Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:17 15.07.25 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Колко е патриот Слави Трифонов?!нови  
Авторtoi (Нерегистриран)
Публикувано10.04.05 13:30

Интересна дискусия се е заформила във форумът на българите в UK

--------------------------------------------------------------------------------

До преди известно време за мен Слави Трифонов бе символ на българин патриот. На човек стремящ се да защитава българското и да казва истината такава каквато е.
За някои от вас той може би е все още такъв, ако е така моля убедете ме че вие сте прави а аз греша.
От началото на BG Help сме правили поне 3-4 пъти опити да го накараме да популяризира проблема с бизнес визите и да ни помогне.
Не го направи дори когато топ адвокатите посетиха България.
Българин вече 18 дни гладува и протестира срещу дискриминацията на която са положени хиляди българи. На карта е заложено здравето и живота на Валентин Стоянов, но на Слави и екипа му не им пука.
“ Дискриминация няма, проблем с визите също”ми казаха наскоро български управници.”Има кандидата които не отговарят на условията за започване на бизнес в UK”
Останах учуден и ме заболя. Ами то на тези условия и аз не отговарях преди години. Не знаех добре английски, нямах референси от англичани преди да дойда тук. Имах малко пари. Ако бях минал на интервю като сегашните щяха да ми кажат “ Къде си тръгнал? Нищо не можеш да направиш”
Но имах късмета да се пробвам и да не се проваля. Направих го с две неща с професията си като електротехник и с BG HELP.(За второто най вече вие имате право да кажете дали е така).
Няма смисъл да казвам нищо повече по горните неща, не желая да излиза че се хваля. Но твърдо мога да заявя. Ако правилата които се използват за преценя не дали българин може да започне бизнес в UK се прилагат към англичани спукана им е работата.
В същото време по същото споразумение англичаните имитират бизнес купувайки си в България къщи за почивка. Но на тях няма кой да им каже какви са условията.
Вестник Гардиан се заинтересува от проблема ни и от протеста на Валентин. Очаква се другата седмица, най вероятно в понеделник да излезе материал за това ще има и снимка на Валентин.
Тези срещу които той протестира ще му дадат глас и ще напишат за него а патриотът Слави Трифонов не се сеща да покани Валентин Стоянов, да представи проблема му и проблема на хиляди други.
Аз не се отказвам и ще дам още един шанс на Слави Трифонов ще му изпратя това с емайл.
Сигурен съм че успеха ще е по лесен ако и вие ме подкрепите и изпратите същото нещо до неговия екип.

Тема Отговорнови [re: toi]  
Авторguitarist_ (Нерегистриран)
Публикувано14.04.05 14:36

николко

Тема Re: Колко е патриот Слави Трифонов?!нови [re: toi]  
АвторToнkaтa (Нерегистриран)
Публикувано14.04.05 15:09

Никакъв патриот не е това говедо. Но ако много държиш да се изявиш в шоуто му пробвай с около 5000 долара. Работи безотказно.

Автор MУTPA ()
Публикувано14.04.05 18:02

Той е Прима Патриот. Поне той така са оценява. Само дето малко спекулира с Националния химн де, ама голем праз. Нали още кавар в 7/8 не му е праснал:))))

Seeya! Между нас да си остане, работата е осрана (Fatal error) [/ i]

Автор KMETA HA HETA ()
Публикувано14.04.05 19:05

Дрън, дрън...Познавам няколко човека които си получиха бизнес визи и заминаха.Не се ли замисляте, че някой наистина не отговарят на изискванията?Не може вечно и за всичко някой друг да е виновен.

Да се обръсна или не?Това е въпросът.

Тема Re: Колко е патриот Слави Трифонов?!нови [re: KMETA HA HETA]  
Автор MУTPA ()
Публикувано14.04.05 19:22

Ти дан познаваш Милен Велчев бе??????

Seeya! Между нас да си остане, работата е осрана (Fatal error) [/ i]

Тема Re: Колко е патриот Слави Трифонов?!нови [re: MУTPA]  
Автор KMETA HA HETA ()
Публикувано15.04.05 18:32

Не, и не искам да го познавам.Ни него, ни джуджето Хаяско (Николай Василев), ни никой от смотаното правителство.Просто наистина се замисли, защо все някой друг да ни е крив на нас?!

Да се обръсна или не?Това е въпросът.

АвторALElNA (Нерегистриран)
Публикувано20.04.05 22:40

Някой от Вас познава ли се със Слави Трифонов?
Няма нужда да ми отговаряте. Как е възмжно да коментирате така яростно човек, когото дори не сте виждали и с когото не сте разменили и дума? Не разбирам злоба ли е това, което проявявате, завист ли е или просто си чешете езиците. Никога не съм се включвала в такива форуми, обаче не мога да се стърпя да го оплювате така. А се обиждаме когато не ни броят за европейци. Да ви кажа, сигурно сте готини и умни хора, обаче от приказките ви, не ви личи и не ви отива да говорите така.
Знайте едно, не е лесно да си известен, в това число не е лесно и да си на негово място. Сигурна съм, че ако имате възможността да станете свидетел само на 1 негов ден няма да му завидите. Той е обикновен човек като всички нас с много недостатъци и си ги знае. Той не е всевишният, той е Станислав Трифонов. Помогнал е и в момента /всеки ден/ помага на десетки хора, ако не и на стотици. Той е свестен човек. И се старае на 100 % да остане такъв въпреки всичката помия, която се излива върху него всеки ден. Тази помия го прави понякога по-зъл и гневен, но вярвайте ми после дълбоко съжалява и дълго помни грешките си. Разберете, злото поражда зло, доброто - добро. В името на родината ни, която всички обичаме - НЕКА БЪДЕМ ДОБРИ.

С уважение,
Ваш Приятел .

Авториcтинa (Нерегистриран)
Публикувано21.04.05 09:39

Патриот не значи да помагаш на мишките да напускат кораба.Като сте толкова патриоти и свестни,защо не останете тук да правите пари.В Англия е лесно -истинското предизвикателство е в България.Познавам такива като вас,оставят децата си,семейството,всичко.Уж в България нямали бъдеще,мизерствали,нямало работа.Истината е ,че просто се спасяват,бягат от отговорността да възпитават децата си.Онзи,който стачкува,защо не стачкува за децата оставени на 80 годишни баби,за жените/мъжете,които примирено носят "рогата" си от половинките на гурбет.

АвторHekoй cи бe (Нерегистриран)
Публикувано30.04.05 02:02

Слави Трифонов не помага на група некадърни пишман-емигранти да получат бизнес-визи за Великобритания и той веднага е наричан нихилист, а когато го направи, той става патриот, така ли?

Е па да ви пикая на криворазбраната, користолюбива и егоцентрична представа за родолюбие на вас. Че кой по дяволите мислите, че е Слави Трифонов, та да се захваща да разрешава вашите лични проблеми, някакъв фокусник ли. Не, той не е такъв, и в никакъв случай не трябва да се чувства задължиен да прави каквото и да е за хора като вас. То така се "уреждат" визи за една от най-влиятелните страни в света, при това от Слави Трифонов.

Вие, емигрантите, винаги сте били разглезени пички в моите очи, а с обвиненията си към Слави Трифонов само допълвате представата ми за вас.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.