|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Кфо точно е казал Росен Петроф?
|
|
Автор |
Hekф (зъл прът) |
Публикувано | 30.06.06 14:11 |
|
Ако някой е гледал тфа предаване, в което Росен Петроф е давал съвети за успешно пазаруване из некои региони на страната с преобладаващо турско-говорящо население моля нека цитира точните думи на бат Росен и в къф контекст е била цялата история.
Не че бих се изненадал гусин Главния сценарист да е изтряскал пак некфа глупост (ей, на моменти наистина много ме дразни този човек с неговите сърцераздирателни прехласфания и чудно-патетичните истории, които са (му) се случфали из страната и чужбина), ама повече ще се изненадам ако се окаже, че льольото Ноазет го бива да направи един достоверен преразказ по картинка.
Та така
-----
просто, брат ми, сам си правиш проблем...
| |
Тема
|
Re: Кфо точно е казал Росен Петроф?
[re: Hekф]
|
|
Автор |
NOASET (poznat) |
Публикувано | 30.06.06 21:26 |
|
Фьеновете би трябвало да са го гледали и да не им е необходим преразказ по картинка-точния израз в контекста,на това за което говореше-главно вредите,които АТАКА нанасяла и прочие плювни,беше"Ми по-добре е да си купиш хляб на турски,отколкото да станем като Косово".Това беше изречението,което ме потресе-излишно е да пояснявам,че от този момент не гледам това предаване-то за мен не съществува!Явно много хора са го гледали,защото четох всякакви коментари по тоя повод в различни форуми.
Редактирано от NOASET на 30.06.06 21:41.
| |
|
по-добре да стане като в Косово, отколкото да си купиш хляб на турски?
(не съм го гледал, нито съм чел, само коментирам цитираното изречение)
| |
|
Ние пред такава дилема ли сме изправени?Страна-член на НАТО и надявам се на ЕС догодина?Излишно е да коментираме просто - членството в ЕС е въпрос на броени месеци.
| |
|
я иди във Франция и кажи нещо подобно за там. Да видим, как френския национализъм ще реагира на подобно изявление.
Ти явно неразбираш, че вднешно време е много опасно да си играеш с национализма. Национализъм има в почти всяка държава в света. Дори хората в Мексико са откровенни националисти.
Всяка държава се стреми, чрез национализъм, да се само-запази. Национализъм има дори в САЩ. Основният двигател на национализма в САЩ са републиканците, които наскоро прокараха закон, всички незаконно пребиваващи чужденци в САЩ да бъдат изселени от държавата.
Виж какво става в Холандия. И там е същото.
Виж какво става във Франция. Носенето на забрадки във Франция е забранено в училищата, а на францизите не им пука за правото на жената-мюсулманка да носи забрадка. Законът си е закон, и всички го спазват, дори мюсулманите! Никой няма привилегии.
Идеята е проста. Ако ти си чужденец, и живееш в чужда държава, ти си длъжен да спазваш законите и. Неможе един чужденец да определя, кое е редно и кое не, в собствената ти държава. Ако, натеб не ти харесва, хората ще ти кажат:
Ти си чужденец. Или спазвай законите в държавата ни, или си тръгваш!
Никъде няма ТОЛЕРАНС!
В България, официален език е български. В България всеки е свободен, и всеки който знае турски, може да иде в Кърджали и да си купи хляб на турски, по негово лично желание. Това не е против закона.
Но да караш всички хора, насила, да говорят на турски, това вече е против закона.
Една Франция би осъдила Росен Петров, и никакви оправдания не биха го защитили. Френското правосъдие направо ще го смачка заради това, понеже французите са откровенни националисти от векове.
Редактирано от Kirinlchiban на 30.06.06 22:57.
| |
|
За турското малцинство в България:
Щом са на територията на България, ще спазват законите на България. Не тези на Турция или Косово! Официален език е Български. Който не му харесва живота в България, е свободен да си тръгне по всяко време.
Когати идеш в Гремания, германците ще ти кажат същото.
Когати идеш в Холандия, холандците ще ти кажат същото.
Живял съм в САЩ 3 години. Спазвал съм тамошните закони, и дори съм плащал данъци, въпреки, че съм чужденец и имам бълграско гражданство. Нема 5 - 4.
Редактирано от Kirinlchiban на 30.06.06 22:44.
| |
|
Ми и аз тва те питам и ти се чудя на акъла...
| |
Тема
|
А бе некф,
[re: Hekф]
|
|
Автор |
Гeвpek (стария) |
Публикувано | 01.07.06 00:15 |
|
4-ти км да не е в отпуска, гледам тук се е понапълнило...
| |
|
Прочети си първия постинг отново-може да видиш,че не питаш това,а коментари на кой колко му бил акъла е излишно да си разменяме взаимно.Продължавай да се чудиш...
| |
|
4-ти км да не е в отпуска, гледам тук се е понапълнило...
Освен вас двамцата с некф, други тука нема.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|