|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
ЛИЛИ ИВАНОВА И СЛАВИ ТРИФОНОВ
|
|
| Автор |
MlTEXX (arhontis) |
| Публикувано | 06.12.09 01:13 |
|
|
СПОРЕД ВАС МОЖЕ ЛИ ДА ИМА СЕКС МЕЖДУ ТЯХ?
Salus populi suprema lex.
| |
|
Тема
|
Re: ЛИЛИ ИВАНОВА И СЛАВИ ТРИФОНОВ
[re: MlTEXX]
|
|
| Автор |
antivik (много умен) |
| Публикувано | 06.12.09 10:31 |
|
|
В никакъв случай, на него не му става, тя за акъл (ако с годините не го е загубила) има по-вече от нашето Атиа - Злати. Едвали ще му пусне. В края на краищата всичко на края ще е въпрос на пари, кой и колко ще предложи и кой какво ще приеме.
Съмнявай се във всичко, съмнявай се дори, че се съмняваш!
| |
|
|
|
възмножно е, ама баба лили тряя да надене пенис колана и да отпаря славиту у дупарата.
| |
|
|
|
тука не си прав - Лилиту има акъл горе-долу колкото Атито. Мега тъпа и повърхностна е, скююз май френч.
| |
|
|
|
Бе де да знам. Мисла, че Атиту си е уникат.
| |
|
|
|
А дядо Папа_Бенедик_шеснайсти трябва да надени пенис колана на аntivki и MITEXX у дупарите им.Тези тримата са гейове.
| |
|
Тема
|
[re: atia33]
|
|
| Автор |
AGLER () |
| Публикувано | 06.12.09 18:27 |
|
|
А дядо Папа_Бенедик_шеснайсти трябва да надени пенис колана на аntivki и MITEXX у дупарите им.Тези тримата са гейове.
Кукундрело, бзързо викай другият малоумник който ти прави редакциите, че от тези десетина думи които си миксирала нищо не се разбира.
| |
|
Тема
|
[re: atia33]
|
|
| Автор |
antivik (много умен) |
| Публикувано | 07.12.09 07:06 |
|
|
Може ама сме хубави и умни, а ти си глурава, грозна и дебела. Тебе дори с изкуствен няма кой да те оправи.
| |
|
|
|
На мен не ми тряя пенис колан, имам си го естествен, млад здрав и корав. Колко пъти да ти повтарям, че гейството е позитивна черта на характера, най-малкото, защото предотвратява възможността да се срещна с такава жена като теб. Аз се кефя на умните мъже, а повечето жени нито са умни, нито са мъже.
| |
|
|
|
Мъдро заключение.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|