Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:05 17.07.25 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Тема Аман от тъпи петиции за и против  
Автор Чoвek oт нapoдa (непознат )
Публикувано03.07.08 13:58

Подразних се от тази дискриминация ширеща се тук ( а и не само тук).
Престанете да слагате обидни квалификации на хора които не познавате.
Престанете да делите хората на фенове и антифенове защото е смешно.
Мизантропия лъха от всеки ред в тоя форум.(е и или от почти всеки)
Не се имам за съвършен или за нещо повече от който и да било. И с уговорката че ако обидя някой неволвно или незаслужено бих му се извинил и публично.

Първо се добива следното мнение има няколко сценаристчета които се опитват да защитават Слави (и това е разбираемо след като той им плаща). Нормално е да има и много хора които не го харесват (него лично или предаването му) и могат да пишат свободно мнението си . В крайна сметка всички сме драскачи и харесваме различни неща. Прокрадва се някакъв опит от страна на така наречените "фенове" да "превъзпитат" свободното слово и да го вкарат в рамки каквито на тях им харесват. Задача която сама по себе си е смешна и граничи с автодафето от тридесетте-четиридесетте години на миналия век в германия. От друга страна ние (добили квалификацията антифенове) пък прваим безплодни опити да обясним че света не е само черно -бял и не се върти околко този така наречен "шоумен". Тази задача е предварително обречена на провал пради няколко простички причини.
Първата е че винаги ще се намерят платени писачи да го защитават. Втората е по страшна защото винаги ще се намерят лумпени които да му повярват.
Ати39 което предполагам идва от Злати не случайно е пропуснала представката Зла , но е непонятно защо е забравила да прибави вещица.
За да не ми се обижда са вещица правя следното пояснение(това да го чете само златина другите са начетени хора и знаят):
Вещите лица са хора които разбират и знаят (в конкретно твоя случай от всичко) .
Заключние всичко което съм написал е безсмислено като всичко в този форум.
Хората ще продалжават да пишат. Едни заради гъдела да подразнят други за да им видят акъла на така наречените 'фенове" , трети защото им плащат да пишат, четвърти за да има с кво да се занимават , пети заради самото писане и т.н. Неможе да спрете писането както неможете да спрете земята да се върти.
А вие си се въртете около слави може и да ви огрее.

Тема Re: Аман от тъпи петиции за и противнови [re: Чoвek oт нapoдa]  
Автор Hekф (зъл прът)
Публикувано03.07.08 15:27

Ся аз те разбирам ф известна степен, но искаш ли да ти помогна да станеш с една идея по-обективен? Само ако искаш, аз лично не настоявам

Човече от народа, интересуваш ли се от футбол? Аз примерно изобщо не се интересувам и въобще не мога да разбера маняците, които кибичат по цял ден и цяла нощ пред телевизорите за да не изпуснат някой извънредно важен според тях мач, а след тфа се събират с други като тях и още няколко дни и нощи коментират мачовете, футболистите, съдиите, БФС, УЕФА, ФИФА и секфи такива интересни само на футболните запалянкофци теми. Категорично не съм фен на футбола и личното ми мнение за споменатите по-горе запалянкофци е, че са ебати тъпите копелета.

Кфа обаче ми беше идеята - можеш ли да си представиш хипотетична ситуация, ф която ф един истински футболен фен-клуб (ф смисъл - място, където феновете на един футболен отбор се събират на на живо на по биричка и сладки приказки) нахлуе пич, който от вратата започне да крещи: "Феновете на футболен отбор Х са пълни идиоти, тфа футбола е пълна идиотия и въобще вие сте ебати идиотите". Според теб ф къф вид ще излезе от въпросният фен-клуб въпросният пич?

Айде помисли над тази - пак казвам, абсолютно хипотетична - ситуация и пак ще говорим за дискриминация, толерантност, добро отношение и секфи такива иначе много хубави и ценни неща. Навит ли си?

-----
просто, брат ми, сам си правиш проблем...

