всичкото отгоре виеше като разгонено коте, при това на "невероятната" цена от 80 лева..... Тръгнах по магазините да търся торбичка и колела и едва тогава видях, че новите прахосмукачки струват доста по-малко.
За бога, хора, не ходете там, защото може да ви накарат да си купите гуми втора употреба, дори и да нямате кола

Тема Re: KARAVANATA NA VALIA I PETIAнови [re: Измaмeнa]  
АвторELENA (Нерегистриран)
Публикувано28.08.05 23:19

be xoraaaaaaaaaaaaaaaa cuvate li se ko govorite as pak sam naistina dovolna ot tiax
1-te sa mi nai nai-dobrite priatelki
2 nikoi ne go karat na sila da si kupi tva koeto tarsi vasc e problema ce posle mislite drygo...
3 vseki peceli tai kakto moge
te sa rabotlivi znaiat xiliadi nesta ..uporiti i naxodcivi....
4 biznesa im varvi.....i ste varvi zastoto izkarvat parite si s cesten tryd..i imat xiliadi klienti s pozitivno mnenie z a razlika ot gornoto izkazvane
5 BRAVO VALE BRAVO PETE I BRAVO NA CICO TONCO I LELIA VESI CE SA DIGNALI PALAT ZA KOITOIM ZAVIGDAT POLVINIA GRAD...
...KOITO VI MRAZI POD VAS DFA LAZIIIIIIIIIIIIIIII

PRlATELKA Реклама на фирмата - добре (Въпреки, че на кирилица би била по-добре)
ELENA Но, самоопровергаването, представяйки се ДРУГ човек не говори добри неща, особенно придружен и от последното Ви изречение.

Моля, бъдете коректни.
.

Редактирано от Чo :) на 29.08.05 00:14.

Тема Re: KARAVANATA NA VALIA I PETIAнови [re: PRlATELKA]  
АвторKLlENTKA (Нерегистриран)
Публикувано29.08.05 22:04

коя сте вие измамената че така грозно и злобно да коментирате.много ми прилича на злоба и завист.аз имам заведение и хр.магазин и цялото ми оборудване изцяло сам закупела от тях и смело твардя че всичко работи безупречно.това са много коректни и честни момичета и мнението ми напълно съвпада с това на предното момиче че май на тях п
много им завиждат заради великолепният ЗАМЪК който строят и те наистина много работят.ВАЗХИТЕНА САМ ОТ ТЕЗИ МОМИЧЕТА.

Тема Re: KARAVANATA NA VALIA I PETIA [re: KLlENTKA]  
Авторmis liato (Нерегистриран)
Публикувано29.08.05 23:49

ebete se v ystata vsicki VIE KOITO zavigdate na kadarnite momiceta te sa za PRIMER na mnogo zastoiali kravi koito cakat za 100 leva na mesec zaplatka
i se ebat s magete si samo za da ne zaspat keliavi kurvi zavistlivi
a taia det e pisala za praxysmokackata neka i tai i se pada te ne i trebvat kolela da si slogi markuca y GAZA I DA SE KEFI na syxo
of selo mi kato si tolkoz opravna ko prai v magazina sto ne pita sto kupuivasc stoka det ne ti xaresva..nali oci imasc ko pliuesc sega sled svarscen fakt egati bokluka
ARE VZEMI SI OSMUCI DEBELIA GAZ I si izmii zabite predi da pliuesc tyka kesten zaspal ..
bravo na momicetata as sam i iaka klientka i evala im praia i na tiax i na zamaka im

Тема Re: KARAVANATA NA VALIA I PETIA [re: mis liato]  
Автор arestanta (непознат )
Публикувано30.08.05 00:03

XA BRAVO NA PO GORNIA TOCNO TYI MI BESCE MISALTA HIHIHI

Моля Ви за пореден път - бъдете коректни.
Вие сте един и същи човек:
PRlATELKA, ELENA, mis liato и

Редактирано от Чo :) на 30.08.05 12:26.

Тема Re: KARAVANATA NA VALIA I PETIA [re: arestanta]  
Авторзa пpaвдaтa (Нерегистриран)
Публикувано30.08.05 00:38

здравейте аз лично не познавам тези момичета но зная че те са много земни и много работят.не сам съгласна с излъганата защото това че майка им или продавачката е била сладкодумна е плюс за един търговски обект сега шефовете пари дават за сладкодумни продавачки.а и не вярвам някой да ви опре пистолет за да купите а и трябва да сте малоумна за да купите прахосмокачка без колела това просто не го вярвам и как така тръгнахте за колела много е смешно това.....явно в ЯМБОЛ зависта кипи с пълна сила.хората работят и си строят готин ЗАМАК единствен за града ни ще разнообразят града а вие пишете ГЛУПОСТИ за колеленца ами ГОСПОЖО гледайте не бъдете ШМАТКА че утре ще си купите от магазина бисквити КАТЕРИЧКА и после ще пишете че вътре е нямало КАТЕРИЧКА......Може ли да има такива злобни простакели......

Тема Re: KARAVANATA NA VALIA I PETIAнови [re: зa пpaвдaтa]  
Автор arestanta (непознат )
Публикувано30.08.05 18:37

OF GOSPOD TAKIVA GI KARA DA STRADAT ZA ZAVIST

Тема Re: KARAVANATA NA VALIA I PETIA [re: PRlATELKA]  
Авторивaн (Нерегистриран)
Публикувано01.09.05 08:49

потресен съм от глупавото и злобно момиче което си е купило ПРАХОСМОКАЧКА и пише глупости.този магазин в ЗЛ РОГ го има отдавна и е с чудесна стоках и сърдечно обслужване.аз съм много доволен от всичко закупено от там.купех си пералня МИЕЛЕ за много ниска цена и същата марка перални видях в БУРГАС за 2500 лева,така че напротив 'измамената' от този магазин може да закупите стойностна,маркова стока.аз благодаря за чудесната пералня,която ми препоръчаха в този магазин и която вече 5 години ми служи безотказно.момичета,не се ядосвайте на злобната госпожа и нейната ПРАХОСМОКАЧКА защото вие продавате много хубава стока и сте чудесни момичета.

Тема Re: KARAVANATA NA VALIA I PETIA [re: ивaн]  
АвторElena (Нерегистриран)
Публикувано02.09.05 11:51

bravo ivane radvam se ce ima xora det zapusvat ystite na niakoi zlobni staricki kaki koito ot lipsa na pari stavat zlobni ...vmesto da si nameriat rabota...
savetvam tazi kaka s praxosmykackata da otide pri VALIA I PETIA i da gi pomoli za rabota taka moge bi ste cisti karavanata im i niama da ima vreme da pliue i govori kolkoto da n e zaspi.....
momicetata sa mnogo rabotlivi,ymni dobri i na takiva kato neia namirat dage i rabota....taka ce premaxvat bezraboticata v iambola..
bravo vale pete
NAPRED V BIZNESA I NA TAKIVA ZLOSTORNICI IM EBETE ..........AIDE DA NE KAZVAM

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.