Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:27 17.07.25 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Тема Коя всъщност е Златина?нови  
Авторaнoнимeн (Нерегистриран)
Публикувано13.03.08 15:57

Дали не е Стефка или друга от екипа на Шоуто?
Или ако не е от екипа, да не е роднина на някой.
Кой я подкокоросва според вас?

Тема Re: Коя всъщност е Златина?нови [re: aнoнимeн]  
Авторzlatina (Нерегистриран)
Публикувано13.03.08 16:08

Първо колко пъти да казвам на проклетети антифенове .Нямам връзка с Стефка Райкова и не съм от екипа на Слави.
Аз съм само фенка на Слави .Това което пиша за Слави си е лично мое мнение и никои не може да ми го промени.
Според антифеновете човек когато е различно мнение или е фен на някого значи някой му плаща или е роднина на някого.
Егати и малумната логика дето имат някой хора.

Тема Re: Коя всъщност е Златина? [re: zlatina]  
Автор Чoвek oт нapoдa (непознат )
Публикувано13.03.08 16:35

ника златина написа:
"Първо колко пъти да казвам на проклетети антифенове .Нямам връзка с Стефка Райкова и не съм от екипа на Слави. ....."
Нямаш връзка с някои части от нервната система ми се струва.

Тема Re: Коя всъщност е Златина?нови [re: aнoнимeн]  
Авторanon4e (Нерегистриран)
Публикувано13.03.08 18:56

На мен пък вече ми прилича на някакъв спам-бот, на който са му зададени само 5-6 изречения и в зависимост от това кой какво е написал срещу нея или Слави, се задейства и поства 2-3 от изреченията в променен ред.

Ето някои от тези изречения: "Егати и малоумната логика дето имат някоЙ хора", "Обичам Слави с цялото си сърце", "това такива хора като тъпунгера **** никога няма да го проумеят", "за мен пишете каквото си искате, но няма да позволя да обиждат Слави" и още 2-3 от сорта. Просто ми е много странно как човек може да си служи само с 5-6 изречения и само да им променя реда.

Тема Re: Коя всъщност е Златина?нови [re: anon4e]  
Авторzlatina (Нерегистриран)
Публикувано13.03.08 19:36

Пъво не съм спам бот а съм истински жив човек на 29.Ясна ли съм.
Но какво ли се разправям с малумни антифенове никога няма да им влезе в разум в тъпите им главичи.

Тема Re: Коя всъщност е Златина?нови [re: zlatina]  
Авторanon4e (Нерегистриран)
Публикувано13.03.08 19:48

Аз не съм антифен, светът не се състои само от фенове и антифенове на Слави.
Ходила съм и по концертите му, и съм го харесвала даже като бях на 15-16 год.
Не става дума за него, става дума, че ти се държиш доста особено. Но има ли смисъл да пиша повече, ти си знаеш само твоето. Това имах предвид.

Тема Re: Коя всъщност е Златина?нови [re: anon4e]  
АвторKalpazan (Нерегистриран)
Публикувано14.03.08 18:06

дааа, често повтаряни изречения, които вече сме научили наизуст. И как няма да ги научим, като ми се струва, че някои хора тук боравят с не повече от 100 думи.Ама......пак се питам, дали има и толкова?

Тема Re: Коя всъщност е Златина?нови [re: Kalpazan]  
АвторZlatinA (Нерегистриран)
Публикувано14.03.08 21:22

нищо не знайте вие аз да ви кажа че знам 200 и 200.на пукнете се от яд.умна сам много сам умна а вий сте едни глупаци всичките дето пишете тука.айде махайте са от моя клуб.тойя клуб си е мой и не си ви го давам.само аз ща пиша тука.айде чупка на вскичките махайте са.клуба си е мой айда освобождавайте ми го.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.