Тема Re: Аман от тъпи петиции за и противнови [re: Hekф]  
Автор AGLER ()
Публикувано03.07.08 15:35

Тема Re: Аман от тъпи петиции за и противнови [re: Hekф]  
Автор Чoвek oт нapoдa (непознат )
Публикувано03.07.08 16:16

Некф ти нещо се правиш ли се че не си ме разбрал.
Първо за футболните запалянковци - да си ходят на мачове там да си се зомбират тяхна си работа. За тези които харесват слави или шоуто му важи същата максима.
Второ ако кажеш на глупака че е идиот ти на повисоко стъпало ли си.
Трето ако познавам човека или хората бих му (им) казал какво мисля за него (тях). (за футболните фенове си признавам незнам нищо поради простата причина че не ме интересува футбола) .
Но ще ти дам един пример които не е хипотетичен.
Ситуацията е следната - Клуб за боини изкуства , дойде едно момче и почна :
Вашия клуб е боклук вие сте боклуци за нищо не ставате тая жълта маймуна която се има за сенсей е толко дребна че става само за свирки и т.н.. Познай какво се случи - НИЩО. И каква е поуката незнам. Ти можеш ли да ми обясниш.

Тема Re: Аман от тъпи петиции за и противнови [re: Чoвek oт нapoдa]  
Автор Hekф (зъл прът)
Публикувано03.07.08 17:10

Ф онази чисто хипотетична ситуация въпросният... да го наречем "футболен антифен"... ще излезе с линейка. При нас антифеновете ги малтретираме изключително и само словесно (при тфа сме напълно добронамерени, честна некъфска). Въф фен-клуба за бойни изкустфа пък посрещат антифеновете с достойно за уважение мълчание.

И питаш кфа е поуката - поуката е, че феновете на Шоуто явно сме някъде между футболните отрепки-запалянкофци и тези духовно извисени хора сенсеите. Прочее има и още една поука - ако по някфа причина теб не те кефи да влизаш при нас, ами не влизай - никой не те кара да насила, не е ли така?

-----

Тема Кви фенове бе нИкъф?нови [re: Hekф]  
Автор AGLER ()
Публикувано03.07.08 17:59

А бе НикъФ!
Кви фенове бълнуваш!
Тук има една "фенка" която да фякто е човека
допринесъл най много за сриване на рейтинга на
учиндолското говедо из българското интернет
пространство която е доказано психо!

Тебе не те броя за фент, понеже получаваш заплата за да
пишеш и подкрепяш кукундрелата и шоуто на цървула!
Явно с школата която си завършил и способностите ти
друга работа за тебе не може да се намери!

Та за какви фенове говориш бе човече???

Тема Re: Кви фенове бе нИкъф?нови [re: AGLER]  
Автор ati39 (ентусиаст)
Публикувано03.07.08 18:08

agler моите съболезнования .
На Слави рейтинга не му се е сринал.
А напротив покачил му се е.
Даже сега рейтинга на Слави е по висок от този на президента Първанов и Бойко Борисов.
Слави влезе ли в политиката спечелва изборите от раз
И антифеновете пак ще викат ами що така стана .
Да са слушали когато им се говори истината в очите.

Обичам те Слави.

Автор Hekф (зъл прът)
Публикувано03.07.08 18:11

Изсфинявай, мойто момче, а теб кой те ръга ф дупето, та се обаждаш? Аре бегай, смотанячето ми, да си драскаш смешни надписи върху сфалени от нета картинки

-----

Автор ati39 (ентусиаст)
Публикувано03.07.08 18:13

Наглерчо такива хора като теб не обичат да им се казва истината в очите.
И затова ,като им каза истината те викат ще лъжеш.
Ще цитирам думи на Слави.
Срещу истината никой не може да се бори.Някой може да каже сега лъжеш ,но ти си знаеш ,че казваш истината и никой не може да ти я отнеме.

Обичам те Слави.

Редактирано от ati39 на 03.07.08 18:40.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.