Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:34 05.11.25 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Краси Радков в "Търси се"нови  
Автор Cънчo (член)
Публикувано21.03.10 08:37

Вчера гледах гостуването на Краси в това предаване и ми направи впечатление е, че Слави Трифонов не беше срад хората, които взеха участие. Трифон Иванов дойде чак от Велико Търново, за да окаже уважение на Краси, а Славчо не пожела да каже две добри думи за най - добрият си актьор и единствена причина все още да гледам шоуто му. Що така бе, Славчо?! Толкова ли щеше да ти падне реномето да кажеш добра дума за някого?! Ама болен бил - а за "Dobre du6al v Bulgaria" можа да намериш време. Славчооо, Славчооо, и чеп за зеле не става от тебе!!

Редактирано от Cънчo на 21.03.10 08:40.

Тема Re: Краси Радков в "Търси се"нови [re: Cънчo]  
Автор Sapiens (The Pope's Boss)
Публикувано21.03.10 13:04

"Ако искаш любов, вземи си куче..."

Автор atia33 (минаващ)
Публикувано21.03.10 15:02

Явно никога не си счупил крак и не знаеш какво е да те боли по цял ден и нощ или пък да куцаш.Не само заради това го няма но в момента в България вървула вирус със кашлица ,хрема и виене на свят.Аз съм го изкарала .И знам какво е .Я се опиташ да станеш от леглото се появява световъртеж.Явно не си го изкарал и не знаеш какво е .Та затова говориш глупости.

Ако беше малко по умен щеше да разбереш ще кастингите Добре дошли в България за чужденци е на запис.Но откъде от теб такъв акъл.За теб най важното е да оплюваш Слави

Редактирано от atia33 на 21.03.10 15:19.

Тема Re: Краси Радков в "Търси се"нови [re: atia33]  
Автор Sapiens (The Pope's Boss)
Публикувано21.03.10 16:22

"Не питай за Тъпото, то само ще се обади"...

"Ако искаш любов, вземи си куче..."

Автор Cънчo (член)
Публикувано22.03.10 06:14

Скъпа, в "Търси се" също се изказват на запис, но не мога да искам от теб толкова много - да го проумееш. Истината е, че кумира ти няма да направи нищо за друго предаване, в което не става дума за собствената му значимост и величие. Или може би имаш примери за обратното?! Аз се сещам за едно негово участие при Кеворк навремето, в което го обявиха като "Папата на шоубизнеса" (между другото е вярно, но хората тук са православни), както и участието му в "Стани богат", когато се правеше на благотворител.

Автор antivik (много умен)
Публикувано22.03.10 07:13

Ох ама си ми "умничко"

, Този му крак кога го троши? Не мина ли вече? С тези пари дет ги има не лечение - нов ще си сложи ако иска да свърши нещо. Аз като съм половинчат инвалид и постоянно ме болят мотовилите, пак си ходя всеки ден на работа. И ходя пеша щото нито имам книжка, кола и шофьор нито има удобен автобус сутрин. Ама ти си си кобила с капаци и каквото решиш за дългия урунгел, това е.

Съмнявай се във всичко, съмнявай се дори, че се съмняваш!

Тема Re: Златино, душко кукурузена!нови [re: atia33]  
Автор Aлoo rъбapитe... ()
Публикувано22.03.10 08:10

"Я се опиташ да станеш от леглото се появява световъртеж.

За тебе разбрахме, че и преди "да го изкараш" не можеше да ходиш изправена и да дъвчеш дъвка едновременно.

Немаше нужда да ни уведомяваш...

Автор atia33 (минаващ)
Публикувано22.03.10 11:32

Търси се никога ни е било на запис.Всяка събота от 11 часа до 12 е директно излъчване със госта .Предполагам ще това не го знаеш.За теб е най важното да оплюваш Слави.Тъй като титулярния водещ е болен от грип тази седмица Сиромахов пак го замества.

Тема Re: Краси Радков в "Търси се"нови [re: antivik]  
Автор atia33 (минаващ)
Публикувано22.03.10 11:36

Да бе да .Бил си инвалид на куково лято.Ако беше щеше да разбереш какво е да те боли счупения крак цели два месеца и по цял ден и нощ .И нямаше да говориш тъпотии.Аз съм го преживяла и знам какво е .

Редактирано от atia33 на 22.03.10 11:42.

Тема Re: Златино, душко кукурузена!нови [re: Aлoo rъбapитe...]  
Автор atia33 (минаващ)
Публикувано22.03.10 11:38

Ето го още един които не е изкарал грипа които вървула в момента в България.И затова говори глупости

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.