Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:03 14.07.25 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Всенародно веселиенови  
Автор Hekф (зъл прът)
Публикувано17.11.04 18:39

Антифенове, псефдоинтелектуалци, малки и още по-малки чекиджийчета и прочее задръстена паплач от няколко дена са изпаднали в дива еуфория и бурна радост - БигБрадъра категорично нашокфа голата тикфа на Славито по рейтинг. Ах, прелест, ах радост, ах кеф абсолютен. Дет се вика колко малко му трябвало на един дебил за да е щастлив

Ок, де - аз лично се радвам, че фригидни лайнарци като малкия и Маймунс-с-с най-сетне са задоволени. Но след като еуфорията вече затихва мога ли да задам един логичен въпрос: рейтинга на Шоуто бил паднал - е, и?

Благодаря за вниманието

-----
просто, брат ми, сам си правиш проблем...

Тема Re: Всенародно веселиенови [re: Hekф]  
Автор: (Нерегистриран)
Публикувано18.11.04 14:53

Ей, лайно смотано, казах ти веднъж да изчезваш оттук - ти тъп ли си или прост?

Тема У-у-у....нови [re: :]  
Автор abettor (все по-хубав)
Публикувано18.11.04 17:25

....и кво?
Все същото лайно!

Кой ще прави палачинките утре?

Автор Дeмoн (левак)
Публикувано20.11.04 04:02

Ае в устата и у лево бе, келеш

Тема Re: Всенародно веселиенови [re: Дeмoн]  
Автор Дeмoн (левак)
Публикувано20.11.04 23:20

Опа, корекция и извинения
Ми в крайна сметка време му е вече да слиза от пиадестала на Единствения от 10:30 до 11:30. Не мислиш ли?

Тема Re: Всенародно веселиенови [re: Дeмoн]  
АвторHekф (Нерегистриран)
Публикувано22.11.04 15:53

Хехе, за пиадестала не знам кфо да мисля... ми да слиза, ако и щом си е намерил майстора

Така или иначе Шоуто ще продължи, а БигБрадъра ще го видим още колко време ще е чудо-невиждано и колко аджеба ще продължи тая работа с небивалия зрителски интерес.

Автор мaлkия (не спо рещ)
Публикувано23.11.04 22:15

Виждаш ми се нервничък нещо... Дали това не е резултат от "Кахърен хуй не ебе"? Защото учиндолското недоразумение е доста кахърен напоследък, та не те обгрижва. В тази връзка ти се незадоволен и оттам те избива на нерва, педалче сладко. Магаренцето, обаче, е изцяло твое и е на една врата разстояние от теб. Можеш да се усамотиш с него, да ти излекува нервата. Стига само, следейки зорко подвизите на възлюбления, да не си забравил да го изведеш на паша, че тогава отиваш на: "Гладна мечка хоро не играе" и ти е спукана работата...

Тема Re: Всенародно веселиенови [re: мaлkия]  
АвторHekф (Нерегистриран)
Публикувано24.11.04 13:29

Мдааа, имаш сериозни проблеми със зрението щом ти се виждам "нервничък". Е, ако трябва да съм по-точен - имаш сериозни проблеми И със зрението.

P.S. Прочее и преди ми е правило впечатление, но некси досега се опитвах да не обръщам внимание... имам предвид - за едва ли не истински аристократ и почти виден столичен интелектуалец къфто се пишеш имаш подозрително конкретни и подробни знания за радостите и неволите на селото и неговите отрудени хора. Дет се вика - некси човек няма как да ги научи тия неща за похотливостта на козичките и за неебателността на гладните магарета по никф друг начин освен от личен опит... Та в тази връзка се чудя напоследък - тежко детство ли си имал или просто кофти рода от към съпругата?

Тема Тежко детство е имал... [re: Hekф]  
Автор abettor (все по-хубав)
Публикувано24.11.04 18:12

....едно малко магаренце го е изнасилило като е бил детенце и оттогава носи малката болка в малката си душичка.
Виж за кофти рода откъм съпругата му - и това е възможно, но не знам....

Кой ще прави палачинките утре?

Автор мaлkия (не спо рещ)
Публикувано24.11.04 23:05

Не. Просто съм снимал такива като теб, изплаквайки си мъката пред обектива. Затова те разбирам.
Нещо пак си гризеш ноктите, как точно знам какво ти минава през едногънковото мозъче, а?
Айде знаеш си урока: козичка, CD-то "Прима идиот", кравичката, магаренцето и... неграмотника за разнообразие...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.