Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:47 14.07.25 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Ма да си признаят бе!нови  
АвторБaтe Kpacи (Нерегистриран)
Публикувано14.08.04 23:50

Не мога да разбера защо не си го кажат ясно:

"Аз, който гледам с интерес Слави и неговото шоу, следя го редовно и дори записвам на видео по-важните моменти, съм тъп като задника на Дан Колов. Коефициентът ми на интелигентност не надвишава числото, което показва стайният термометър, а последната книга, която четох, беше упътването към видеото(б.а. - тъй де, да си записва човекът предаванията). Обичам да се храня със здравословна храна, като: шкембе чорба, спържа, свински джолан, сланина и други. Обожавам да пия долнокачествена ракия и колкото е по-долнокачествена, толкова ми е по-приятно да слушам Слави. Чалгата е прекрасна! Бих заменил всички киносалони, театри и оперни сцени с училища за подрастващи чалга-курв....аааа, певици исках да кажа. Имам криви крака, но това е без значение, защото корема ми е прекалено голям и ги прикрива добре. А и така или иначе около мен винаги има облак от нервно-паралитичен газ(от чорапите, от чорапите) и те не се виждат. Не обичам да се къпя. Недостойно е някак. Пък и ако взема, че изпусна важна реплика на Дългия? Жена си не бия. Само ако не ми е притоплила шкембе чорбата да и вкарам някой тупаник, ма иначе съм кротък. Но пък много псувам. На висок глас. Нали така се прави от всички(вчера Славито така каза), що и аз да оставам по-назад. Не обичам да мисля, няма защо. Той довечера в 22.30 ще ми каже квото има за казване, за какво и аз да се мъча да разсъждавам."

Хайде сега отдолу да се подпишат Некф и другите вундеркинди

Тема Re: Ма да си признаят бе!нови [re: Бaтe Kpacи]  
Автор Пeпчo (сладък)
Публикувано15.08.04 02:51

виж сега, бате Краси, без кон да ти го нагласи.
в тоя клуб има два вида хора.
едните перат чекии по славито - ярък представител е малкото.
другите се забавляват за тяхна сметка - смятам се за Н.1
има и една нерегистрирана на група на отчаяните интелектуалци - вечно неискащи и неможещи, но не отказващи почерпка, както и безплатна орална. ти ми се чиниш от последните. прост, с чувство за хумор конкуриращо това на сержантите в амер. армия, борец за свобода без ясна представа какво ще прави утре, ако се събуди насран по неволя. явно ще вика неволята да го избърше.

пчети малко архива и пак ела на преговори. до тогава - адио!

Тема Re: Ма да си признаят бе!нови [re: Пeпчo]  
Автор korvet (ентусиаст)
Публикувано15.08.04 04:25

Верно си сладък!

Тема За коефициента на интелигентностнови [re: Бaтe Kpacи]  
Авторwwww1 (Нерегистриран)
Публикувано15.08.04 13:48

си прав само че нашите термометри мерят градусите по Фаренхайд.

Тема От време на време...нови [re: Бaтe Kpacи]  
Автор abettor (все по-хубав)
Публикувано15.08.04 13:56

...се появяват анонимни експерти като бате Краси, леля Кичка, вуйна Пена и прочие...
Интересното е, че тогава за известно време позачезва уфлайньо и брат му.

Кой ще прави палачинките утре?

Тема Re: Ма да си признаят бе!нови [re: Пeпчo]  
Публикувано15.08.04 20:24

А, да, аз си нямам друга работа, та ще идвам пак тук. Пък и вече го видях Слави зад гърба ти как тежко диша, сигурно ти затова си толкова щастлив

Хайде, върви си еби майката(след като Слави те Оправи:-)))

Тема Re: От време на време...нови [re: abettor]  
Публикувано15.08.04 20:35

Ооо, ама ви сте се събрали тука всички чикиджии(разбирай - сценаристите на Слави) и си мислите, че показвате масовата всенародна любов. Ми нали сте 3ма души на кръст, които пишете и с регистрирани и с неригистрирани никове. Милинките те, плащат ли ви извънредно?

Ехххх, дееба селските мутри дето се навъдихте. Селски мутри със селски номера

Тема Какви сценаристи, бе...нови [re: Бaтe Kpacи]  
Автор abettor (все по-хубав)
Публикувано15.08.04 23:38

...тъпчо? Какво Шоу? Няма Шоу! Шоуто спря на девети август.
Ако не вярваш питай интимната си приятелка малечка.

Кой ще прави палачинките утре?

Тема Re: Какви сценаристи, бе...нови [re: abettor]  
Публикувано16.08.04 00:05

Нещо подбели очичките ми се струва, а, сценаристчето на бати?
А че шоу няма е ясно, има само идиот от екрана и няколко десетки хилияди идиота пред екраните. И малки дупедавци-сценаристчета, дето идват по форумите, белким някой си помисли, че редовият зрител на "шоуто" знае що е то интернет.

Аре духай моето момче

Тема Re: Ма да си признаят бе!нови [re: Бaтe Kpacи]  
Автор Пeпчo (сладък)
Публикувано16.08.04 01:55

Красйе, измисли нещо по-умно бе, батка. Виждам, искаш да ме обидиш. Предполагам, даваш си сметка, че не можеш.
Сигурно ти е тежко да осъзнаеш, че си не особено интелигентен.

Кво работиш? На бензиностанция сигурно, но иначе се имаш за обещаващ млад автор и през обедните почивки пишеше романа трепач, дето ще ни промени представите зъ Живота

Отивам да си еба майката.
Само да уточня - ако баща ми не е съгласен, може ли нежно да те оноди в знак на прптест, писательо

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.