Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:35 13.07.25 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Да се хванем за ръце!нови  
Автор Изaypa (робиня)
Публикувано13.07.08 14:08

Ние от клуб "Робинята Изаура" се присъединяваме към вас. Нямаме никаква идея кой с колко ника пише. Мислим, че и вашия клуб е толкова оригинален и популярен колкото нашия и желаем да сключим шевство. Ще подкрепим много известния Слави, но след работно време, че много ни идват камшиците и без това. За желание за свръзка с много вървежния ви клуб се обадиха и от клубовете "Дързост и красота", "Бразди" и "Бенджи, Закс и звездният принц" . Имаме идея да се обединим и докажем на всички колко известни и готини сме всъщност. Подкрепяме петицията за Слави, подкрепете и вие нашата. Гордеем се, че сме част от вас, както вие сте част от нас. Всъщност усещането, че сме едно цяло, без каквито и да е различия е основния мотив за предложеното сливане.
Няма никакво значение в то клуб дали сте пет или шест. Важна е обичта по идолите! Отделен е въпроса, че обединени имаме реален шанс да надхвърлим цифрата 20 / "Бразди" има доста сериозен арсенал от фенове/! И ние, като вас, сме адски известни и сме на косъм да не можем да излизаме свободно по улиците! Заедно можем повече!

Тема Re: Да се хванем за ръце!нови [re: Изaypa]  
Автор Лaзapoв (поклонник)
Публикувано13.07.08 23:21

Айде ново попълнение в групата на превъплъщенията.

Тема Re: Да се хванем за ръце!нови [re: Лaзapoв]  
Автор Doc Braun (force)
Публикувано14.07.08 16:27

ооо лазароглу кво стана преглътна ли смпермата на доганя ,айде бягай сега да те ебе славчо щото никф и годжи му омръзнали да го онождат

Тема Re: Да се хванем за ръце! [re: Doc Braun]  
Автор ati39 (ентусиаст)
Публикувано14.07.08 16:42

ооо Doc Braun е преглътна ли спермата на псувач ,айде бягай сега да те ебе AGLER щото на Киро на шибания и лъже ментето от мъжки род Златина Савова си им омръзнал да те онождат.

Обичам те Слави.

Тема Re: Да се хванем за ръце!нови [re: ati39]  
Автор aнoнимнa ()
Публикувано14.07.08 16:56

Като ще обиждаш, поне го прави по-интелигентно.

Тема Аааа, не си права, анонимнанови [re: aнoнимнa]  
Автор Hekф (зъл прът)
Публикувано14.07.08 19:15

Не един, а цели ДВА въпроса ми възникнаха тутакси:

1. Много ми е любопитно защо не си направила същата забележка на Оки-доки? На Оки-доки му прощаваш, че е простак, така ли? И защо така?
2. И след като Оки-доки така или иначе е баси тъпото копеле защо трябва нашта Златина да се напъва да го обижда "по-интелигентно"? И дори да се напъне - кой ще го оцени? Ти? Или може би Оки-доки?

Давай, ти си

-----
просто, брат ми, сам си правиш проблем...

Тема Представяш си, че ти се иска мението ли?нови [re: Hekф]  
Автор 3лaтинa Caвoвa (куха чалгарка)
Публикувано14.07.08 21:01

Ибряме, селяндурска пръчко, що не си зададе най-фундаметналния въпрос. Длъжен беше да се отделиш от донитъка и поне тва да се попиташ:
Как да звучи интелигентно Златина, като нямаш шанса себе си да измислиш, камоли да и изпишеш някакъв образ за пред хора? Тъпата путарана, като нейн ментор си признай, добре се е справила да придобие твой образ и подобие. Какво искаш от въображаемото си гадже, след като ти самия си един нещастен капут с кратуна, раждаща единсвено пърхут и сФиркаджийски дефект в говора.
Ял ли си тая вечер? Да ти го дам, колкото да имаш нещо в устата, майка ти убита да еба, ченге просто!!!Кво ми се надига само да се изказва. Лягай долу бе, чалма.
ТВОЯТА Златина ще дойде да ти покаже как таралежа й ходи на лов за мишки като теб.

Слави пак ме разсмива!

Редактирано от 3лaтинa Caвoвa на 14.07.08 22:29.

Тема Re: Аааа, не си права, анонимнанови [re: Hekф]  
Автор aнoнимнa ()
Публикувано15.07.08 12:30

Виж сега, изобщо не казвам, че Doc Braun пише много умни неща или че ме кефи. Но поне не ги копира от никого. По-глупаво ми се вижда това да копираш от другия и само да сменяш имената. Това показва пълна липса както на оригиналност, така и на способност да мислиш въобще. Така че който няма какво да каже, просто да си мълчи, а не да повтаря като папагал от другите.

Тема Re: Аааа, не си права, анонимнанови [re: aнoнимнa]  
Автор Hekф (зъл прът)
Публикувано15.07.08 16:04

Виж сега, изобщо не казвам, че Doc Braun пише много умни неща или че ме кефи. Но поне не ги копира от никого
Т.е. - няма да ми отговориш на първия въпрос. Но пък мнооооо се изкефих на тфа "поне". Ма верно си е баси смешката - оки-доки пишел простотии, но поне не копирал от никого... е, изключая лапишорите от седемнайста целодневна децка градина "Малечко-палечко" и келеметата от клуба за попържни.

По-глупаво ми се вижда това да копираш от другия и само да сменяш имената. Това показва пълна липса както на оригиналност, така и на способност да мислиш въобще
Т.е. - няма да ми отговориш и на фтория въпрос.

Ммм, да. Ами ако те попитам по-директно: "Теб, уважаема, кога каза, че те направиха Председател на журито, че нещо май съм пропуснал последните серии на Форум Айдъл?" ще ми отговориш ли?

-----
просто, брат ми, сам си правиш проблем...

Тема Re: Аааа, не си права, анонимнанови [re: Hekф]  
Автор Doc Braun (force)
Публикувано15.07.08 16:52

абе некфи-недоклатено парче такова ама ти си бил и в детска градина ли бе- азпък мислех че си само тъпа кука без ценз-браво значи-някой ден ще има куки и с 1 клас завършили

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.