|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Направих каквото можах
|
|
| Автор |
Stereosonic (разгонен ) |
| Публикувано | 03.07.08 14:09 |
|
|
Минавах по работа през Пловдив, та се сетих да свърша една работа. Потърсих контакти с лицето Златина Савова. От Община Пловдив не ми дадоха адрес,понеже информацията е конфиденциална, но бяха така услужливи да ми предоставят телефон - 032/643241.
Оказа се,че разговарям със секретарка на управител и ме препратиха на 032/643284 .
На този номер ми вдигна лично управителя д-р Инко Боранов Кехайов. Той ме осведоми,че лице на име Златина Савова съществува и е при него,респективно в Областен диспансер за психични заболявания със стационар/гр. Пловдив.
Поисках среща, на което любезно ми се отговори, че мога да бъда приет от 11.00 часа на адрес Пловдив бул."Руски" 86. Тук искам да отворя скоба,че се представих за далечен, но грижовен роднина на Златина Савова.
Издадоха ми приемен номер 234 и дори ме информираха,че до посочения адрес мога да стигна с автобуси 12, 16 , 36 и 116 , в случай че нямам личен превоз.
В 11.00 бях пред кабинета на д-р Кехайов и бях приет. Легитимирах се с фалшиви документи, от които беше видно ясно поне фамилия Савов.
Бях уведомен,че Златина Савова е била преместена наскоро от Отделение "Дневен стационар" към Психодиспансер - Пловдив. Оказало се, че освен диагноза тежка степен на социална дисфункция, Златина Савова проявила в доста засилена степен тревожни и стресови разстройства в криза, висок суициден риск и обшествено-опасно поведение, за което е преместена в Отделение за лечение на постравматични стресови разстройства, социален срив и психотерапия към Психодиспансер.
Поисках лична среща, но тя ми беше отказана, поради факта, че в него час Златина Савова била подложена на терапия с апарат за електросън.
Прдоставиха ми само съдебно-психиатрично освидетелствуване,трудово-експертна оценка и диагностично уточняване и ме увериха в правилноста на лечение на Златина Савова - показаха ми дневните й дозировки от псилоцибин, които довеждали до сравнително леки пристъпи на халюцинация и чувство на балгосъстояние и задоволство.
Успях да видя и програмата й за месец юли. Предстоят и две десетдневни процедури с магнит физиотерапевтична апаратура и електроконвулсатор с галваностат.
Това е което успях да направя...
Редактирано от Stereosonic на 03.07.08 14:11.
| |
|
Тема
|
Re: Направих каквото можах
[re: Stereosonic]
|
|
| Автор |
Hekф (зъл прът) |
| Публикувано | 03.07.08 14:17 |
|
|
А ЕГН-то провери ли? Опа! ами че ти не знаеш ЕГН–то на нашата Златина, бе батковото. Че къде тогава си тръгнал да се праиш на инспектор Дюдю?!
Прочее не бих се изненадал, ако детето, което пише при нас с ник червена Златина Савова (куха чалгарка) наистина е ф психодиспансер. Не знаем, разбира се, истинското име на горкото идиотче, но пък от друга страна едва ли ф България има чак пък толкова много хора, които страдат от манията, че са Златина Савова. Ако ти се занимава можеш да го издириш
-----
просто, брат ми, сам си правиш проблем...
| |
|
|
|
Боже, гледам и не вярвам!
Толкова си оригинален, като пишеш!
Толкова си умен!
Толкова си надарен и така ярко ни огряваш!
Забравям да дишам от вълнение !
Ох, нааках се. Лекараят ми каза да не се вълнувам.
Слави пак ме разсмива!
| |
|
|
|
Ало червеното фалшификатче крадливо менте гейче от мъжки род Златина Савова.
Ти наистина съм за лудницата в Карлуково.Трябва да те завързат здраво с някое въже да те заключат в някой стая.И да не пишес повече гнусотии с моето истинско име.
Обичам те Слави.
| |
|
|
|
О, хич не се притеснявай, ф реда на нещата си е да се наакаш... напъните на антифеновете да се правят на оригинални и да се доказват кфи са ебльофци почти винаги водят до о- и на-акфане.
-----
просто, брат ми, сам си правиш проблем...
| |
|
|
|
И аз ще се насера от смях,
ако продължаваш с тези пикове!
| |
|
|
|
Ибряме не сЪ радвай ва. Не ти дялкам клечка за гЪзЪ. Горе не тЪ хвалех, ай ти взе,че са зарадва напредварително.Как си помисли, че е подготвен завалията. ЕЙ наредих ти няколко удивителни и тука кви остроумия ми демонстрираш, кви чупки, кифли осморки, каква артистичност...аааааааау ще си оскубя косите, майкоууу колко ма кефиш.
Чакай да са спра,че ще го вземеш пак навътре и чок сероиСно, не можем после ти затворим гЪзЪ от остроумия. Шъ вземеш да са развълнуваш, глей после комиците три серии една след друга на бърз кадър. В главната роля - Фъфлека с КУРнишона!
Абе Ибрич, да те питам. Ти си усили Слави, не ми пречи...Нека вие там на умряло. Мислил ли си за мост на предните зъби? Мноо кофти така ве, амуджа. Не че ме е грижа кюрдистанската ти куха кратуна, ама губи се комуникацията. Тук все пак е България,не говорим с гъза си. Мноо анадолско с фъфъфъфъфъф. Сия да го начукам на оня шоколадовия дето така брутално ти го нахака чак до зад сливиците и та бракува толкова безмилостно да фъфушкаш тука, обаче това не спасява ситуацията ве. Дай да поработиш на ибекта и в неделя,ние тука ще съберем някой друг лев. Да ти изтипосаме някоя усмивка като на стар магал -бояджия. Кат са осмихваш на него и целия слънце ще нагрява ф осмивката ти.
Слави пак ме разсмива!
| |
|
|
|
Ало гейчето фалшификат Златина Савова от мъжки род.
Такива хора , като теб ,които ми крадът ника и пишат гнусотии с моето истинско име са за бой.
Обичам те Слави.Редактирано от ati39 на 03.07.08 21:34.
| |
|
Тема
|
Re: Направих каквото можах
[re: ati39]
|
|
| Автор |
AGLER () |
| Публикувано | 03.07.08 21:19 |
|
|
| |
|
|
|
Ти щом толкова добре познаваш Пловдивския психодиспансер, май не си минавал от там само случайно, ами си бил на лечение (за съжаление неуспешно) при д-р Кехайов?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|