|
Тема
|
Не ми харесва!
|
|
Автор | *** (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.07.04 10:40 |
|
Не ми харесва как в моменти като този ( българските заложници , децата загинали в Лим и т.н. ) правят предавания облечени в черно уж съпричасни с трагедията и на следващия ден всичко е забравено и шоуто продължава по старо му с дежурните подигравки с политиците не мислите ли че поне следващото предаване след такива моменти трябва да се придържа към по умерен тон и учиндолското ( да не казвам какво) да не прави на палячо като всяка вечер.Но както прочетох в друг постинг рейтинга е важен..
| |
Тема
|
Ами хубаво...
[re: ***]
|
|
Автор |
abettor (все по-хубав) |
Публикувано | 16.07.04 15:24 |
|
...не ти харесва. И кво толкова? Една електорална единица по-малко.
Кой ще прави палачинките утре?
| |
|
Ми то и без това рейтингът не е кой знае какъв...
Ако ще и по гол задник да се появи Учиндолското ( да не казвам какво ) едва ли ще спаси загиващото "шоу".
| |
Тема
|
Re: Не ми харесва!
|
|
Автор | eли (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.07.04 12:10 |
|
Учиндолското е единица мярка за патриотизъм, бе! Забрави ли, че е прима патриот? Един ден е бил в траур, ама какъв!!!!!!!!!!!! Цялата нация, цяла година да е в траур нема може му смогна на великата скръб.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Pichaga (завеян) |
Публикувано | 19.07.04 18:02 |
|
споделям това мнение, но всичко е рейтинг и борба за място под слънцето
| |
Тема
|
[re: Pichaga]
|
|
Автор | oцeт (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.07.04 21:05 |
|
неговата борба става гнусна, а рейтингът му е твърде подозрителен. Как междувпрочем се определя туй чудо наречено рейтинг?
| |
Тема
|
[re: oцeт]
|
|
Автор |
мaлkия (не спо рещ) |
Публикувано | 20.07.04 00:59 |
|
Питай Краси Гергов, той ще ти каже най-добре...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Жacмин (отровна) |
Публикувано | 21.07.04 18:41 |
|
На един не му харесва, че има шоу&трагедия, на друг не му харесва, че има трагедия&шоу... Един се оплаква че го сдухват, когато и без това не му е весело, друг пък смята че трябва да се спазва приличен период (месец?) преди Слави да заговори отново за магадански институти...
Трети пък веднага заформя някаква световна конспирация с участници Слави, Иван Гарелов, Русия, Краси Гергов и теменужката на Иван Костов...
Изобщо мюсюлмански и интернет талибани се вихрят сред провинциален глобализъм (или глобален провинциализъм, което ви се струва по-оригинално), а шарик летит...
Мда
Free your mind! Редактирано от Жacмин на 21.07.04 18:49.
| |
|
|
|
|