Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:53 14.07.25 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Хе, хе, хе, радвайте се...нови  
Автор Sapiens-s-s (той, същият)
Публикувано05.10.04 11:13

...фенове!
Снощи Дългия Гологлав Глупак не само се показа като глупак, но и успя да направи невъзможното - надмина себе си...
То не бяха лиготии, то не бяха неистови крясъци, то не беше яростно избиване на комплекси и твърдения колко, видите ли, бил велик, умен, красив и талантлив... Пак тъпи и вулгарни шеги и още по-тъпи вицове, в още по-тъпо изпълнение.
В живота си всякакви простаци съм виждал, ама такова чудо...
Да не дава Господ - простак със самочувствие и комплекси...
Радвайте се фенове, Глупакът пак е тук, пак си е същия и пак ще ви радва...

"Боже, боже, колко мъка има по света, боже..."

"Неназованите неща не променят смисъла си..."

Редактирано от Sapiens-s-s на 05.10.04 11:17.

Тема Хе, хе, хе, радваме се, как да не се радваме...нови [re: Sapiens-s-s]  
АвторHekф (Нерегистриран)
Публикувано05.10.04 12:13

Почва новия сезон на Шоуто, а с него почва и ловния сезон за кретенчета, злобарчета, тъпунгерчета, комплексарци, празноглавчета, плоскогъзи антиславчета и късоопашати кресливчета в нашия фен-клуб.

Наслука!

Тема Бе вернонови [re: Sapiens-s-s]  
Автор Ecнaф (минаващ)
Публикувано05.10.04 15:23

вчера беша доста бледичко, някак липсваше хъс и звучеше изкуствено (първия половин час, който гледам при възможност). Според жена ми, вероятно не могат да влязат в ритъм след почивката. Даже декорът ми се видя някак схлупен. Да се надяваме, че за няколко предавания ще се оттърсят от сковаността и приповдигнатия патос. Дори музикантите бяха без самочувствие, сплескани някакви, без истинско настроение. Бе направо бомба беше паднала някаква...

ПП: Обаче, по другите тв изобщо нямаше нищо, та ... Пък и нали излязоха рейтингите на TNS/тв план за август - бил по-гледан дори от Олимпийските игри по БНТ (17.7% срещу 13.3% при 15+). Вероятно е някакво месечно усредняване, не ми е ясна тая методология обаче (тъй като по принцип нали рейтингът им излиза на 1 минута, а не на 31 дни)

Редактирано от Ecнaф на 05.10.04 15:29.

Тема Re: Бе верно [re: Ecнaф]  
Автор мaлkия (не спо рещ)
Публикувано05.10.04 19:09

Отговорът ти се съдържа във финала на пост-а ти. А иначе се дължи на "самочувствието" на учиндолското недоразумение. То е ала: "Дали са ми ефир и да се изкензам, пак ще ме гледат!". Яжте фенове...

Тема Re: Хе, хе, хе, радвайте се...нови [re: Sapiens-s-s]  
Автор Жacмин (отровна)
Публикувано13.10.04 19:38

Нищо не се е променило тук.
След като не можете да понасяте Слави, а по другите телевизии няма нищо интересно (смешно оправдание за антифеновете, най-малкото по времето на HBO!), прочетете някоя книга. Това са едни такива правоъгълни вълшебни неща от хартия, с картинка на корицата и печатен текст на страниците (да не се бъркат с тетрадки!). Някои от тях (книгите, не тетрадките!) могат да ви научат на толерантност и възпитание. Да повишат общата ви култура и да ви дадат по-широк поглед над нещата. Ще видите че светът не започва и не свършва с бТВ и "Шоуто на Слави".

Free your mind!

Тема Re: Хе, хе, хе, радвайте се...нови [re: Жacмин]  
Автор Ecнaф (минаващ)
Публикувано13.10.04 22:49

Ти луда ли си?! Кой чете книги в 21 век

Автор Sapiens-s-s (човек)
Публикувано14.10.04 18:23

В моята лична библиотека тези " Това са едни такива правоъгълни вълшебни неща от хартия, с картинка на корицата и печатен текст на страниците (да не се бъркат с тетрадки!)" са над 4000 бр.
В твоята колко са?
Ако защитаваш простотията, лъхаща от шоуто и от самия Слави, независимо от неистовите усилия на сценаристите му, значи в твоята гравитират около 10-15 бр. с превес на сладникавите любовни романчета и няколко криминалета...

"Мъдрецът се ражда, за да се самоусъвършенства, глупакът - само за да умре..."

Тема Re: Хе, хе, хе, радвайте се...нови [re: Sapiens-s-s]  
Автор Жacмин (отровна)
Публикувано18.10.04 17:12

Ха-ха...
Предвидим като сезон!
Можеше да не си правиш труда да пишеш мнение.
Точно толкова шовинистично, самовлюбено и дребнаво, колкото очаквах.
Вероятно тези 4000 тома са на родителите ти или във въображението ти...
Що се отнася до моите, аз не си ги държа за броене, а за четене.
Както и да е, мисълта ми не беше "Колко си прост!", а "Като Слави ти простее и не можеш да го гледаш- прави секс или чети книги.".
Има ли смисъл да се плюнчиш по форумите, след като си убеден в собствената си интелигентност и непогрешимост?
По-добре създай нещо по-добро от "Шоуто на Слави" и покажи колко си чел, какъв умник си и изобщо избий собствените си комплекси по някакъв начин, вместо да ги чешеш в Слави като прасе в градинска ограда.

Free your mind!

Автор Sapiens-s-s (човек)
Публикувано18.10.04 20:02

Ха-ха!
Моите над 4000 тома съм си ги купувал като студент преимуществено,родителите ми не бяха интелектуалци, а прости работници.
А твоите 10-15 томчета естествено, че ще са ти за четене, даже за препрочитане.
Явно си толкова задръстена и грозна, слънчице, че няма кой нормален мъж да ти обърне и най-малкото сексуално внимание, така, че ще си ги четеш и препрочиташ сладникавите любовни романчета до скъсване...
Така е с всички задръстени стари моми - учителки. Какво да правиш, орисия и манталитет.
То точно затова ви харесва и нахакания простак Славчо, точно за такива си мечтаете тайно в мокрите си сънища, нали?

"Мъдрецът се ражда, за да се самоусъвършенства, глупакът - само за да умре..."

Редактирано от Sapiens-s-s на 18.10.04 20:40.

Тема Re:))нови [re: Sapiens-s-s]  
Авторcтapa мoмa yчитeлka (Нерегистриран)
Публикувано19.10.04 13:10

Позволи ми да те коригирам - старите моми учителки може и да не са толкоз задръстени... и да не употребяват 10-15 "арлекинчета", поставени гордо на лавицата в съседство с някой дезодорант, чашка с моливчета, евтина вазичка и др. под. Те са си купували други книжки в онова далечно време, когато са имали финансовата възможност.
И едва ли са от тези, дето примират, щом блесне онуй теме по БТВ.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.