Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:27 14.07.25 
ТВ предавания
   >> Шоуто на Слави
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Завръщането на Хъшоветенови  
Автор Hekф (БригаденГенерал)
Публикувано23.01.04 11:35

(или кфо ново-вехто в Шоуто на Слави)

Гледали ли сте Шоуто на Слави през новата 2004-а? Ако сте - не може да не сте забелязали, че Слави като че ли се връща към стила на Хъшовете. Не невинни закачки и майтапи, а остра и безмилостна сатира. Лично на мен тфа изключително много ми харесва.

А на вас?

-----
Лично ще разстрелям всеки, който не е готов тутакси да умре за Родината

Тема Re: Завръщането на Хъшоветенови [re: Hekф]  
Автор Wood Elf (Rookie)
Публикувано23.01.04 17:41

Мен пък ме дразни. Обичам хумор поднесен с финес, а този е дебелашки, груб. Не харесвам и лигавите му импровизации - по-рано - докато шоуто още не беше утвърдено, Слави много се стараеше и се придържаше стриктно към сценария. Сега навири гагата и се опитва да прави неща за които няма пипе, да не говорим за несполучливите му опити да се заяжда с Годжи, или Любо Нейков. А когато му го рекат на място само се хили като п...а като, че ли той е създал нещо смешно.

Тема Re: Завръщането на Хъшоветенови [re: Wood Elf]  
Автор мaлkия (не спо рещ)
Публикувано23.01.04 23:26

Никф е съселянин и фен учиндолското недоразумение, така че няма да те разбере...

Автор123 (Нерегистриран)
Публикувано26.01.04 13:58

Я, този Некф тук ли се е намърдал! Я бързо да го изхвърлите. На времето разваляше обстановката в клуб МТел, а сега явно тук е дошъл да се цепи.

Тема Re: Завръщането на Хъшовете [re: 123]  
АвторHekф (Нерегистриран)
Публикувано26.01.04 18:13

Чадо, аз когато - ходейки прав под масата - съм писал първите си постинги в този клуб ти си бил само крехко сперматозоидче фукащо се с току-що покарала опашчица. Къф клуб МТел, кфа обстановка? Тфа оня клуб МТел ли, дет заради тебе го затвориха?

Автор123 (Нерегистриран)
Публикувано26.01.04 21:30

Ами заради мен ще го затворят, няма заради тебе, я!

Тема Re: Завръщането на Хъшоветенови [re: мaлkия]  
Авторtee (Нерегистриран)
Публикувано27.01.04 10:50

maslkia samo se zajazhda, zashtoto Nekf ima chustvo za humor.

Тема Re: Завръщането на Хъшоветенови [re: 123]  
Автор Hekф (психопат)
Публикувано27.01.04 12:32

Тъй де - нали и аз тфа казвам: че ти си тоя, който разваля обстановките по клубовете.

Недей да плачеш, недей да страдаш - не съм те изоставил, бе. Имам малко ангажименти, но кат мога ще дойда във форума ти да не скучаеш в самота. Аре бегай ся от тук да не пречим на хората да си плюят по Слави.

-----
Аз съм тая гад - е много ясно, бате

Тема Re: Завръщането на Хъшовете [re: мaлkия]  
Автор Hekф (психопат)
Публикувано27.01.04 15:00

Глей го и тоя неграмотник - а бе, интелект ситен, ника ми е само четири букви и все пак си успял да го оплескаш, а?

И викам вместо да си губиш времето със съселяните и феновете да продължиш да си гледкаш движението на рейтингите и да броиш часовете, които остават до снемане на Шоуто от ефир. Между другото имам една лоша и една по-лоша новина за теб. От коя да почна? Айде ще почна с лошата. Значи не знам как ще ги преброиш оставащите часове, щот ти до толку не можеш да броиш. А по-лошата новина е, че по битивито почва ново шоу на мястото на Къцко Риск-губи. И познай чие е тфа шоу...

-----
Аз съм тая гад - е много ясно, бате

Тема Re: Завръщането на Хъшовете [re: Hekф]  
Автор123 (Нерегистриран)
Публикувано27.01.04 17:50

А аз изобщо питал ли съм те нещо, за да се обаждаш? Клуба го затвориха по една единствена причина - за да си останат те модератори и да не бъдат свалени и ако някой е развалял обстановката, това си беше модератора там. Айде тичай във форума на големите да те видим там какви възможности ще покажеш, щото в МТел се изложи яко, а и тук като гледам е така.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.