Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:27 17.07.25 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Селяка и тук си плаща-информ. за шоуто все енови  
АвторEдин (Нерегистриран)
Публикувано28.06.04 16:39

Тоя провинциалист си плаща за да може информацията за шоуто му да е винаги в началото. Един изключително тъп селянин, който никога не казва нищо лошо за Черепа, или за Клюна и т.н. Прави си ташаци с политиците, но не смее да гъкне срещу тия дето имат големите пари. Селяка нищо чудно скоро и да се изсере на сцената за да си вдигне рейтинга. Поначало тия от Плевенско като Гала Пенева, Трифонов и др. са жалки селки клоуни, които си мислят, че са хванали кой знае какво. Селянина Трифонов обаче яко го наебаха по времето на бенефиса на Стоичков - тоя се надяваше да пее до Карерас, ама не стана. Еби му майката селска маймунска

Тема Re: Селяка и тук си плаща-информ. за шоуто все енови [re: Eдин]  
АвторEдин (Нерегистриран)
Публикувано28.06.04 17:44

Какво само гледате бе маймуни? Отговорете ми нещо. Да се самозапаля ли, че да ми обърнете внимание? Да ви еба майката маймунска и на вас гадове. Бойкот ще ми правите а не стопляте, че УУУ! тия игри ги е играл докато вие свини нещастни още сте се напикавали в памперсите си

АвторФaлшивия Eдин (Нерегистриран)
Публикувано28.06.04 19:32

Отзива от Един е на някой от шайката на Трифонов. Явно тоя селчо си е назначил някой да пише постинги.
Оригиналния Един е написал постинга, а фалшивия Един е написал просташки постинг. Трифонов - тук е София, доста са ти плоски номерата

АвторУУУ! (Нерегистриран)
Публикувано29.06.04 04:17

Защото му е много по-лесно да говори срещу Абрашев, царя, Костов или Б. Борисов, а го е яко шубе да говори срещу мутри и престъпници. Той и през последните години винаги си беше от тяхната страна, но после уж смени ориентацията си. "Голяма смелост" е да си прави глупавите смешки за деца под 14 г. и да се прави, че дрънка против престъпността, вместо да постъпи като Дони на времето, който направи истинска медийна акция срещу мутрите. Ама то е и по-добре, че като му знам "нравоучителните" акции без никаква стойност, най-добре е да не се обажда за нищо. Скоро ще дойде времето, когато всеки ще го смята за безобиден шут, какъвто е и най-добре да бъде.

Тема Re: Селяка и тук си плаща-информ. за шоуто все енови [re: УУУ!]  
Автор Дeмoн (левак)
Публикувано01.07.04 23:53

Много го е шубе. Щото лека по-лека клъц рекламки, клъц прайм-тайм, бай-бай "шоу", бай-бай мангизи и пак в 7 дни после хак на дедовия... опа, клюновия.

АвторDama Pika (Нерегистриран)
Публикувано08.07.04 22:27

Kakvoto i da si govorim,Slavsho si e edin prostak-dori i kostiumyt mu "VAYK" ne moje da go prikrie!Ne otricham,che ponqkoga moje da byde zabaven,no v ostanaloto vreme se dyrji kato pylno dyrvo(kakvoto vsyshnost e).
Osobeno mnogo me drazni negovoto blagogoveino,gostopriemno otnoshenie kym nqkoi negovi gosti,naprimer bivshi slujiteli na Dyrjavna Sigurnost ;a do predi nqkolko godini peeshe i patriotichni pesnichki,i sedesarski takiva...A sega se dyrji podmolno i demonstrira uvajenie i edva li ne preklonenie kym tezi,koito predi ne mu izlizaha ot ostata!
I v syshtoto vreme,toi se dyrji ujasno nepochtitelno kym povecheto mu gosti(nai-veche chujdenci) ,koito sa naistina izdignali se v profesiqta,a i vyv vsqkakyv plan hora-da ne govorim,che mnogo pyti tonyt,skoito prekysva horata,izdava dosadata i otegchenieto mu ot tqh-mi za kakvo gi e kanil??

Typanar-da si vyrvi na selo-pri ovcete!!

Тема Много си праванови [re: Dama Pika]  
Авторwwww1 (Нерегистриран)
Публикувано09.07.04 00:30

ама само един проблем има че и овцете избягаха с него у градо че като гледам са се научили и по форумите из интернет да избляват мнения

Тема Re: Много си праванови [re: wwww1]  
АвторHekф (Нерегистриран)
Публикувано09.07.04 11:53

... на латиница, щот толкоз им е офчия мозък - един КРЕДОР не могат да научат как се ползва

Тема Abe q...нови [re: Hekф]  
АвторDama Pika (Нерегистриран)
Публикувано09.07.04 15:18

si ebi maikata i nedei mnogo da ostroumnichish,che koi te znae ot koe predgradie/pomiina qma se obajdash!!Xa-XA!!

Тема Re: Abe q...нови [re: Dama Pika]  
Автор мaлkия (не спо рещ)
Публикувано09.07.04 20:44

Не приляга на една дама да говори с такъв език...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.