|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Завръщането на Хъшовете
|
|
Автор |
Hekф (БригаденГенерал) |
Публикувано | 23.01.04 11:35 |
|
(или кфо ново-вехто в Шоуто на Слави)
Гледали ли сте Шоуто на Слави през новата 2004-а? Ако сте - не може да не сте забелязали, че Слави като че ли се връща към стила на Хъшовете. Не невинни закачки и майтапи, а остра и безмилостна сатира. Лично на мен тфа изключително много ми харесва.
А на вас?
-----
Лично ще разстрелям всеки, който не е готов тутакси да умре за Родината
| |
Тема
|
Re: Завръщането на Хъшовете
[re: Hekф]
|
|
Автор |
Wood Elf (Rookie) |
Публикувано | 23.01.04 17:41 |
|
Мен пък ме дразни. Обичам хумор поднесен с финес, а този е дебелашки, груб. Не харесвам и лигавите му импровизации - по-рано - докато шоуто още не беше утвърдено, Слави много се стараеше и се придържаше стриктно към сценария. Сега навири гагата и се опитва да прави неща за които няма пипе, да не говорим за несполучливите му опити да се заяжда с Годжи, или Любо Нейков. А когато му го рекат на място само се хили като п...а като, че ли той е създал нещо смешно.
| |
Тема
|
[re: Wood Elf]
|
|
Автор |
мaлkия (не спо рещ) |
Публикувано | 23.01.04 23:26 |
|
Никф е съселянин и фен учиндолското недоразумение, така че няма да те разбере...
| |
Тема
|
|
|
Автор | 123 (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.01.04 13:58 |
|
Я, този Некф тук ли се е намърдал! Я бързо да го изхвърлите. На времето разваляше обстановката в клуб МТел, а сега явно тук е дошъл да се цепи.
| |
Тема
|
[re: 123]
|
|
Автор | Hekф (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.01.04 18:13 |
|
Чадо, аз когато - ходейки прав под масата - съм писал първите си постинги в този клуб ти си бил само крехко сперматозоидче фукащо се с току-що покарала опашчица. Къф клуб МТел, кфа обстановка? Тфа оня клуб МТел ли, дет заради тебе го затвориха?   
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 26.01.04 21:30 |
|
Ами заради мен ще го затворят, няма заради тебе, я!
| |
Тема
|
[re: мaлkия]
|
|
Автор | tee (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.01.04 10:50 |
|
maslkia samo se zajazhda, zashtoto Nekf ima chustvo za humor.
| |
Тема
|
[re: 123]
|
|
Автор |
Hekф (психопат) |
Публикувано | 27.01.04 12:32 |
|
Тъй де - нали и аз тфа казвам: че ти си тоя, който разваля обстановките по клубовете.
Недей да плачеш, недей да страдаш - не съм те изоставил, бе. Имам малко ангажименти, но кат мога ще дойда във форума ти да не скучаеш в самота. Аре бегай ся от тук да не пречим на хората да си плюят по Слави.

-----
Аз съм тая гад - е много ясно, бате
| |
Тема
|
[re: мaлkия]
|
|
Автор |
Hekф (психопат) |
Публикувано | 27.01.04 15:00 |
|
Глей го и тоя неграмотник - а бе, интелект ситен, ника ми е само четири букви и все пак си успял да го оплескаш, а?
И викам вместо да си губиш времето със съселяните и феновете да продължиш да си гледкаш движението на рейтингите и да броиш часовете, които остават до снемане на Шоуто от ефир. Между другото имам една лоша и една по-лоша новина за теб. От коя да почна? Айде ще почна с лошата. Значи не знам как ще ги преброиш оставащите часове, щот ти до толку не можеш да броиш. А по-лошата новина е, че по битивито почва ново шоу на мястото на Къцко Риск-губи. И познай чие е тфа шоу...

-----
Аз съм тая гад - е много ясно, бате
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 27.01.04 17:50 |
|
А аз изобщо питал ли съм те нещо, за да се обаждаш? Клуба го затвориха по една единствена причина - за да си останат те модератори и да не бъдат свалени и ако някой е развалял обстановката, това си беше модератора там. Айде тичай във форума на големите да те видим там какви възможности ще покажеш, щото в МТел се изложи яко, а и тук като гледам е така.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|