|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Ма да си признаят бе!
|
|
Автор | Бaтe Kpacи (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.04 23:50 |
|
Не мога да разбера защо не си го кажат ясно:
"Аз, който гледам с интерес Слави и неговото шоу, следя го редовно и дори записвам на видео по-важните моменти, съм тъп като задника на Дан Колов. Коефициентът ми на интелигентност не надвишава числото, което показва стайният термометър, а последната книга, която четох, беше упътването към видеото(б.а. - тъй де, да си записва човекът предаванията). Обичам да се храня със здравословна храна, като: шкембе чорба, спържа, свински джолан, сланина и други. Обожавам да пия долнокачествена ракия и колкото е по-долнокачествена, толкова ми е по-приятно да слушам Слави. Чалгата е прекрасна! Бих заменил всички киносалони, театри и оперни сцени с училища за подрастващи чалга-курв....аааа, певици исках да кажа. Имам криви крака, но това е без значение, защото корема ми е прекалено голям и ги прикрива добре. А и така или иначе около мен винаги има облак от нервно-паралитичен газ(от чорапите, от чорапите) и те не се виждат. Не обичам да се къпя. Недостойно е някак. Пък и ако взема, че изпусна важна реплика на Дългия? Жена си не бия. Само ако не ми е притоплила шкембе чорбата да и вкарам някой тупаник, ма иначе съм кротък. Но пък много псувам. На висок глас. Нали така се прави от всички(вчера Славито така каза), що и аз да оставам по-назад. Не обичам да мисля, няма защо. Той довечера в 22.30 ще ми каже квото има за казване, за какво и аз да се мъча да разсъждавам."
Хайде сега отдолу да се подпишат Некф и другите вундеркинди
| |
|
виж сега, бате Краси, без кон да ти го нагласи.
в тоя клуб има два вида хора.
едните перат чекии по славито - ярък представител е малкото.
другите се забавляват за тяхна сметка - смятам се за Н.1
има и една нерегистрирана на група на отчаяните интелектуалци - вечно неискащи и неможещи, но не отказващи почерпка, както и безплатна орална. ти ми се чиниш от последните. прост, с чувство за хумор конкуриращо това на сержантите в амер. армия, борец за свобода без ясна представа какво ще прави утре, ако се събуди насран по неволя. явно ще вика неволята да го избърше.
пчети малко архива и пак ела на преговори. до тогава - адио!
| |
Тема
|
Re: Ма да си признаят бе!
[re: Пeпчo]
|
|
Автор |
korvet (ентусиаст) |
Публикувано | 15.08.04 04:25 |
|
Верно си сладък!
| |
Тема
|
За коефициента на интелигентност
[re: Бaтe Kpacи]
|
|
Автор | wwww1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.04 13:48 |
|
си прав само че нашите термометри мерят градусите по Фаренхайд.
| |
|
...се появяват анонимни експерти като бате Краси, леля Кичка, вуйна Пена и прочие...
Интересното е, че тогава за известно време позачезва уфлайньо и брат му.

Кой ще прави палачинките утре?
| |
Тема
|
Re: Ма да си признаят бе!
[re: Пeпчo]
|
|
Публикувано | 15.08.04 20:24 |
|
А, да, аз си нямам друга работа, та ще идвам пак тук. Пък и вече го видях Слави зад гърба ти как тежко диша, сигурно ти затова си толкова щастлив
Хайде, върви си еби майката(след като Слави те Оправи:-)))
| |
Тема
|
Re: От време на време...
[re: abettor]
|
|
Публикувано | 15.08.04 20:35 |
|
Ооо, ама ви сте се събрали тука всички чикиджии(разбирай - сценаристите на Слави) и си мислите, че показвате масовата всенародна любов. Ми нали сте 3ма души на кръст, които пишете и с регистрирани и с неригистрирани никове. Милинките те, плащат ли ви извънредно?
Ехххх, дееба селските мутри дето се навъдихте. Селски мутри със селски номера
| |
|
...тъпчо? Какво Шоу? Няма Шоу! Шоуто спря на девети август.
Ако не вярваш питай интимната си приятелка малечка.

Кой ще прави палачинките утре?
| |
Тема
|
Re: Какви сценаристи, бе...
[re: abettor]
|
|
Публикувано | 16.08.04 00:05 |
|
Нещо подбели очичките ми се струва, а, сценаристчето на бати?
А че шоу няма е ясно, има само идиот от екрана и няколко десетки хилияди идиота пред екраните. И малки дупедавци-сценаристчета, дето идват по форумите, белким някой си помисли, че редовият зрител на "шоуто" знае що е то интернет.
Аре духай моето момче
| |
|
Красйе, измисли нещо по-умно бе, батка. Виждам, искаш да ме обидиш. Предполагам, даваш си сметка, че не можеш.
Сигурно ти е тежко да осъзнаеш, че си не особено интелигентен.
Кво работиш? На бензиностанция сигурно, но иначе се имаш за обещаващ млад автор и през обедните почивки пишеше романа трепач, дето ще ни промени представите зъ Живота
Отивам да си еба майката.
Само да уточня - ако баща ми не е съгласен, може ли нежно да те оноди в знак на прптест, писательо
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|