Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:33 15.07.25 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема по повод турнетонови  
Авторoбъpkaнa (Нерегистриран)
Публикувано11.08.05 11:29

Срещнах най-случайно Слави на живо, в един от градовете, по време на турнето.
Ще кажа това което ме потресе: ръцете му бяха надупчени...
Не зная да вярвам ли на очите си, объркана съм...

Тема Re: по повод турнетонови [re: oбъpkaнa]  
АвторHekф (Нерегистриран)
Публикувано11.08.05 15:21

И аз съм много объркан. Бих казал дори че направо съм шокиран. А дали ще е възможно да уточниш някои съвсем дребни дреболии:

1. В кой град си го видяла Слави
2. Как така най-случайно си успяла да го видиш ТОЛКОВА близо, че да му видиш дупките по ръцете
3. Кфо всъщност означава тфа "ръцете му бяха надупчени", кфи бяха дупките: като дупки от куршуми, като дупки като на Нео от Матрицата, като дупки от нахапано от комари, като дупки от ваксинация против тетанус или като дупки като на наркоман

Предварително благодаря

Тема Re: по повод турнетонови [re: Hekф]  
АвторBeco (Нерегистриран)
Публикувано11.08.05 23:13

Take it easy man ! Ако отговаряш на всички закачки няма да ти остане свободно време да се радваш на живота. Освен, ако това не е смисъла му.

Тема Re: по повод турнетонови [re: Beco]  
Публикувано12.08.05 00:03

Отговарянето на закачки:

А. Не ми отнема почти никфо време
Б. Не е смисъла на живота ми, но определено ми доставя искрено удоволстфие

Некф. Ключът е в мен.

Публикувано12.08.05 10:45

Видях го от 2.5 м., във фитнес зала, преди концерта, в продължение на 40 мин. С какво са надупчени е безсмислено да уточнявам.

В лъжовен свят живееме "Некф", в много лъжовен свят...

АвторTPУПOHAPE3EHинc (Нерегистриран)
Публикувано12.08.05 12:43

Най-безсрамно изричате лъжи, мадам.

не казвам, че лъжете, а това, че сте пресирана от жълтеещите лайномети шок мок и праз-лук.

човек вижда каквото иска да види.

аз например често заблуждавам себе си, че брюнетката, която гнява, е блндинка, защото много обичам блондинки.

и успявам в това начинание, кълна се.

вие, обаче, служите неволно на предразсъдъци и предубеждения, породени ви от жълтата пресичка, пресирала всичката мисловност до тесните рамки на клишетата.

това е.

Г-н Трифонов няма нужда от защита.

думите ми са загрижени за вас самата.

излагате се.

останете със здраве.

Публикувано12.08.05 13:33

Едно е сигурно - един от нас двамата спешно се нуждае от преглед при очен лекар. Щото като си обсъждахме с бат Слаф кфо що през новия сезон (беше неделя по обяд - в смисъл съвсем скоро) имах възможността да наблюдавам ръцете му от има-няма тридесетина сантиметра и да ти кажа... абе никфи дупки не видях. Тфа последното разбира се нищо не доказва, щот дори само тук в нашия форум от воле ще се намерят поне десетина души, които биха се заклели в най-свидното си, че щом съм фен на Слафчо значи съм сляп като бременна къртица по пълнолуние.

Та ф тази връзка аз бих казал - в заслепен сфят живеем, драга ми "объркала се"

Публикувано12.08.05 13:49

Добре, с радост приемам, че съм се объркала.
Моля те, да сложим точка, а?

Автор temptress (най-красивата)
Публикувано12.08.05 17:35

аре, скрий се бе, лигло -
ей, аман от завистчии, злобари, гейове и всякакви катили, които плюят по Слави.
Мрете от яд, завистчии, България го обича. Защото е истински. И няма дупки по ръцете си - по една супер случайна случайност и аз съм го виждала от близко.
Така, че пак ви казвам - мрете завистчии, няма друг като Слави.
Вижте турнето му, вижте концертите му ....вижте публиката, вижте хилядите хора, които го обожават. И умрете:))))

Редактирано от temptress на 12.08.05 17:46.

Тема е хора [re: TPУПOHAPE3EHинc]  
АвторKroger (Нерегистриран)
Публикувано12.08.05 19:01

Такива лайномети има на всекъде по света. Ама кво тва. Никой не го боли, че жълтата преса решла да се гаври с някой знаменитост.

Всеки, който иска да е известен го грози подобна участ. Такива са времената в които живеем. Всеки е конкурент на другия.

Ми не се ли сещаш, че може да има причина за това бат Слави да го базикат. Явно някой му е писнало от базиците който самия Слави пуска в шоу-то си, и сега му го връща тъпкано.

На обикновенният човек не би трябвало да му пука за Слави, проблемите му, и останалите. Кво ме грее мен тва. Аз не чета жълта преса, и не ми пука за нищо.

За хората които слушат музиката му, може и да е интересно, но за останалите не.

Ако не искате да има подобни жълти лайномети, ми въведете закони като тези в Беларус и забранете свободата на словото и печата. В Беларус този проблем е решен генерално и нямат подобни проблеми.

Така, че свиквайте господа. Това е ДЕМОКРАЦИЯТА и капитализма. Сами сте избрали да живеете така.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.