Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:00 14.07.25 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Слави какъвто е  
Авторнpo (Нерегистриран)
Публикувано21.04.07 00:12

Какво ми е мнението.
Мнението ми е че трябва да продължи, защото щом до сега се е оправял в живота, значи ще победи.

Успех

Тема Re: Слави какъвто енови [re: нpo]  
Автор3K (Нерегистриран)
Публикувано21.04.07 09:05

Ще продължи!!!Като храна за червеите!!!!Поне за това става!!!

Тема Re: Слави какъвто енови [re: 3K]  
Автор3aинтpиryвaн (Нерегистриран)
Публикувано22.04.07 18:16

При теб може би ще е по-различно?!? Теб може би, щот си някакъв велик, ще те балсамират? В музейче нещо?!?

АвторБoroM. (Нерегистриран)
Публикувано24.04.07 00:26

Трижди повеке здраве и успехи и от мен...

АвторДa бe,дa! (Нерегистриран)
Публикувано24.04.07 09:24

И за това не става с прогнилото от наркотици тяло!!!Ще изтрови само червеите!!!

Тема Re: Слави какъвто енови [re: БoroM.]  
Авторdani (Нерегистриран)
Публикувано26.04.07 22:45

Знаете ли баснята за лисицата и гроздето?Като сте толкова отворени със сигурност,да.Може да има много пари,много маркови дрехи,много мадами,но нека бъдем реалисти,става ли?Да познавате друг по-добър шоумен в България,или може би някой по-голям работохолик?Надали!Но това си е наша национална черта-щом някой работи и прави пари ,трябва да бъде оплют.Че как иначе,с какво е по-добър от мен?Много дълго още ще страдаме точно заради тази си гадна черта.Но в крайна сметка сентенцията"Прост народ слаба държава"не съм я измислила аз.Много ви здраве,УМНИЦИ ЗЛОБНИ.

Тема Re:нови [re: dani]  
АвторAнтифeн (Нерегистриран)
Публикувано27.04.07 03:56

Това за простия народ и слабата държава очевидно се отнася за теб. Навремето Тодор Колев правеше същия тип шоу доста преди Трифонов. Предаването Каналето също не беше хич зле в края си преди да спре, и то заради Трифонов, който започна тази крупна простащина на негово място. А, че е работохолик само вреди понеже си го изкарва на зрителите и ги тероризира всеки ден. Тия тъпи мутроподобни типове много отдавна трябваше да се махнат от екран и за щастие това скоро ще стане.

Тема Re: Слави какъвто енови [re: dani]  
АвторCлaвkaмpaз (Нерегистриран)
Публикувано27.04.07 23:29

Да не забравяме че доктор Менгеле също е бил перфектен зъболекар!!!Не става само с лакомия за пари и морал трябва!!!

П.п Приготвил съм едно шише 5 годишна преварка,нали се сещате за какво....

Автор Шaмaш (непознат)
Публикувано28.04.07 14:11

Абе хора, освен да бълвате злоба друго занимание нямате ли си. И аз не харесвам Слави. От две, че и повече, години насам шоуто му съм гледал само ако случайно попадна на него. И въпреки това.... да се радвате, за това, че някой има проблеми....? Е това не го разбирам. Нормално човешко същесво не би трябвало да е способно на подобни чувства, освен ако не е изключително озлобено не само на всичко около себе си, но и на самия себе си. Толкова ненавист ли сте натрупали, толкова ли непознато ви звучат думи, като любов и състрадателност. Не е необходимо да обичате Слави, за да не си позволявате подобни коментари. Достатъчно е само да познавате това чивство, както и да имате поне елементарно възпитание. Но явно много хора просто са лишени от всякакво достойнство, защото не е достойно да заплюеш този когото мразиш, когато той е в момент на слабост. Други думи описат подобно поведение - подлост и лицемерие. И ако Слави е лицемерин, с подобни коментари, вие се показвате не като по-добри, а като много по-лоши от него.

Авторflorecyta (Нерегистриран)
Публикувано29.04.07 09:15

Разбира се, че ще продължи. Малко ли хора с проблеми в зрението са сред световния елит?! А който не го харесва, да смени канала. (Аман от провокатори в този клуб!!

)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.